- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
İnşallah ameliyattan sonraki her gün doğum günün gibi güzel geçsin. Enfeksiyon durumu ne zaman belli olur, bir şey söylediler mi?ve bu karari dogumgunumde vermek daha zordu.
İnşallah ameliyattan sonraki her gün doğum günün gibi güzel geçsin. Enfeksiyon durumu ne zaman belli olur, bir şey söylediler mi?
Canım sağol akşam 20.30 gibi vermiştik birdaha yükselmedi şükür. Burnu tıkalı soğan koydum gece başucuna. Serum fizyolojikle açmaya çalışıyoruz. Kabız olan çocuk ishale döndü şimdi. Doktora gittik gaita tahlili istedi onu bekliyoruz şimdi . Bir de enterogermina verdi . Lanet olsun yaşadığm yerde adamakıllı bi doktor yokCanim geçmiş olsun benimkide öyleydi. Eğer suruptan sonra düşüp tekrar yukselirse doktora git bir baksın bizimki hep öyle oldu zor toparladik inşallah iyileşir kuzucuk
Atak haftasi degil canim.dis huzursuzlugudur belki30 ağustos doğumlu oğlum. Atak haftası mi kızlar. Artık uykusuzluk tak etti
Doktor konusunda en iyi ben anlarım seni canım .Iyi bir daha yukselmediyse. Yatağını yükselt su ver birde canım akıntısı varsa kusarak iyi atıyorlar benimki hep emdigini kusmustu ama şimdi yine başladı çocuğu ince giydiriyorum corabini çıkarıyorum yine terliyor yine terliyor uyku sersemi bende hemen müdahale edemiyorum bu kisirdongu devam edince yavrumun hiriltisi akıntısı geçmiyorCanım sağol akşam 20.30 gibi vermiştik birdaha yükselmedi şükür. Burnu tıkalı soğan koydum gece başucuna. Serum fizyolojikle açmaya çalışıyoruz. Kabız olan çocuk ishale döndü şimdi. Doktora gittik gaita tahlili istedi onu bekliyoruz şimdi . Bir de enterogermina verdi . Lanet olsun yaşadığm yerde adamakıllı bi doktor yok
Şu an çıtçıtlı atlet ve külotlu çorapla duruyor ateş yükselmesin diye. Doktorumuz bugün izinli başka bi doktora gittik yaşlı bi adam tavırları beni sinir etti ya el mahkum deyip insan çocuğu için bşi diyemiyor malesefDoktor konusunda en iyi ben anlarım seni canım .Iyi bir daha yukselmediyse. Yatağını yükselt su ver birde canım akıntısı varsa kusarak iyi atıyorlar benimki hep emdigini kusmustu ama şimdi yine başladı çocuğu ince giydiriyorum corabini çıkarıyorum yine terliyor yine terliyor uyku sersemi bende hemen müdahale edemiyorum bu kisirdongu devam edince yavrumun hiriltisi akıntısı geçmiyor
Birde antibiyotiğe gerek bi durum yok dedi ama ishal olduğu için enterogermina verdi. Kafam karişik kullanmak konusunda. Üzernde 2 10 yaş için yazıyorDoktor konusunda en iyi ben anlarım seni canım .Iyi bir daha yukselmediyse. Yatağını yükselt su ver birde canım akıntısı varsa kusarak iyi atıyorlar benimki hep emdigini kusmustu ama şimdi yine başladı çocuğu ince giydiriyorum corabini çıkarıyorum yine terliyor yine terliyor uyku sersemi bende hemen müdahale edemiyorum bu kisirdongu devam edince yavrumun hiriltisi akıntısı geçmiyor
Antibiyotigi hemen vermemesi iyi bir şey enterogermina yi bilmiyorum inan ki sen araştırıp karar verirsin bir seycik çıkmaz inşallah tahlildeBirde antibiyotiğe gerek bi durum yok dedi ama ishal olduğu için enterogermina verdi. Kafam karişik kullanmak konusunda. Üzernde 2 10 yaş için yazıyor
Allah yardımcınız olsun cnm Rabbim dermansız dert vermesin inş en azında tedavisi ver eminir bununda üstesinden gelir o güçlü bi bebek bunuda atlatacak annesi içini ferah tut iyileşecek bak gördiyaframin sag tarafi 4 cm yukardaymis,o da akcigere baski yaparmis. sintigrafi cekilsebilseydi diyafram daha iyi analiz edilebilecekti ve ameliyat durumu ona gore daha netlesecekti ama emir solunum cihazindan ayrilamadigi icin sintigrafi cekilemiyor.cocuk cerrahisi hocasi diyaframi bu sekilde olup da yasayan ve omrunu tamamlayan insanlarin oldugunu soyledi. emiri bu hale getiren hipotonisi. bilmiyorum iste,verdik bir karar. belki de vermedik amamecbur kaldik. cunku yogunbakimda baska yapilabilecek bir sey yok. belki kendi kendine duzelecek y.bakimda ama orasi da cok saglikli degil. sonucta her yerde enfeksiyon var ve doktorlar en kisa surede bebekleri y.bakimdan cikarma taraftari.
