• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hanimlar iyi aksamlar.. Bizim kabizlik gun gectikce azalma gosterecegi yerde sanki cogaliyor . gun yine 6. Gun bitti ama yok zeytinyagi iciriyorum bol su veriyorum kayisi veriyorum karnini ovaliyorum uyari yapiyorum zeytinyagiyla yine de bana misin demiyor :( son care doktor tabi onlarda fitil veriuorlarmis saglik ocagini arayip anlatmistim. Size danisacagim sey kefir. Deneyen oldu mi icinizde probiyotik oldugu icin etkili olur mu oluyor mu bagirsak hareketlerinin duzenini saglamasinda? Bir de denediyseniz hangi marka temin ettiniz? Cok sordum :olamaz:

Hanimlar iyi aksamlar.. Bizim kabizlik gun gectikce azalma gosterecegi yerde sanki cogaliyor . gun yine 6. Gun bitti ama yok zeytinyagi iciriyorum bol su veriyorum kayisi veriyorum karnini ovaliyorum uyari yapiyorum zeytinyagiyla yine de bana misin demiyor :KK43: son care doktor tabi onlarda fitil veriuorlarmis saglik ocagini arayip anlatmistim. Size danisacagim sey kefir. Deneyen oldu mi icinizde probiyotik oldugu icin etkili olur mu oluyor mu bagirsak hareketlerinin duzenini saglamasinda? Bir de denediyseniz hangi marka temin ettiniz? Cok sordum :olamaz:
Hiç mi yapmadı 6 gündür? Bugün benim kız çok kötü oldu ki düşün az az yapıyordu her gün katimsi olsa da... Ağlaya ağlaya inleye inleye yaptı bugün. Içim acidi yemin ederim. :( Çok kötüydü. Çok üzüldüm.

Hiç mi yapmadı 6 gündür? Bugün benim kız çok kötü oldu ki düşün az az yapıyordu her gün katimsi olsa da... Ağlaya ağlaya inleye inleye yaptı bugün. Içim acidi yemin ederim. :KK43: Çok kötüydü. Çok üzüldüm.
Hic yapmadi :( Evet cok zor ben de cok uzuluyorum ikiniyor bazen agliyor sonra yapamiyor gazini bile zorlanarak cikartiyor ne yapayim bilemedim senin yaptigin bir sey var mi?

Hiç mi yapmadı 6 gündür? Bugün benim kız çok kötü oldu ki düşün az az yapıyordu her gün katimsi olsa da... Ağlaya ağlaya inleye inleye yaptı bugün. Içim acidi yemin ederim. :KK43: Çok kötüydü. Çok üzüldüm.
Bizdede kabızlık vardı. Avakadonun içine kayısı haşlayıp koydum çok iyi geldi. Günaşırı kabız olmasada yoğurdunada kayısı koyuyorum.

Hic yapmadi :KK43: Evet cok zor ben de cok uzuluyorum ikiniyor bazen agliyor sonra yapamiyor gazini bile zorlanarak cikartiyor ne yapayim bilemedim senin yaptigin bir sey var mi?
Kuru kayısıyı robotta çektim yedirdim de öyle açıldı. Ama ya çok fenaydı bence çok uzun olmuş sizinki fitil mitil olsun bi doktora git :( Çünkü o katıyı yaparken çok zorlandı ve hafif de kanadı. Ilk defa böyle ağladı ya doğduğundan beri:(

Bizdede kabızlık vardı. Avakadonun içine kayısı haşlayıp koydum çok iyi geldi. Günaşırı kabız olmasada yoğurdunada kayısı koyuyorum.
Iyi yapmissin çok zor bi durum bebek için ben de öyle yapayım bundan sonra. Yalnız ben internetten baktım avokado da kabız yapan bi gıdaymış. Onun üstüne zaten katilasti kakasi.

Hanimlar iyi aksamlar.. Bizim kabizlik gun gectikce azalma gosterecegi yerde sanki cogaliyor . gun yine 6. Gun bitti ama yok zeytinyagi iciriyorum bol su veriyorum kayisi veriyorum karnini ovaliyorum uyari yapiyorum zeytinyagiyla yine de bana misin demiyor :KK43: son care doktor tabi onlarda fitil veriuorlarmis saglik ocagini arayip anlatmistim. Size danisacagim sey kefir. Deneyen oldu mi icinizde probiyotik oldugu icin etkili olur mu oluyor mu bagirsak hareketlerinin duzenini saglamasinda? Bir de denediyseniz hangi marka temin ettiniz? Cok sordum :olamaz:
İnşallah bir an önce yapar da rahatlar. Ben süt alerjisi yüzünden kullanmadım ama kefirin rahatlattığını ve düzene sokmaya yardımcı olduğunu okudum. Marka olarak Migros’ta satılan bir marka için güzel diyorlardı, sanırım Altınkılıç’tı ismi.

