• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kizlar hepiniz cok sagolun,desteginiz,dualariniz icin.
ameliyat eden hocayla konustuk. ameliyatin iyi gectigini ama asıl onemli olanin bundan sonrasinin oldugunu soyledi.takip edecegiz dedi. insallah solunum sıkıntısı gecer.
hipotonisi oldugu icin durumumuz boyle sıkıntılı.kaslar gevsek ve gucsuz. insallah kuzum toparlayacak.
kilosu da az oldugu icin (4.5 kg) ameliyat emir icin yük dedi. suan emirin 1 aylik bebek gibi oldugunu soyledi.
7 aylik olacak dogum yapali ama 6 ay geriden geliyor emir.
birkac gune duzelecek bir sey degil durumumuz ama allahim saglikli omur versin ve fizik tedavilerle duzelecek bir sey olsun insallah.
Cani sagolsun emir pasamin.koca bir omur var onumuzde 6 ay geriden gelmek nedir ki...

ameliyat eden hocayla konustuk. ameliyatin iyi gectigini ama asıl onemli olanin bundan sonrasinin oldugunu soyledi.takip edecegiz dedi. insallah solunum sıkıntısı gecer.
hipotonisi oldugu icin durumumuz boyle sıkıntılı.kaslar gevsek ve gucsuz. insallah kuzum toparlayacak.
kilosu da az oldugu icin (4.5 kg) ameliyat emir icin yük dedi. suan emirin 1 aylik bebek gibi oldugunu soyledi.
birkac gune duzelecek bir sey degil durumumuz ama allahim saglikli omur versin ve fizik tedavilerle duzelecek bir sey olsun insallah.
Canım her şey daha güzel olacak inşallah.

Bizimki ishal gibi olduğu için gaita tahlili yapıldı canım. Rota virüsü yada parazit çıkmadı ama başka bakterilerde oluyor dedi o yüzden bunları verdi.
Anladım cnm bitkisel olarak ne yapıyorsun öksürük için

Çok geçmiş olsun kuzuya kalıcı şifa versin biran önce rabbim . Şimdi sen güçlü ol annesi o sana tutunarak güç bulacak kiloyuda iyileşince mutlaka alacak bizde bir laf vardır canı içinde olsun yeter derler şuan emir canlı ve aşacak sen sağlam dur ... sadece sen ve ben gibi anneler normal sağlıklı bebekleri olan annelerden biraz daha fazla yorulacağız ama geçip gidecek bu günler İnan yeter buna.aslında hiç yazmıyordum ama sırf sana kıyamadığım için yazmaya başladım uğraşını çabanı ben gördüm Allah da görür merak etme sabır dua tevekkül etmeye devam et.benim kızımında kilosu çok çok aşağıda alamıyor kalbi izin vermiyor bir ara ümitsizliğe düştüm Bıraktım herşey o zaman daha kötüye gitti üstelik evde benden ilgi bekleyen 9 yaşında bir yavrum daha var.sen daha şanslısın emir tek bütün enerjini sevgini ona rahatça verirsin çok öpüyorum seni ve Emiri Allah’a emanet olun

Merhabalar bende ağustos annesiyim aslında Eylül annesi olacaktım erken Doğum yaptım aylardır sessiz takip ediyorum çok sorunlu bir hamilelik yaşadım ardından bebeğim hasta doğdu.ama sürekli takipteydim Bursa-83 arkadaşım sana ve emire dualarım ayrıca Eylül annelerinden Kaan bebeğimize .rabbim emire Kaan’a Benim bebeğime ya Şafi adıyla şifa versin inş kolaylaştırsın rabbim yaşadıklarımızı çok zor dayanma gücü versin rabbim .
Gecmis olsun size de gelip gecet insallah tez zamanda sifa bulsun yavrunuz ...

Canım bende şimdi geldim doktordan. Banada aynısnı dedi malesef . Kimse öpmesin kaynamış ılımış suyla yıka ve kalabalığa girmesin dedi.
Bide bdv de konu var. Okudukça sinirlerim geriliyor. Şimdiki anneler buldumcukmuş . Ne olurmuş çocuğumuzu öpselermiş. İşte bu oluyor...
Sabaha kadar ateş çıkacakmı diye sabahı zor ettik :KK42:

Hiç sorma cnm bize de dikkat etmezseniz bronşite çevirir inş çevirmeden iyileşerler :dua:
Gecmis olsun hanimlar acil sifalar yavrulariniza kulak asmayin kimseye gecmis zaman virusuyle bu zamaninki de bir degil herkes cok biliyor ya her seyi biz de biliyoruz o zaman. Degisik insanlar :(

