Hadi hayirliso canim ya insallah ameliyat cok iyi gecer dualarimiz seninlearkadaslar mr cekimi yapildi. rapor daha yazilmadi,bekliyoruz. pazartesi yazilmis olur belki.
persembe gecesi emir agirlasmis,atesi cikmis ve solunum cihazina bagli.
cocuk cerrahisi hocasi cagirdi bizi dun gorusmeye. ameliyattan bahsetti. konseyden ameliyat karari cikmis ama bizim de onayimiz lazim. ameliyat sonrasi %100 iyi olacak demiyorlar ama yogunbakimda yapilabilecek her sey yapildi. belki ameliyatla solunumu rahatlar diye kabul ettik. pazartesi anestezi uygun gorurse ameliyat olacak kuzum.
Soğanı ikiye ya da dörde böl, başucuna koy. Yatağa dökülmesin diye kabuklarının birkaç katmanını soyabilirsin.Emziriyorum canım başka bişey kabul etmedi zaten. Şu soğan koyma olayı nasıl yapılıyordu ya buhar makinasını açtım onuda koyayaım başucuna.
İnşallah sonucunda rahatlar yavrum, kıyamam ona. Ne ameliyatı olacakmış?arkadaslar mr cekimi yapildi. rapor daha yazilmadi,bekliyoruz. pazartesi yazilmis olur belki.
cocuk cerrahisi hocasi cagirdi bizi dun gorusmeye. ameliyattan bahsetti. konseyden ameliyat karari cikmis ama bizim de onayimiz lazim. ameliyat sonrasi %100 iyi olacak demiyorlar ama yogunbakimda yapilabilecek her sey yapildi. belki ameliyatla solunumu rahatlar diye kabul ettik. pazartesi anestezi uygun gorurse ameliyat olacak kuzum.
Diyaframamı müdahale edecekler. Çok geçmiş olsun. Yavrucum rahat nefes alsında,ailecek evinize dönün.arkadaslar mr cekimi yapildi. rapor daha yazilmadi,bekliyoruz. pazartesi yazilmis olur belki.
cocuk cerrahisi hocasi cagirdi bo izi dun gorusmeye. ameliyattan bahsetti. konseyden ameliyat karari cikmis ama bizim de onayimiz lazim. ameliyat sonrasi %100 iyi olacak demiyorlar ama yogunbakimda yapilabilecek her sey yapildi. belki ameliyatla solunumu rahatlar diye kabul ettik. pazartesi anestezi uygun gorurse ameliyat olacak kuzum.
Canim geçmiş olsun benimkide öyleydi. Eğer suruptan sonra düşüp tekrar yukselirse doktora git bir baksın bizimki hep öyle oldu zor toparladik inşallah iyileşir kuzucukSağol canım canı manı kalmadı aşırı halsizleşti.Hiçbişey yemek istemiyor . Sadece emziriyorum . Ateşi yükseldi 38 olunca şurup verdim şimdi gözlerini açamıyor
Canım bebelac alma bende aynı sorunu yaşadım almıyorum artık ilk kızımda bebelac içmişti benim ama gold olmayan onda hiç sorun yaşamamıştık biz aslında neden böyle anlamadımKizlar aldigim bebelac mama bozukmus iki gundur iciriyorum son kullanma tarihide gecmemis ama mama bozuk kizlar kusuyordu iki gundur ama mamanin bozuk oldugu aklimdan gecmedi hic bugun kaynar suyu fazla bekletmeden yaptim mamayi kesik sut gibi oldu niye kustularida belli oldu allahtan kusmuslarda zehirlenmediler anladigimdan beri icim icimi yiyor ya birsey olsaydi kim verecekti hesabini
Soğanı ikiye ya da dörde böl, başucuna koy. Yatağa dökülmesin diye kabuklarının birkaç katmanını soyabilirsin.
Geçmiş olsun. Çabuk iyileşir umarım.
İnşallah sonucunda rahatlar yavrum, kıyamam ona. Ne ameliyatı olacakmış?
Diyaframamı müdahale edecekler. Çok geçmiş olsun. Yavrucum rahat nefes alsında,ailecek evinize dönün.
