- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
Kizlar oğlumun vücudu soyulmaya başladı neden oldu acaba siz de oldu mu böyle bir şey Eki Görüntüle 2122989
Bezden tahriş olmuş sanki.
Sadece o bölge soyulmuş.diğer bölgelerde yok sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar oğlumun vücudu soyulmaya başladı neden oldu acaba siz de oldu mu böyle bir şey Eki Görüntüle 2122989
Canım ben bol bol vermeye çalışıyordum kabızdı. 200 ml içiyordu nerdeyse. Doktor fazla zorlama 100 ml kadar yeterli şuan dedi.Olabilir canım zaten cildi kuruduysa bezden iyice tahriş etmiş olabilir bir de acaba susuz mu kalıyor diye düşünmeye başladım.Ek gıda sonrasi veriyorum ama çok değil.Siz kaç cc şu veriyorsunuz
Bebe yagi kullaniyor musunuz normalde? Ben her banyosundan sonra mutlaka ovuyorum bebe yagiyla yoksa ozellikle yuzu pul pul oluyor. Gecmis olsun suyu da gunde ortalama 30 cc kadar iciyor bizimki etkileyebilir tabi cildi kuruysa zaten tetikler susuzluk daOlabilir canım zaten cildi kuruduysa bezden iyice tahriş etmiş olabilir bir de acaba susuz mu kalıyor diye düşünmeye başladım.Ek gıda sonrasi veriyorum ama çok değil.Siz kaç cc şu veriyorsunuz
Ben haftada bir iki defa banyo sonrasi sebamed kullaniyorum yagliyorumBebe yagi kullaniyor musunuz normalde? Ben her banyosundan sonra mutlaka ovuyorum bebe yagiyla yoksa ozellikle yuzu pul pul oluyor. Gecmis olsun suyu da gunde ortalama 30 cc kadar iciyor bizimki etkileyebilir tabi cildi kuruysa zaten tetikler susuzluk da
Çok geçmiş olsun inşallah bebeğiniz sağlığına kavuşur, Allah şifa versin.Merhabalar bende ağustos annesiyim aslında Eylül annesi olacaktım erken Doğum yaptım aylardır sessiz takip ediyorum çok sorunlu bir hamilelik yaşadım ardından bebeğim hasta doğdu.ama sürekli takipteydim Bursa-83 arkadaşım sana ve emire dualarım ayrıca Eylül annelerinden Kaan bebeğimize .rabbim emire Kaan’a Benim bebeğime ya Şafi adıyla şifa versin inş kolaylaştırsın rabbim yaşadıklarımızı çok zor dayanma gücü versin rabbim .
Cok fenalar cidden ya:) hele kazara elinden biseyi alayım vay halime:) ayaklansa üzerime yürücek nerdeyseBu aralar çok sinirli oldu bizimki. 3 gündür herşeye mız mızlanıyo yada sinirleniyor.
Diş alametimidir nedir anlamadım.
Ufacık çocuktan azar işitiyoruz işe bak :)
Afacan bunlar atarli bebeler minik canavarlar hep ayni hepCok fenalar cidden ya:) hele kazara elinden biseyi alayım vay halime:) ayaklansa üzerime yürücek nerdeyse
Cok fenalar cidden ya:) hele kazara elinden biseyi alayım vay halime:) ayaklansa üzerime yürücek nerdeyse
Yani ben yanlis diyemeyecegim cunku muhtemelen benzer bir tepkim olurdu ozellikle de benden habersiz yaptigi icin. Zaten esim benden cekinir soylemeden girmez boyle bir duruma basina gelecegi seyn farkindaEmir bebeğin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim inşallah bundan sonrası çok çok çok daha güzel olur. Arkadaşlar bi kaç gündür ufak bir meseleyi size danışmak istiyorum Emir den güzel haber bekledim. Şimdi sorayım. Eşimle bi kaç gündür kavgalıyiz sebep de şu. İnternette gezerken bi ajansın reklam filmi için bebek aradığı ilanını görmüş "sözde" öylesine doldurmuş Kerem in fotosunu eklemiş falan. Benim haberim yok tabi. Ertesi sabah arayip çağırmışlar falan muallak cevap vermiş. Daha sonra benim yanımda tekrar aradılar o şekilde öğrendim. Neyse gelemeyiz vazgeçtik dedi eşim ama tekrar arandı karşı taraf çok ısrarcı. Keremin değişik bir saç ve ten rengi var kızıl sarı karışımı sözde oyle bebek arıyorlarmis vs. Bişey çıkacağından değil tabi büyük ihtimalle para koparmak için arıyorlar ama eşim bi anda götürelim dedi. Baya kavga ettik ben kesinlikle istemem dedim falan galiba biraz da agir konustum cocugu hic düşünmuyorsun gibi esim de bana küstü! Ne varmis bunda falan. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tepkim yanlış mı sizce?