en kisa surede iyilesmesi icin suan en kestirme yol ameliyat ama ondan da iyi sonuc alinip alinmayacagi muamma. umut etmekten baska yapacak birsey yok ameliyat sonrasi.
2 tane virüse bakmştm ikiside yok temiz demiş. Ya sorun ne oz aman o tahlili verince tüm virüslere bakılmıyormu ben mi yanlş biliyorum .Antibiyotigi hemen vermemesi iyi bir şey enterogermina yi bilmiyorum inan ki sen araştırıp karar verirsin bir seycik çıkmaz inşallah tahlilde
Doğum günün kutlu olsun. Ailenle mutlu,sağlıklı, huzurlu yılların olsun.ve bu karari dogumgunumde vermek daha zordu.
Biz ek gıdaya geçince başladı uykusuzluk sorunu. Belki sizinde sebebiniz ek gıdadır.30 ağustos doğumlu oğlum. Atak haftası mi kızlar. Artık uykusuzluk tak etti
Geçmiş olsun. Çok fazla virüs var. Muhtemelen hepsine bakamıyorlardır. Yavruların vücudu savaşa savaşa virüsleri yenecek,üzülme.2 tane virüse bakmştm ikiside yok temiz demiş. Ya sorun ne oz aman o tahlili verince tüm virüslere bakılmıyormu ben mi yanlş biliyorum .
Ben zeytin yağı kullandım canım.Arkadaşlar yumurtayı zeytinyağlı mı yoksa tereyağlı mı yapıyorsunuz? Ben tereyağlı yapıyorum ama acaba ağır mı gelir bilemedim.
Bende bilmiyorum canım ama en gerekli olanlara bakmistir zaten farklı bir şey olsa cikardi mutlaka sıkma canini2 tane virüse bakmştm ikiside yok temiz demiş. Ya sorun ne oz aman o tahlili verince tüm virüslere bakılmıyormu ben mi yanlş biliyorum .
Blw yaptığınız için omlet şeklinde mi veriyorsunuz?Ben daha omlet vermedim hep haşlanmış verdim onu da sade yemek istiyor yerseArkadaşlar yumurtayı zeytinyağlı mı yoksa tereyağlı mı yapıyorsunuz? Ben tereyağlı yapıyorum ama acaba ağır mı gelir bilemedim.
Ben blw+klasik gidiyorum. Kahvaltıyı blw yaptığım için omlet verdim.Bende bilmiyorum canım ama en gerekli olanlara bakmistir zaten farklı bir şey olsa cikardi mutlaka sıkma canini
Blw yaptığınız için omlet şeklinde mi veriyorsunuz?Ben daha omlet vermedim hep haşlanmış verdim onu da sade yemek istiyor yerse
Geçmiş olsun canim benim bebeğimde gripti sonra ishal oldu. Büyük tuvaletinde virüs çıktı bizede bakso damla verdi onu kullanıyoruz. Inşaallah cabucak atlatirlarBirde antibiyotiğe gerek bi durum yok dedi ama ishal olduğu için enterogermina verdi. Kafam karişik kullanmak konusunda. Üzernde 2 10 yaş için yazıyor
Sağol canım sizede geçmiş olsn. doktor tahlile temiz çıktı demiş şükür ki.si bebeğinin kakası kötü kokuyor muydu peki?Geçmiş olsun canim benim bebeğimde gripti sonra ishal oldu. Büyük tuvaletinde virüs çıktı bizede bakso damla verdi onu kullanıyoruz. Inşaallah cabucak atlatirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?