- 21 Haziran 2017
- 3.803
- 10.793
- 208
- 31
Cnm güzel haberleriyle dönersiniz ini Rabbim onu korusun sana bağışlasın ameliyatı güzel geçecek rabbimin izniylekizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm güzel haberleriyle dönersiniz ini Rabbim onu korusun sana bağışlasın ameliyatı güzel geçecek rabbimin izniylekizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
Sizede büyük geçmiş olsun cnm Rabbim. Yar ve yardımcınız olsunHoşbuldum bebeğim kalp hastası olarak dünyaya geldi ama şuan daha iyiye gidiyor açık kalp ameliyatı durumumuz var tşk ederim amin tüm bebeklere allahım hastalık vermesin
Hosgeldiniz.Allah sifa versin kuzulara hicbisey olmasin insallahHoşbuldum bebeğim kalp hastası olarak dünyaya geldi ama şuan daha iyiye gidiyor açık kalp ameliyatı durumumuz var tşk ederim amin tüm bebeklere allahım hastalık vermesin
Evet kötü kokuyor. Ben calpol vermistim ateşi çıktığında canimSağol canım sizede geçmiş olsn. doktor tahlile temiz çıktı demiş şükür ki.si bebeğinin kakası kötü kokuyor muydu peki?
Şuan duş aldırdım atesi 37.5 genelde . Ateş düşürücüde vermedim tedirginim gece için
Amin inş cümlemizeSizede büyük geçmiş olsun cnm Rabbim. Yar ve yardımcınız olsun
Hoşbuldum amin Allah kimseyi evladıyla denemesinHosgeldiniz.Allah sifa versin kuzulara hicbisey olmasin insallah
Kiyamam size de gecmis olsunKuru kayısıyı robotta çektim yedirdim de öyle açıldı. Ama ya çok fenaydı bence çok uzun olmuş sizinki fitil mitil olsun bi doktora git Çünkü o katıyı yaparken çok zorlandı ve hafif de kanadı. Ilk defa böyle ağladı ya doğduğundan beri
Evet zaten ek gidaya basladigimizdan beri boyle ve bende cok yuklenmiyorum aslinda zaten cok istemiyor az meyve az yogurt ki yemiyor yogurdu cogu zaman bilemedim sanirim ilk gunler radimlar derken cok yordum farketmedenİnşallah bir an önce yapar da rahatlar. Ben süt alerjisi yüzünden kullanmadım ama kefirin rahatlattığını ve düzene sokmaya yardımcı olduğunu okudum. Marka olarak Migros’ta satılan bir marka için güzel diyorlardı, sanırım Altınkılıç’tı ismi.
Benim önerim kabızlığın nedeni için, yine örneklerden okuduğum kadarıyla genelde ek gıdaya hızlı geçiş yapıldığında bebeklerin bağırsakları bu hıza adapte olamadığı için kabızlığa neden olabiliyormuş. Senin bebeğinde de sorun bu olabilir mi? Birkaç gün hafif bir şekilde tek öğün ve bağırsak yumuşatıcı şeyler versen belki düzelir bir umut. Umarım işine yarar. Çok geçmiş olsun.
Sagol insallah ihlamur iciriyorum ben de rezeneye de baslayayim birkac gun arayla verebilirim kefir de probiyotik oldugu icin oyle dusundum nasil verecegimi bilemedim su altinkilic var burda aoc gormedim ama bakarim canimKabizligi insallah çabucak geçer. Kisin ek gıdaya geçen bebekler olması bizi çok zorluyor gerçekten. Benimkide gazdan mahvoluuor. Bugün suyunu sırf rezene olarak verdim desem yeri. Bende rezene içtim. Banyo öncesi masaj ile büyük abdestini yaptı benimkide şükür. Biraz uyuduk bu gece çok şükür.belki sizin de işinize yarar. Kefir denemedik biz henüz ama AOÇ marka iyiymiş. Ankaradayim her yerde var mi bilmiyorum
Sagol canim insallah duzene girer artik Muz kabiz yapar diye dusunmemistim hic ama sutumle karistirip denerim yulaf ununu da arastirayim tesekkur ederimÇok çok gecmis olsun cnm,ben denemedim.
Bana bi hemsire muz tek basına kabız yapar ama sütle olursa yumusatır hatta fazlası ishal yapar demişti.kendi sütünle az muz koyup versen... bi de yulaf unu bagırsakları iyi calıstırıyormus,bazı tariflerde var bi arastır istersen cnm
Canım inşallah hayırlı haberlerini alırız duayla bekliyoruzkizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
Canim bu doktorlar da garip buradaki doktor da bugün bakarım sismemistir ama yarın bi bakarız diş çıkmış olabilir böyle dediYok canım ateşi şu an. Geçen hafta dişe baktu doktor 1 2 ayı bulur dedi. Bilmiyorum hiç anlamıyorum dişsede. Kakasıda su gibi . Genzi dolu öksürüyor sürekli
Hadi hayirli guzel haberlerle gelsinler insallahben de simdi yazacaktim canim.
12.30da cikti,yine hemen yogunbakima aldilar. cerrahlar gelip bilgi vereceklermis. hala bekliyoruz.
Cnm gözün aydın sağasalim çıktı ameliyattan bide güzel haberler aldık mı tamam mucizenin adı olacak emir bu forumdaben de simdi yazacaktim canim.
12.30da cikti,yine hemen yogunbakima aldilar. cerrahlar gelip bilgi vereceklermis. hala bekliyoruz.
Minik kuş ya. Hadi hayırlı haberler alırsınız inşalah.ben de simdi yazacaktim canim.