- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Hiç mi yapmadı 6 gündür? Bugün benim kız çok kötü oldu ki düşün az az yapıyordu her gün katimsi olsa da... Ağlaya ağlaya inleye inleye yaptı bugün. Içim acidi yemin ederim.Hanimlar iyi aksamlar.. Bizim kabizlik gun gectikce azalma gosterecegi yerde sanki cogaliyor . gun yine 6. Gun bitti ama yok zeytinyagi iciriyorum bol su veriyorum kayisi veriyorum karnini ovaliyorum uyari yapiyorum zeytinyagiyla yine de bana misin demiyorson care doktor tabi onlarda fitil veriuorlarmis saglik ocagini arayip anlatmistim. Size danisacagim sey kefir. Deneyen oldu mi icinizde probiyotik oldugu icin etkili olur mu oluyor mu bagirsak hareketlerinin duzenini saglamasinda? Bir de denediyseniz hangi marka temin ettiniz? Cok sordum
Hic yapmadiHiç mi yapmadı 6 gündür? Bugün benim kız çok kötü oldu ki düşün az az yapıyordu her gün katimsi olsa da... Ağlaya ağlaya inleye inleye yaptı bugün. Içim acidi yemin ederim.Çok kötüydü. Çok üzüldüm.
Bizdede kabızlık vardı. Avakadonun içine kayısı haşlayıp koydum çok iyi geldi. Günaşırı kabız olmasada yoğurdunada kayısı koyuyorum.Hiç mi yapmadı 6 gündür? Bugün benim kız çok kötü oldu ki düşün az az yapıyordu her gün katimsi olsa da... Ağlaya ağlaya inleye inleye yaptı bugün. Içim acidi yemin ederim.Çok kötüydü. Çok üzüldüm.
Kuru kayısıyı robotta çektim yedirdim de öyle açıldı. Ama ya çok fenaydı bence çok uzun olmuş sizinki fitil mitil olsun bi doktora gitHic yapmadiEvet cok zor ben de cok uzuluyorum ikiniyor bazen agliyor sonra yapamiyor gazini bile zorlanarak cikartiyor ne yapayim bilemedim senin yaptigin bir sey var mi?
Iyi yapmissin çok zor bi durum bebek için ben de öyle yapayım bundan sonra. Yalnız ben internetten baktım avokado da kabız yapan bi gıdaymış. Onun üstüne zaten katilasti kakasi.Bizdede kabızlık vardı. Avakadonun içine kayısı haşlayıp koydum çok iyi geldi. Günaşırı kabız olmasada yoğurdunada kayısı koyuyorum.
İnşallah bir an önce yapar da rahatlar. Ben süt alerjisi yüzünden kullanmadım ama kefirin rahatlattığını ve düzene sokmaya yardımcı olduğunu okudum. Marka olarak Migros’ta satılan bir marka için güzel diyorlardı, sanırım Altınkılıç’tı ismi.Hanimlar iyi aksamlar.. Bizim kabizlik gun gectikce azalma gosterecegi yerde sanki cogaliyor . gun yine 6. Gun bitti ama yok zeytinyagi iciriyorum bol su veriyorum kayisi veriyorum karnini ovaliyorum uyari yapiyorum zeytinyagiyla yine de bana misin demiyorson care doktor tabi onlarda fitil veriuorlarmis saglik ocagini arayip anlatmistim. Size danisacagim sey kefir. Deneyen oldu mi icinizde probiyotik oldugu icin etkili olur mu oluyor mu bagirsak hareketlerinin duzenini saglamasinda? Bir de denediyseniz hangi marka temin ettiniz? Cok sordum
Ateş dusurucuyu cok dikkatli vermek gerekiyor arkadaşım .geçenlerde yavrum ateslenip dr a goturdugumuzde dr, bir ateş dusurucunun nerdeyse 12 saat vücutta kaldığını mecbur kalmadıkça sıkça verilmemesi gerektigini söyledi. O gün sıkça dolven verilip rahatsizlanan bir bebek gelmis. Dr uyarmisti. En az 6-8 saat arayla vermek lazimmis. Ilık su ile ateşini dusurmeye çalışmak en dogru adımlardan demişti. İnatci ve düşmeyen ateslerden korkmak lazım.Sağol canım sizede geçmiş olsn. doktor tahlile temiz çıktı demiş şükür ki.si bebeğinin kakası kötü kokuyor muydu peki?