Çok haklı bir tepki ki biz eşimle fazla takipçisi olan kişilerin sürekli bebeklerinin resimlerinin paylasilmasini bile hoş bulmuyoruz.Eşin de yavrusunu güzel gördüğü için bunu yapmıştır bir de bu sektör baya normal gelmeye başladı herkese ondan i da öyle düşünmüş olabilir sen haklısın en iyisini de bilirsin umarım araniz düzelir kendini güzelce ifade ettiğinde kesinlikle anlar seni :)Emir bebeğin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim inşallah bundan sonrası çok çok çok daha güzel olur. Arkadaşlar bi kaç gündür ufak bir meseleyi size danışmak istiyorum Emir den güzel haber bekledim. Şimdi sorayım. Eşimle bi kaç gündür kavgalıyiz sebep de şu. İnternette gezerken bi ajansın reklam filmi için bebek aradığı ilanını görmüş "sözde" öylesine doldurmuş Kerem in fotosunu eklemiş falan. Benim haberim yok tabi. Ertesi sabah arayip çağırmışlar falan muallak cevap vermiş. Daha sonra benim yanımda tekrar aradılar o şekilde öğrendim. Neyse gelemeyiz vazgeçtik dedi eşim ama tekrar arandı karşı taraf çok ısrarcı. Keremin değişik bir saç ve ten rengi var kızıl sarı karışımı sözde oyle bebek arıyorlarmis vs. Bişey çıkacağından değil tabi büyük ihtimalle para koparmak için arıyorlar ama eşim bi anda götürelim dedi. Baya kavga ettik ben kesinlikle istemem dedim falan galiba biraz da agir konustum cocugu hic düşünmuyorsun gibi esim de bana küstü! Ne varmis bunda falan. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tepkim yanlış mı sizce?
Emir bebeğin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim inşallah bundan sonrası çok çok çok daha güzel olur. Arkadaşlar bi kaç gündür ufak bir meseleyi size danışmak istiyorum Emir den güzel haber bekledim. Şimdi sorayım. Eşimle bi kaç gündür kavgalıyiz sebep de şu. İnternette gezerken bi ajansın reklam filmi için bebek aradığı ilanını görmüş "sözde" öylesine doldurmuş Kerem in fotosunu eklemiş falan. Benim haberim yok tabi. Ertesi sabah arayip çağırmışlar falan muallak cevap vermiş. Daha sonra benim yanımda tekrar aradılar o şekilde öğrendim. Neyse gelemeyiz vazgeçtik dedi eşim ama tekrar arandı karşı taraf çok ısrarcı. Keremin değişik bir saç ve ten rengi var kızıl sarı karışımı sözde oyle bebek arıyorlarmis vs. Bişey çıkacağından değil tabi büyük ihtimalle para koparmak için arıyorlar ama eşim bi anda götürelim dedi. Baya kavga ettik ben kesinlikle istemem dedim falan galiba biraz da agir konustum cocugu hic düşünmuyorsun gibi esim de bana küstü! Ne varmis bunda falan. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tepkim yanlış mı sizce?