Benim önerim kabızlığın nedeni için, yine örneklerden okuduğum kadarıyla genelde ek gıdaya hızlı geçiş yapıldığında bebeklerin bağırsakları bu hıza adapte olamadığı için kabızlığa neden olabiliyormuş. Senin bebeğinde de sorun bu olabilir mi? Birkaç gün hafif bir şekilde tek öğün ve bağırsak yumuşatıcı şeyler versen belki düzelir bir umut. Umarım işine yarar. Çok geçmiş olsun.

Sağol canım sizede geçmiş olsn. doktor tahlile temiz çıktı demiş şükür ki.si bebeğinin kakası kötü kokuyor muydu peki?
Şuan duş aldırdım atesi 37.5 genelde . Ateş düşürücüde vermedim tedirginim gece için:KK17:
Ateş dusurucuyu cok dikkatli vermek gerekiyor arkadaşım .geçenlerde yavrum ateslenip dr a goturdugumuzde dr, bir ateş dusurucunun nerdeyse 12 saat vücutta kaldığını mecbur kalmadıkça sıkça verilmemesi gerektigini söyledi. O gün sıkça dolven verilip rahatsizlanan bir bebek gelmis. Dr uyarmisti. En az 6-8 saat arayla vermek lazimmis. Ilık su ile ateşini dusurmeye çalışmak en dogru adımlardan demişti. İnatci ve düşmeyen ateslerden korkmak lazım.

Kabizligi insallah çabucak geçer. Kisin ek gıdaya geçen bebekler olması bizi çok zorluyor gerçekten. Benimkide gazdan mahvoluuor. Bugün suyunu sırf rezene olarak verdim desem yeri. Bende rezene içtim. Banyo öncesi masaj ile büyük abdestini yaptı benimkide şükür. Biraz uyuduk bu gece çok şükür.belki sizin de işinize yarar. Kefir denemedik biz henüz ama AOÇ marka iyiymiş. Ankaradayim her yerde var mi bilmiyorum

B bursa_83 cnm giremedim kac gündür.
Simdi gördüm,insallah bundan sonraki her dogum gununu Emir'"inle saglıkla kutlarsın... su kötü günleri hayırlısıyla atlat...hersey cok güzel olacak.
Insallah Emir hakkında su asamada alınan kararların hepsi de hayırlı olacak insallah..Dualarımız Emirle...o iyi olsun hepimizin yüzü gülsün artık... Allah tüm bebeklere,evlatlara sağlıklı uzun ömür versin

Kuru kayısıyı robotta çektim yedirdim de öyle açıldı. Ama ya çok fenaydı bence çok uzun olmuş sizinki fitil mitil olsun bi doktora git :KK43: Çünkü o katıyı yaparken çok zorlandı ve hafif de kanadı. Ilk defa böyle ağladı ya doğduğundan beri:KK43:
Kıyamam ya.cok geçmiş olsun cnm

Çok çok gecmis olsun cnm,ben denemedim.
Bana bi hemsire muz tek basına kabız yapar ama sütle olursa yumusatır hatta fazlası ishal yapar demişti.kendi sütünle az muz koyup versen... bi de yulaf unu bagırsakları iyi calıstırıyormus,bazı tariflerde var bi arastır istersen cnm

B bursa_83 cnm giremedim kac gündür.
Simdi gördüm,insallah bundan sonraki her dogum gununu Emir'"inle saglıkla kutlarsın... su kötü günleri hayırlısıyla atlat...hersey cok güzel olacak.
Insallah Emir hakkında su asamada alınan kararların hepsi de hayırlı olacak insallah..Dualarımız Emirle...o iyi olsun hepimizin yüzü gülsün artık... Allah tüm bebeklere,evlatlara sağlıklı uzun ömür versin

amin canim benim.

Merhabalar bende ağustos annesiyim aslında Eylül annesi olacaktım erken Doğum yaptım aylardır sessiz takip ediyorum çok sorunlu bir hamilelik yaşadım ardından bebeğim hasta doğdu.ama sürekli takipteydim Bursa-83 arkadaşım sana ve emire dualarım ayrıca Eylül annelerinden Kaan bebeğimize .rabbim emire Kaan’a Benim bebeğime ya Şafi adıyla şifa versin inş kolaylaştırsın rabbim yaşadıklarımızı çok zor dayanma gücü versin rabbim .

Back