• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhabalar bende ağustos annesiyim aslında Eylül annesi olacaktım erken Doğum yaptım aylardır sessiz takip ediyorum çok sorunlu bir hamilelik yaşadım ardından bebeğim hasta doğdu.ama sürekli takipteydim Bursa-83 arkadaşım sana ve emire dualarım ayrıca Eylül annelerinden Kaan bebeğimize .rabbim emire Kaan’a Benim bebeğime ya Şafi adıyla şifa versin inş kolaylaştırsın rabbim yaşadıklarımızı çok zor dayanma gücü versin rabbim .
Hoşgeldin sizin bebeğinizin nesi var Rabbim nerde hasta bebek varsa hepsine şifa versin inşallah içlerinde emire kaana vr sizin bebeğinizede

Ateş dusurucuyu cok dikkatli vermek gerekiyor arkadaşım .geçenlerde yavrum ateslenip dr a goturdugumuzde dr, bir ateş dusurucunun nerdeyse 12 saat vücutta kaldığını mecbur kalmadıkça sıkça verilmemesi gerektigini söyledi. O gün sıkça dolven verilip rahatsizlanan bir bebek gelmis. Dr uyarmisti. En az 6-8 saat arayla vermek lazimmis. Ilık su ile ateşini dusurmeye çalışmak en dogru adımlardan demişti. İnatci ve düşmeyen ateslerden korkmak lazım.
Dün çıkmadı şükür ateşi vermedik . Calpol ilk adım en kötü ihtimal dolven veririz demişti doktorumuz . Duşaldırdım ılık suyla havlu koydum alnına falan iyi geldi.Öksürükte var genzi tıkalı açtırmıyor zorla yarım tüp sıkabiliyorum serumuda napcam bilmiyorum:KK43:

Hoşgeldin sizin bebeğinizin nesi var Rabbim nerde hasta bebek varsa hepsine şifa versin inşallah içlerinde emire kaana vr sizin bebeğinizede
Hoşbuldum bebeğim kalp hastası olarak dünyaya geldi ama şuan daha iyiye gidiyor açık kalp ameliyatı durumumuz var tşk ederim amin tüm bebeklere allahım hastalık vermesin

Ne durumdasiniz canım ateşi nasıl oldu ?Diş çıkarmış miydi? Bizim böyle hasta olduktan sonra 2. Diş geldi sonra doktor diş dönemi de böyle olabilir dedi tahlilleirnde bir şey çıkmadığı için
Yok canım ateşi şu an. Geçen hafta dişe baktu doktor 1 2 ayı bulur dedi. Bilmiyorum hiç anlamıyorum dişsede. Kakasıda su gibi . Genzi dolu öksürüyor sürekli :KK43::KK43:

Back