Şuan duş aldırdım atesi 37.5 genelde . Ateş düşürücüde vermedim tedirginim gece için
Kabizligi insallah çabucak geçer. Kisin ek gıdaya geçen bebekler olması bizi çok zorluyor gerçekten. Benimkide gazdan mahvoluuor. Bugün suyunu sırf rezene olarak verdim desem yeri. Bende rezene içtim. Banyo öncesi masaj ile büyük abdestini yaptı benimkide şükür. Biraz uyuduk bu gece çok şükür.belki sizin de işinize yarar. Kefir denemedik biz henüz ama AOÇ marka iyiymiş. Ankaradayim her yerde var mi bilmiyorumHanimlar iyi aksamlar.. Bizim kabizlik gun gectikce azalma gosterecegi yerde sanki cogaliyor . gun yine 6. Gun bitti ama yok zeytinyagi iciriyorum bol su veriyorum kayisi veriyorum karnini ovaliyorum uyari yapiyorum zeytinyagiyla yine de bana misin demiyorson care doktor tabi onlarda fitil veriuorlarmis saglik ocagini arayip anlatmistim. Size danisacagim sey kefir. Deneyen oldu mi icinizde probiyotik oldugu icin etkili olur mu oluyor mu bagirsak hareketlerinin duzenini saglamasinda? Bir de denediyseniz hangi marka temin ettiniz? Cok sordum
Kıyamam ya.cok geçmiş olsun cnmKuru kayısıyı robotta çektim yedirdim de öyle açıldı. Ama ya çok fenaydı bence çok uzun olmuş sizinki fitil mitil olsun bi doktora gitÇünkü o katıyı yaparken çok zorlandı ve hafif de kanadı. Ilk defa böyle ağladı ya doğduğundan beri
Cok gecmis olsu cnm,insallah iyi olur bi an onceSağol canım sizede geçmiş olsn. doktor tahlile temiz çıktı demiş şükür ki.si bebeğinin kakası kötü kokuyor muydu peki?
Şuan duş aldırdım atesi 37.5 genelde . Ateş düşürücüde vermedim tedirginim gece için
Çok çok gecmis olsun cnm,ben denemedim.Hanimlar iyi aksamlar.. Bizim kabizlik gun gectikce azalma gosterecegi yerde sanki cogaliyor . gun yine 6. Gun bitti ama yok zeytinyagi iciriyorum bol su veriyorum kayisi veriyorum karnini ovaliyorum uyari yapiyorum zeytinyagiyla yine de bana misin demiyorson care doktor tabi onlarda fitil veriuorlarmis saglik ocagini arayip anlatmistim. Size danisacagim sey kefir. Deneyen oldu mi icinizde probiyotik oldugu icin etkili olur mu oluyor mu bagirsak hareketlerinin duzenini saglamasinda? Bir de denediyseniz hangi marka temin ettiniz? Cok sordum
Teşekkür ederiz inşallah kimsenin başına gelmesinKıyamam ya.cok geçmiş olsun cnm
B bursa_83 cnm giremedim kac gündür.
Simdi gördüm,insallah bundan sonraki her dogum gununu Emir'"inle saglıkla kutlarsın... su kötü günleri hayırlısıyla atlat...hersey cok güzel olacak.
Insallah Emir hakkında su asamada alınan kararların hepsi de hayırlı olacak insallah..Dualarımız Emirle...o iyi olsun hepimizin yüzü gülsün artık... Allah tüm bebeklere,evlatlara sağlıklı uzun ömür versin
Rabbim sağlıkla sıhhatle çıkmasını nasip etsin allah yardımcınız olsun güzel günler göstersin rabbimkizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim sifa versin inşallah hayırlı haberlerini alalım bugun.kizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim emire bu ameliyat vesilesiyle sağlık sifa versin.hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz insallahkizlar emirim simdi ameliyata girdi. dualarinizi eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?