2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar eve geldim 3. Gun bir duzen kuramadim. Halbuki gittigimis yeter gunde 3 bazen 4 uyku yapiyordu. Kac saate bit uyutsam napsam bilemedim. 7 bucukta kalkti 11 de parka cikardim oyle uyudu. 1 saate yakin

Burnu tikanik olan cocukta uyuyamiyor canim temizlemeyi dene uykuya gecmeden
Bende bebekac gold kullaniyorum erimiyor sma denedim tadini begenmediler bebelac dolar gibi dk basi zam yapiyorlar deymiyor parasina similac deniycem bende onu begeneceklermi kizlar bakalim

Aynen cnm sma kullanıyorum şuanda. Bazen de Aptamil. O da çok kopuruyor. Hem sma anne sütüne daha yakın diye seviyorum.

Biraz erken bi konu ama şimdiden bakmaya başladım.
kız bebek için mayo ve simit gibi yüzmesine yardımcı olucak şeyler bakıyorum.
Mayo olarak bezli mayolar varmış.tek alt olanlar var ama üstüde olsun istiyorum çok tatlı olucaktır eminim :)

Simit olarak kullanıp memnun kaldıklarınız hangisi? Boynuna takılan simitlet var bebekler için.boğazı sıkar mı? Çocuk rahat ediyormu içinde?

Ayyyy bizimki oglan olunca ben mayo bezi stoklicam:) kiz bebek olunca insan ust olmaliymis gibi dusunuyor dogal olarak
Valla ben herbisey almayi dusunuyorum.boyuna takilanlar belki pek rahat olmaz ama kolluk guneslikli bir deniz simidi kucuk bir bot da olabilir.vucudu gorunmeyecek sekilde sisme her biseyi takicam insallah:) kiz cocuk olsa pareyo falan alirdim

Geçen decathlonda görmüştüm kız bebekler için mayo bikini vardı minik minik çok tatlılardı:) Orda yüzme gereçleri dr var. Yolun düşerse bi bak. Görevliler yardımcı oluyorlar zaten.

Valla bizim kıza bakıldığı zaman kızmı erkekmi anlaşılmıyor aslında :)
Ama cicili bicili olsun diye bikini üstüde istiyorum :) üzeri kapalı simitler var.sadece bacakları suyun içinde kalıyor.öyle bi tane alıcam güneşten korunması için.boyundan takılanlar da vücut gelişimi için tavsiye ediliyor.ama benim kız sıkıntılı.rahat edermi bilmiyorum.
Güneş yüzünü gösterince bi heyecan sardı tatil yapasım geldi :)
Geçen decathlonda görmüştüm kız bebekler için mayo bikini vardı minik minik çok tatlılardı:) Orda yüzme gereçleri dr var. Yolun düşerse bi bak. Görevliler yardımcı oluyorlar zaten.

Geçen decathlona girdik çadır bakmak için.bikinide bakıyım dedim ama bebekler için yoktur diye hiç gezmedim.bidahakine mutlaka bakıcam canım sağol

Evet bebelac goldda bir sıkıntı var erümiyor hipp çok övüyorlar ama oda fiyatlı baya
Aynen cnm sma kullanıyorum şuanda. Bazen de Aptamil. O da çok kopuruyor. Hem sma anne sütüne daha yakın diye seviyorum.
sma doğru karar ozaman :)
Mama derken formül mamamı yoksa bu hazır satılan kavanoz yada tahıllı mamalarmı?
formül mama canım doğa mama içiyorda onun için sordum

Geçmiş olsun canım hemen iyileşir inşallah. Mevsim geçişleri hastalık havası malum dışarı çıkmasalar bike biz taşıyoruz bi şekilde.
Sağol canım canı manı kalmadı aşırı halsizleşti. Hiçbişey yemek istemiyor . Sadece emziriyorum . Ateşi yükseldi 38 olunca şurup verdim şimdi gözlerini açamıyor

Evet bebelac goldda bir sıkıntı var erümiyor hipp çok övüyorlar ama oda fiyatlı baya
sma doğru karar ozaman :)
formül mama canım doğa mama içiyorda onun için sordum
Sutum artana kadar ilk 40 gun icinde biz de mama vermistik.hastaneden cikarken hemsireler sma onermisti.seker yokmus ya da azmis herhalde diger mamalara kiyasla.

Sağol canım canı manı kalmadı aşırı halsizleşti. Hiçbişey yemek istemiyor . Sadece emziriyorum . Ateşi yükseldi 38 olunca şurup verdim şimdi gözlerini açamıyor
Kıyamam kuzuya, sık sık emzirmeye çalış bari. En güzel ilaç anne sütü biliyorsun. Sıvı desteği özellikle anne sütü çok önemli hastayken. Ateşi düşmezse alnına, koltuk altına ve gerekirse kasıklarına ıslak bez koy ateşinin düşmesine çok faydası olur. Tez zamanda iyileşir inşallah

Emziriyorum canım başka bişey kabul etmedi zaten. Şu soğan koyma olayı nasıl yapılıyordu ya buhar makinasını açtım onuda koyayaım başucuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…