Allah yardımcınız olsun insallah ameliyat başarılı geçer yavrunuzla yuvaniza dönersiniz. Çok zordur sizin için eminim. Allahım kolaylastirsin.amin canim insallah.
enfeksiyon kapti y.bakimda malesef
o yuzden ameliyat olacak mi pazartesi bilemiyorum.
kesinlestiginde yazarim ama insallah.
İnşallah sağ salim sağlıklı olarak çıkar ameliyattan. Çok zor bir karar, Allah yardımcınız olsun.diyaframin sag tarafi 4 cm yukardaymis,o da akcigere baski yaparmis. sintigrafi cekilsebilseydi diyafram daha iyi analiz edilebilecekti ve ameliyat durumu ona gore daha netlesecekti ama emir solunum cihazindan
icin sintigrafi cekilemiyor.cocuk cerrahisi hocasi diyaframi bu sekilde olup da yasayan ve omrunu tamamlayan insanlarin oldugunu soyledi. emiri bu hale getiren hipotonisi. bilmiyorum iste,verdik bir karar. belki de vermedik amamecbur kaldik. cunku yogunbakimda baska yapilabilecek bir sey yok. belki kendi kendine duzelecek y.bakimda ama orasi da cok saglikli degil. sonucta her yerde enfeksiyon var ve doktorlar en kisa surede bebekleri y.bakimdan cikarma taraftari.
en kisa surede iyilesmesi icin suan en kestirme yol ameliyat ama ondan da iyi sonuc alinip alinmayacagi muamma. umut etmekten baska yapacak birsey yok ameliyat sonrasi.
Allahin izniyle daha iyi olacak insallahdiyaframin sag tarafi 4 cm yukardaymis,o da akcigere baski yaparmis. sintigrafi cekilsebilseydi diyafram daha iyi analiz edilebilecekti ve ameliyat durumu ona gore daha netlesecekti ama emir solunum cihazindan ayrilamadigi icin sintigrafi cekilemiyor.cocuk cerrahisi hocasi diyaframi bu sekilde olup da yasayan ve omrunu tamamlayan insanlarin oldugunu soyledi. emiri bu hale getiren hipotonisi. bilmiyorum iste,verdik bir karar. belki de vermedik amamecbur kaldik. cunku yogunbakimda baska yapilabilecek bir sey yok. belki kendi kendine duzelecek y.bakimda ama orasi da cok saglikli degil. sonucta her yerde enfeksiyon var ve doktorlar en kisa surede bebekleri y.bakimdan cikarma taraftari.
en kisa surede iyilesmesi icin suan en kestirme yol ameliyat ama ondan da iyi sonuc alinip alinmayacagi muamma. umut etmekten baska yapacak birsey yok ameliyat sonrasi.
Allah yardimcisi olsun kuzucugun.. Sifa olsun insallah iyi olsun ...arkadaslar mr cekimi yapildi. rapor daha yazilmadi,bekliyoruz. pazartesi yazilmis olur belki.
Inşaallah guzel gecer ameliyat solunum cihazindan kurtulur emir. Rabbim sifa versin aminarkadaslar mr cekimi yapildi. rapor daha yazilmadi,bekliyoruz. pazartesi yazilmis olur belki.
Allah yardımcınız olsun insallah ameliyat başarılı geçer yavrunuzla yuvaniza dönersiniz. Çok zordur sizin için eminim. Allahım kolaylastirsin.
İnşallah sağ salim sağlıklı olarak çıkar ameliyattan. Çok zor bir karar, Allah yardımcınız olsun.
Oglunla nice guzel saglikli yaslarin olsun.insallah iyilestiginde en guzel hediyen olacak.iyi ki bu ameliyat olmus diyeceksinve bu karari dogumgunumde vermek daha zordu.
İnsallah arkadaşım gönülden inanıyorum o gün çok yakın insallah. Allah minik emire ve sizlere güç versinamin canim.
bir an evvel saglikla evimize gitmek istiyorum.
Oglunla nice guzel saglikli yaslarin olsun.insallah iyilestiginde en guzel hediyen olacak.iyi ki bu ameliyat olmus diyeceksin
İnsallah arkadaşım gönülden inanıyorum o gün çok yakın insallah. Allah minik emire ve sizlere güç versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?