2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hoşgeldin sizin bebeğinizin nesi var Rabbim nerde hasta bebek varsa hepsine şifa versin inşallah içlerinde emire kaana vr sizin bebeğinizede

Dün çıkmadı şükür ateşi vermedik . Calpol ilk adım en kötü ihtimal dolven veririz demişti doktorumuz . Duşaldırdım ılık suyla havlu koydum alnına falan iyi geldi.Öksürükte var genzi tıkalı açtırmıyor zorla yarım tüp sıkabiliyorum serumuda napcam bilmiyorum

Hoşgeldin sizin bebeğinizin nesi var Rabbim nerde hasta bebek varsa hepsine şifa versin inşallah içlerinde emire kaana vr sizin bebeğinizede
Hoşbuldum bebeğim kalp hastası olarak dünyaya geldi ama şuan daha iyiye gidiyor açık kalp ameliyatı durumumuz var tşk ederim amin tüm bebeklere allahım hastalık vermesin

Ne durumdasiniz canım ateşi nasıl oldu ?Diş çıkarmış miydi? Bizim böyle hasta olduktan sonra 2. Diş geldi sonra doktor diş dönemi de böyle olabilir dedi tahlilleirnde bir şey çıkmadığı için
Yok canım ateşi şu an. Geçen hafta dişe baktu doktor 1 2 ayı bulur dedi. Bilmiyorum hiç anlamıyorum dişsede. Kakasıda su gibi . Genzi dolu öksürüyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…