• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sağol canım sizede geçmiş olsn. doktor tahlile temiz çıktı demiş şükür ki.si bebeğinin kakası kötü kokuyor muydu peki?
Şuan duş aldırdım atesi 37.5 genelde . Ateş düşürücüde vermedim tedirginim gece için:KK17:
Evet kötü kokuyor. Ben calpol vermistim ateşi çıktığında canim

Kuru kayısıyı robotta çektim yedirdim de öyle açıldı. Ama ya çok fenaydı bence çok uzun olmuş sizinki fitil mitil olsun bi doktora git :KK43: Çünkü o katıyı yaparken çok zorlandı ve hafif de kanadı. Ilk defa böyle ağladı ya doğduğundan beri:KK43:
Kiyamam size de gecmis olsun :(

İnşallah bir an önce yapar da rahatlar. Ben süt alerjisi yüzünden kullanmadım ama kefirin rahatlattığını ve düzene sokmaya yardımcı olduğunu okudum. Marka olarak Migros’ta satılan bir marka için güzel diyorlardı, sanırım Altınkılıç’tı ismi.

Benim önerim kabızlığın nedeni için, yine örneklerden okuduğum kadarıyla genelde ek gıdaya hızlı geçiş yapıldığında bebeklerin bağırsakları bu hıza adapte olamadığı için kabızlığa neden olabiliyormuş. Senin bebeğinde de sorun bu olabilir mi? Birkaç gün hafif bir şekilde tek öğün ve bağırsak yumuşatıcı şeyler versen belki düzelir bir umut. Umarım işine yarar. Çok geçmiş olsun.
Evet zaten ek gidaya basladigimizdan beri boyle ve bende cok yuklenmiyorum aslinda zaten cok istemiyor az meyve az yogurt ki yemiyor yogurdu cogu zaman bilemedim :( sanirim ilk gunler radimlar derken cok yordum farketmeden :(

Kabizligi insallah çabucak geçer. Kisin ek gıdaya geçen bebekler olması bizi çok zorluyor gerçekten. Benimkide gazdan mahvoluuor. Bugün suyunu sırf rezene olarak verdim desem yeri. Bende rezene içtim. Banyo öncesi masaj ile büyük abdestini yaptı benimkide şükür. Biraz uyuduk bu gece çok şükür.belki sizin de işinize yarar. Kefir denemedik biz henüz ama AOÇ marka iyiymiş. Ankaradayim her yerde var mi bilmiyorum
Sagol insallah ihlamur iciriyorum ben de rezeneye de baslayayim birkac gun arayla verebilirim kefir de probiyotik oldugu icin oyle dusundum nasil verecegimi bilemedim su altinkilic var burda aoc gormedim ama bakarim canim

Çok çok gecmis olsun cnm,ben denemedim.
Bana bi hemsire muz tek basına kabız yapar ama sütle olursa yumusatır hatta fazlası ishal yapar demişti.kendi sütünle az muz koyup versen... bi de yulaf unu bagırsakları iyi calıstırıyormus,bazı tariflerde var bi arastır istersen cnm
Sagol canim insallah duzene girer artik :( Muz kabiz yapar diye dusunmemistim hic ama sutumle karistirip denerim yulaf ununu da arastirayim tesekkur ederim

Yok canım ateşi şu an. Geçen hafta dişe baktu doktor 1 2 ayı bulur dedi. Bilmiyorum hiç anlamıyorum dişsede. Kakasıda su gibi . Genzi dolu öksürüyor sürekli :KK43::KK43:
Canim bu doktorlar da garip buradaki doktor da bugün bakarım sismemistir ama yarın bi bakarız diş çıkmış olabilir böyle dedi

ben de simdi yazacaktim canim.
12.30da cikti,yine hemen yogunbakima aldilar. cerrahlar gelip bilgi vereceklermis. hala bekliyoruz.
Cnm gözün aydın sağasalim çıktı ameliyattan bide güzel haberler aldık mı tamam mucizenin adı olacak emir bu forumda

Back