- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Evet lifleri çok sert oluyor çünkü:)Sağol canım o dibindeki yumuşak yerini yiyebilirler dimi sadece
Bende bebekac gold kullaniyorum erimiyor sma denedim tadini begenmediler bebelac dolar gibi dk basi zam yapiyorlar deymiyor parasina similac deniycem bende onu begeneceklermi kizlar bakalimHangileri acaba bende aptamil ve bebelac gold arasında gidiyordum yanlız bebelac gold hem fazla köpürüyor hem de topaklanıyor oyüzden almayacağım artik aptamilde birden fiyatlandı sanki dün akşam sma aldık formunu sevdim hemen çözüldü süt haline geldi köpürmede yok doğa da içti onamı devam etsem dedim
Aynen cnm sma kullanıyorum şuanda. Bazen de Aptamil. O da çok kopuruyor. Hem sma anne sütüne daha yakın diye seviyorum.Hangileri acaba bende aptamil ve bebelac gold arasında gidiyordum yanlız bebelac gold hem fazla köpürüyor hem de topaklanıyor oyüzden almayacağım artik aptamilde birden fiyatlandı sanki dün akşam sma aldık formunu sevdim hemen çözüldü süt haline geldi köpürmede yok doğa da içti onamı devam etsem dedim
Ayyyy bizimki oglan olunca ben mayo bezi stoklicam:) kiz bebek olunca insan ust olmaliymis gibi dusunuyor dogal olarakBiraz erken bi konu ama şimdiden bakmaya başladım.
kız bebek için mayo ve simit gibi yüzmesine yardımcı olucak şeyler bakıyorum.
Mayo olarak bezli mayolar varmış.tek alt olanlar var ama üstüde olsun istiyorum çok tatlı olucaktır eminim :)
Simit olarak kullanıp memnun kaldıklarınız hangisi? Boynuna takılan simitlet var bebekler için.boğazı sıkar mı? Çocuk rahat ediyormu içinde?
Geçen decathlonda görmüştüm kız bebekler için mayo bikini vardı minik minik çok tatlılardı:) Orda yüzme gereçleri dr var. Yolun düşerse bi bak. Görevliler yardımcı oluyorlar zaten.Biraz erken bi konu ama şimdiden bakmaya başladım.
kız bebek için mayo ve simit gibi yüzmesine yardımcı olucak şeyler bakıyorum.
Mayo olarak bezli mayolar varmış.tek alt olanlar var ama üstüde olsun istiyorum çok tatlı olucaktır eminim :)
Simit olarak kullanıp memnun kaldıklarınız hangisi? Boynuna takılan simitlet var bebekler için.boğazı sıkar mı? Çocuk rahat ediyormu içinde?
Mama derken formül mamamı yoksa bu hazır satılan kavanoz yada tahıllı mamalarmı?Günaydın mama veren anneler hep aynı mamayımı kullanıyorsunuz arada değiştiriyormusunız
Geçmiş olsun canım hemen iyileşir inşallah. Mevsim geçişleri hastalık havası malum dışarı çıkmasalar bike biz taşıyoruz bi şekilde.Tam da bunu yazmak için girmiştim desemhırıltılı nefes genzi dolu ateşi 37.8 burnuda akıyor noldu bu bebeklere ya
Ayyyy bizimki oglan olunca ben mayo bezi stoklicam:) kiz bebek olunca insan ust olmaliymis gibi dusunuyor dogal olarak
Valla ben herbisey almayi dusunuyorum.boyuna takilanlar belki pek rahat olmaz ama kolluk guneslikli bir deniz simidi kucuk bir bot da olabilir.vucudu gorunmeyecek sekilde sisme her biseyi takicam insallah:) kiz cocuk olsa pareyo falan alirdim
Geçen decathlonda görmüştüm kız bebekler için mayo bikini vardı minik minik çok tatlılardı:) Orda yüzme gereçleri dr var. Yolun düşerse bi bak. Görevliler yardımcı oluyorlar zaten.
Evet bebelac goldda bir sıkıntı var erümiyor hipp çok övüyorlar ama oda fiyatlı bayaBurnu tikanik olan cocukta uyuyamiyor canim temizlemeyi dene uykuya gecmeden
Bende bebekac gold kullaniyorum erimiyor sma denedim tadini begenmediler bebelac dolar gibi dk basi zam yapiyorlar deymiyor parasina similac deniycem bende onu begeneceklermi kizlar bakalim
sma doğru karar ozaman :)Aynen cnm sma kullanıyorum şuanda. Bazen de Aptamil. O da çok kopuruyor. Hem sma anne sütüne daha yakın diye seviyorum.
formül mama canım doğa mama içiyorda onun için sordumMama derken formül mamamı yoksa bu hazır satılan kavanoz yada tahıllı mamalarmı?
Sağol canım canı manı kalmadı aşırı halsizleşti.Geçmiş olsun canım hemen iyileşir inşallah. Mevsim geçişleri hastalık havası malum dışarı çıkmasalar bike biz taşıyoruz bi şekilde.
Gecmis olsun canim kisa zamanda atlatir insallahSağol canım canı manı kalmadı aşırı halsizleşti.Hiçbişey yemek istemiyor . Sadece emziriyorum . Ateşi yükseldi 38 olunca şurup verdim şimdi gözlerini açamıyor
Sutum artana kadar ilk 40 gun icinde biz de mama vermistik.hastaneden cikarken hemsireler sma onermisti.seker yokmus ya da azmis herhalde diger mamalara kiyasla.Evet bebelac goldda bir sıkıntı var erümiyor hipp çok övüyorlar ama oda fiyatlı baya
sma doğru karar ozaman :)
formül mama canım doğa mama içiyorda onun için sordum
Gecmis olsunSağol canım canı manı kalmadı aşırı halsizleşti.Hiçbişey yemek istemiyor . Sadece emziriyorum . Ateşi yükseldi 38 olunca şurup verdim şimdi gözlerini açamıyor
Tşk ederiz bebekler hasta olmasınGecmis olsun
Aminn cok aminTşk ederiz bebekler hasta olmasın
Tadı aynı ama olmayabilir tabiSutum artana kadar ilk 40 gun icinde biz de mama vermistik.hastaneden cikarken hemsireler sma onermisti.seker yokmus ya da azmis herhalde diger mamalara kiyasla.
Kıyamam kuzuya, sık sık emzirmeye çalış bari. En güzel ilaç anne sütü biliyorsun. Sıvı desteği özellikle anne sütü çok önemli hastayken. Ateşi düşmezse alnına, koltuk altına ve gerekirse kasıklarına ıslak bez koy ateşinin düşmesine çok faydası olur. Tez zamanda iyileşir inşallahSağol canım canı manı kalmadı aşırı halsizleşti.Hiçbişey yemek istemiyor . Sadece emziriyorum . Ateşi yükseldi 38 olunca şurup verdim şimdi gözlerini açamıyor
Emziriyorum canım başka bişey kabul etmedi zaten. Şu soğan koyma olayı nasıl yapılıyordu ya buhar makinasını açtım onuda koyayaım başucuna.Kıyamam kuzuya, sık sık emzirmeye çalış bari. En güzel ilaç anne sütü biliyorsun. Sıvı desteği özellikle anne sütü çok önemli hastayken. Ateşi düşmezse alnına, koltuk altına ve gerekirse kasıklarına ıslak bez koy ateşinin düşmesine çok faydası olur. Tez zamanda iyileşir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?