Allahim allahim sifasini versin.yardimcisi olsun.kizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim allahim sifasini versin.yardimcisi olsun.kizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım. Dualarımız sizinlekizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
Hoşgeldin sizin bebeğinizin nesi var Rabbim nerde hasta bebek varsa hepsine şifa versin inşallah içlerinde emire kaana vr sizin bebeğinizedeMerhabalar bende ağustos annesiyim aslında Eylül annesi olacaktım erken Doğum yaptım aylardır sessiz takip ediyorum çok sorunlu bir hamilelik yaşadım ardından bebeğim hasta doğdu.ama sürekli takipteydim Bursa-83 arkadaşım sana ve emire dualarım ayrıca Eylül annelerinden Kaan bebeğimize .rabbim emire Kaan’a Benim bebeğime ya Şafi adıyla şifa versin inş kolaylaştırsın rabbim yaşadıklarımızı çok zor dayanma gücü versin rabbim .
Dün çıkmadı şükür ateşi vermedik . Calpol ilk adım en kötü ihtimal dolven veririz demişti doktorumuz . Duşaldırdım ılık suyla havlu koydum alnına falan iyi geldi.Öksürükte var genzi tıkalı açtırmıyor zorla yarım tüp sıkabiliyorum serumuda napcam bilmiyorumAteş dusurucuyu cok dikkatli vermek gerekiyor arkadaşım .geçenlerde yavrum ateslenip dr a goturdugumuzde dr, bir ateş dusurucunun nerdeyse 12 saat vücutta kaldığını mecbur kalmadıkça sıkça verilmemesi gerektigini söyledi. O gün sıkça dolven verilip rahatsizlanan bir bebek gelmis. Dr uyarmisti. En az 6-8 saat arayla vermek lazimmis. Ilık su ile ateşini dusurmeye çalışmak en dogru adımlardan demişti. İnatci ve düşmeyen ateslerden korkmak lazım.
Allah şifasını versin cabinm hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.kizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
Sağol canımCok gecmis olsu cnm,insallah iyi olur bi an once
Hoşbuldum bebeğim kalp hastası olarak dünyaya geldi ama şuan daha iyiye gidiyor açık kalp ameliyatı durumumuz var tşk ederim amin tüm bebeklere allahım hastalık vermesinHoşgeldin sizin bebeğinizin nesi var Rabbim nerde hasta bebek varsa hepsine şifa versin inşallah içlerinde emire kaana vr sizin bebeğinizede
Çok geçmiş olsn Allh şifasını versinHoşbuldum bebeğim kalp hastası olarak dünyaya geldi ama şuan daha iyiye gidiyor açık kalp ameliyatı durumumuz var tşk ederim amin tüm bebeklere allahım hastalık vermesin
Amin inş tşk ederim inş emir de kolayca atlatıp kalıcı şifaya kavuşacak bugünÇok geçmiş olsn Allh şifasını versin
Dualarımız Emirle.kizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
Allah yardımcınız olsun cnm. Kolaylıkla atlatsın inşallah, iyi haberlerini bekliyoruz.kizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
Canim yeni gördüm bitti mi Nasılsıniz şimdi dualarimi eksik etmiyorum ya Şafi sifasini veRsin insallahkizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
Merhabalar Allah şifa versin yavrunuza size de güç kuvvet versin inşallahHoşbuldum bebeğim kalp hastası olarak dünyaya geldi ama şuan daha iyiye gidiyor açık kalp ameliyatı durumumuz var tşk ederim amin tüm bebeklere allahım hastalık vermesin
Ne durumdasiniz canım ateşi nasıl oldu ?Diş çıkarmış miydi? Bizim böyle hasta olduktan sonra 2. Diş geldi sonra doktor diş dönemi de böyle olabilir dedi tahlilleirnde bir şey çıkmadığı içinAmin inş.
Yok canım ateşi şu an. Geçen hafta dişe baktu doktor 1 2 ayı bulur dedi. Bilmiyorum hiç anlamıyorum dişsede. Kakasıda su gibi . Genzi dolu öksürüyor sürekliNe durumdasiniz canım ateşi nasıl oldu ?Diş çıkarmış miydi? Bizim böyle hasta olduktan sonra 2. Diş geldi sonra doktor diş dönemi de böyle olabilir dedi tahlilleirnde bir şey çıkmadığı için
Allah yardımcın olsun cnm Rabbim şifa versin iyi haberlerini bekliyoruzkizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
Amin inş Tşk ederimMerhabalar Allah şifa versin yavrunuza size de güç kuvvet versin inşallah