Bence;Emir bebeğin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim inşallah bundan sonrası çok çok çok daha güzel olur. Arkadaşlar bi kaç gündür ufak bir meseleyi size danışmak istiyorum Emir den güzel haber bekledim. Şimdi sorayım. Eşimle bi kaç gündür kavgalıyiz sebep de şu. İnternette gezerken bi ajansın reklam filmi için bebek aradığı ilanını görmüş "sözde" öylesine doldurmuş Kerem in fotosunu eklemiş falan. Benim haberim yok tabi. Ertesi sabah arayip çağırmışlar falan muallak cevap vermiş. Daha sonra benim yanımda tekrar aradılar o şekilde öğrendim. Neyse gelemeyiz vazgeçtik dedi eşim ama tekrar arandı karşı taraf çok ısrarcı. Keremin değişik bir saç ve ten rengi var kızıl sarı karışımı sözde oyle bebek arıyorlarmis vs. Bişey çıkacağından değil tabi büyük ihtimalle para koparmak için arıyorlar ama eşim bi anda götürelim dedi. Baya kavga ettik ben kesinlikle istemem dedim falan galiba biraz da agir konustum cocugu hic düşünmuyorsun gibi esim de bana küstü! Ne varmis bunda falan. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tepkim yanlış mı sizce?
Çok haklı bir tepki vermişsin. Biz eşimle böyle bir konuşmayı dahi yapmayız. Sosyal medyada boy boy bebeğinin fotoğraflarını paylaşanlara bile tepki gösteririz. Birde yakın bir komşumuzun bebeği sırf bu tarz çekimler yüzünden hastalandı, aldıkları paranın kaç katını çocuklarının sağlığına harcadılar. İnşallah güzelce konuşup tatlıya bağlarsınız olayı.Emir bebeğin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim inşallah bundan sonrası çok çok çok daha güzel olur. Arkadaşlar bi kaç gündür ufak bir meseleyi size danışmak istiyorum Emir den güzel haber bekledim. Şimdi sorayım. Eşimle bi kaç gündür kavgalıyiz sebep de şu. İnternette gezerken bi ajansın reklam filmi için bebek aradığı ilanını görmüş "sözde" öylesine doldurmuş Kerem in fotosunu eklemiş falan. Benim haberim yok tabi. Ertesi sabah arayip çağırmışlar falan muallak cevap vermiş. Daha sonra benim yanımda tekrar aradılar o şekilde öğrendim. Neyse gelemeyiz vazgeçtik dedi eşim ama tekrar arandı karşı taraf çok ısrarcı. Keremin değişik bir saç ve ten rengi var kızıl sarı karışımı sözde oyle bebek arıyorlarmis vs. Bişey çıkacağından değil tabi büyük ihtimalle para koparmak için arıyorlar ama eşim bi anda götürelim dedi. Baya kavga ettik ben kesinlikle istemem dedim falan galiba biraz da agir konustum cocugu hic düşünmuyorsun gibi esim de bana küstü! Ne varmis bunda falan. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tepkim yanlış mı sizce?
Cok sukur Allah’a. Bir seyler belli oluyor artik, tedavi surecine girildi, ameliyat basariyla gecti.. her sey yolunda gitsin, Emir kucagini doldursun ve anne-babasinin, yolunu gozleyenlerin ilgisiyle, sevgisiyle burdaki teyzelerinin dualariyla iyilessin, sifa bulsun insallah..kizlar hepiniz cok sagolun,desteginiz,dualariniz icin.
ameliyat eden hocayla konustuk. ameliyatin iyi gectigini ama asıl onemli olanin bundan sonrasinin oldugunu soyledi.takip edecegiz dedi. insallah solunum sıkıntısı gecer.
hipotonisi oldugu icin durumumuz boyle sıkıntılı.kaslar gevsek ve gucsuz. insallah kuzum toparlayacak.
kilosu da az oldugu icin (4.5 kg) ameliyat emir icin yük dedi. suan emirin 1 aylik bebek gibi oldugunu soyledi.
7 aylik olacak dogum yapali ama 6 ay geriden geliyor emir.
birkac gune duzelecek bir sey degil durumumuz ama allahim saglikli omur versin ve fizik tedavilerle duzelecek bir sey olsun insallah.
Cok sukur Allah’a. Bir seyler belli oluyor artik, tedavi surecine girildi, ameliyat basariyla gecti.. her sey yolunda gitsin, Emir kucagini doldursun ve anne-babasinin, yolunu gozleyenlerin ilgisiyle, sevgisiyle burdaki teyzelerinin dualariyla iyilessin, sifa bulsun insallah..