Çok geçmiş olsun kuzuya kalıcı şifa versin biran önce rabbim . Şimdi sen güçlü ol annesi o sana tutunarak güç bulacak kiloyuda iyileşince mutlaka alacak bizde bir laf vardır canı içinde olsun yeter derler şuan emir canlı ve aşacak sen sağlam dur ... sadece sen ve ben gibi anneler normal sağlıklı bebekleri olan annelerden biraz daha fazla yorulacağız ama geçip gidecek bu günler İnan yeter buna.aslında hiç yazmıyordum ama sırf sana kıyamadığım için yazmaya başladım uğraşını çabanı ben gördüm Allah da görür merak etme sabır dua tevekkül etmeye devam et.benim kızımında kilosu çok çok aşağıda alamıyor kalbi izin vermiyor bir ara ümitsizliğe düştüm Bıraktım herşey o zaman daha kötüye gitti üstelik evde benden ilgi bekleyen 9 yaşında bir yavrum daha var.sen daha şanslısın emir tek bütün enerjini sevgini ona rahatça verirsin çok öpüyorum seni ve Emiri Allah’a emanet olun

cok sagol canim. allahim sana da guc kuvvey enerji versin. kuzuna da saglik sihhat versin. allahim hicbir yavruya dermansiz dert vermesin. hastanede yogunbakimda oyle hikayeler var ki... her sey bos,sagliktan otesi bos.
16 gundur ordayiz,hayatimiz hastanede geciyor. 5 aydir 6 aydir yogunbakimda olan bebekler var hic annesinin kucagina gitmeden yogunbakima gelen. allahim hepsine sifa versin.
bizler yavrularimiza ışık olacagiz insallah,yeter ki onlarin cani sagolsun.

Bu arada bugun rahatladi benim kuzum da insallah duzene girer artik 5-6 gunde bir yapiyor 1 aydir neredeyse :KK43:
Sizede çok geçmiş olsun canım . Bizimki kabızdan ishale döndü inş düzelir sizinde.
Kimseye laf anlatamazsın .
Evet aşırıı korumacı bi yapım yok ama bazı kesin çizgilerim var. Mesela bebeğin dudağından öpülmesi! Gibi bir hata yapan biriyle aramız bozuk şuan . Sebep uyarmam....
Gecmis olsun hanimlar acil sifalar yavrulariniza kulak asmayin kimseye gecmis zaman virusuyle bu zamaninki de bir degil herkes cok biliyor ya her seyi biz de biliyoruz o zaman. Degisik insanlar :KK43:

Geçmiş olsun bundan sonrası daha güzel olur inşallah. Bir an önce toparlar inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel günler çok yakında sizinle olacak. Allah yar ve yardımcınız olsun :dua:

B bursa_83 hep duamdasınız arkadaşım. Ol deyince Olduran Rabbimiz var, gam yok dua dua ve tekrar duamız var elhamdulillah.

Yeni bir arkadas daha yazmıs adını unuttum Rbbim onun bebegine de, Pınarın ogluna da, tüm hasta kuzulara da acil şifalar versin.

Geçmiş olsun bundan sonrası daha güzel olur inşallah. Bir an önce toparlar inşallah.
Canım her şey daha güzel olacak inşallah.

cok sagolun canlar:KK200:
aminnnn:dua::dua::dua:

Sizede çok geçmiş olsun canım . Bizimki kabızdan ishale döndü inş düzelir sizinde.
Kimseye laf anlatamazsın .
Evet aşırıı korumacı bi yapım yok ama bazı kesin çizgilerim var. Mesela bebeğin dudağından öpülmesi! Gibi bir hata yapan biriyle aramız bozuk şuan . Sebep uyarmam....
:KK57: kesinlikle cok haklisin nasil yapar ne hakla kim olursa olsun :sopa:

:KK57: kesinlikle cok haklisin nasil yapar ne hakla kim olursa olsun :sopa:
Bi kez oldu yanlışlıkla oldu heralde dedim .
İkinci kez de heralde oğlum kafasını çevirirken denk geldi dedim 3.de senin ağznı yerim ben diyerek şap diye öptüğünü görünce açtım ağzımıı uyardım anlattım ... yok yanlışlıkla oldu falan dedi ama bal gibide kastendi. Çıldırdım sinirden hala aklıma geldikçe sinirleniyorm:sinirli::KK62:

İkinci kez de heralde oğlum kafasını çevirirken denk geldi dedim 3.de senin ağznı yerim ben diyerek şap diye öptüğünü görünce açtım ağzımıı uyardım anlattım ... yok yanlışlıkla oldu falan dedi ama bal gibide kastendi. Çıldırdım sinirden hala aklıma geldikçe sinirleniyorm:sinirli::KK62:
Hey Allah'im! Ben bile sinirlendim okurken iyi yapmissin :KK62:

Kıyamam ya çok geçmiş olsun tekrardan.Solunum sıkıntısı geçince rahat beslenecek,beslenince kilo alacak ve güçlenecek,üstünede gerekli tedavileri alınca o 6 aylık arayı kapatacak inşallah.

Ay cok sinir oldum.ben opmuyorum cocugumu ensesi ve kafasinin tepesi disinda daha nasil belirteyim agzina en uzak noktalari.soylemeye ne gerek opme diye asil opmeyene gerek var.yurdum insani ne sever sapir supur

Kıyamam ya çok geçmiş olsun tekrardan.Solunum sıkıntısı geçince rahat beslenecek,beslenince kilo alacak ve güçlenecek,üstünede gerekli tedavileri alınca o 6 aylık arayı kapatacak inşallah.
Cok net cok basit bir ozet :) iste bu:) insallahh surec boyle ve hizli ilerleyecek

Back