• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
sağol canım 2 gün yapamayınca çok kötü oldu Allah korusun 7 günü düşünemiyorum :KK43: bol su ve sulu şeyler vermek gerekiyormuş sende ver canım susuz kalmasın mideleri.
Evet su da iciyor aslinda baya insallah cabuk alisirlarvgecer bu donem de ek gida veremiyorum gun icinde sadece bir cesit belki o da meyve agirlikli. Ne versem oguruyor var mi bunu yasayan arasnizda? Muza bile ogurdu yogurt hic yemiyor meyveli vereyim dedim kustu. Elma armut yumurta yiyiyordu simdi onlara da oguruyor isteksiz mi bir problem mi var bikemedim :(

Lavman hakkında pek bilgim yok Dr bize fitilli kullanmayın alışkanlık yapıyormuş kabız olduğunda yine fitil gerekiyormuş bize bol bol kayısı bol su ve zeytinyağı önerdi birde sindirim için şurup ama ıkınınca ağlayıncı Poyraz Ali mecbur. kullandık bu ek gıdayada alışsaydı sindirim sistemleri hepimiz rahatlardık
Kiyamam size de gecmis olsun :(

Kızlar balkabağı kabizliga bire bir. Mümkün olduğunca liflerini parcalamamaya çalışın verirken. Tek verin.
İnanir misiniz iki haftadir pazarda balkabagi bulamiyorum marketlerde de yok esim bugun manavlara bakacak bir bulsam belki hem sever hem de etki eder gerci sua ek gidaya bir red basladi :(

Msjlar baya birikmis anca okuyorum.
Daha bi sürü sayfa var.

canım nasılsın emir nasil
Troid hormonlarinda sorun mu vardı senin.
Benimde hamilelikte çıktı ama kusmalardan dolayi ilac kullanamadim. Geçen hafta bi saglik ocağına gidip kan vereyim dedim doğum yaptığımdan beri hiç kanıma falan baktirmamistim. Kan sonucumda tsh sıfır küsür çıktı. Doktor fazla çalışıyor troid hormonun dahiliyeye git dedi. Yarın gitcem dahilileye. Gecenlerde bebeğimden kan alınmıştı. Tsh 2.55 çıkmıştı bebeğiminki. Ben artık troid hastasimiyim acaba hamilelikte sadece öyle oldu saniyordum ama devam ediyormus hızlı calismaya. Bebeğiminki normal mi sence. Ne kadar sürede onunkine baktirmam lazim acaba. Emir in tsh değeri kaç canim
B bursa_83 canim msji sana yazmistim gormedin sanirim. Seninde hamilelikte mi çıktı tsh sorunun

kizlar emiri acile getirdik. beslenmiyor. gece agzi acik sekilde uyuyor. gunduz de uyurken kafasini oynatiyor hep nefes alip verirken. birkac gundur hic beslenmek istemiyordu. bugun hic beslenmedi.elini kolunu kaldiramiyor. kafasi kalkmiyor. saldı kendini tamamen. hep uyuyor.
esim isten geldi. gece 11de uni ye geldik. bir suru tahlil yapiyorlar. her yerine hortum taktilar. oksijen destegi veriyorlar. antibiyotik basladilar. midesinde gaz varmis. bir de onun icin hortum taktilar burnuna. 2 hortumla nefes alip veriyor. oksijeni takinca rahatladi kuzum.
kollarindan damar bulamadilar. boynundan soktular igneleri:KK42:
mama akcigerine kacmis olabilirmis. sonda takıp o sekilde beslememiz gerekebilirmis. ya da midesine bir hortum baglanip oyle beslenebilirmis.
bir de sma testi yapildi mi falan diye sordular,allahim korusun.
bize dua edin nolur.
kuzum iyilessin,evimize gidelim.
Simdi gördüm bu msjini :-( Rabbim şifa versin emir e. Rabbim korktuğunuza uğratmasın canım çok üzüldüm

daha gitmedik canim. yatisimiz oldu ya,onlar gelir belki odaya. bugun testlerimiz de var.allerji,ter,eeg,denver testleri var ama bakalim nasil olacak. daha soylemedim. nobet degisim saati simdi. yeni gelen personele soracagim.
insallah hemem care bulurlar. yoksa burundan hortum cok zor. eli hep orda emirin. rahatsiz oluyor istemiyor.
İnsallah kisa zamanda caresi bulunur evinize donersiniz saglikla dualarimizdasiniz zor dayanmak Allah evladina da sana guc kuvvet versin canim acil sifalar ...

Kabızlık için 2 gündür kayısıyı buharda pişirip yoğurduna koyup veriyorum. Dün yedikten sonra yaptı.

Arkadaslar %100 blw yapabilen var mi biz simdi 6.ay kontrolunden ciktik her hafta icin verilecek besinleri belirlemisler kesinlikle pure verme catalla ez ama blw yi arada denersin henuz erken dedi sasirdim kaldim napicagimi gideyim de listemi yenileyeyim daha dogrusu siralamalarini degiseyim puff

Arkadaslar %100 blw yapabilen var mi biz simdi 6.ay kontrolunden ciktik her hafta icin verilecek besinleri belirlemisler kesinlikle pure verme catalla ez ama blw yi arada denersin henuz erken dedi sasirdim kaldim napicagimi gideyim de listemi yenileyeyim daha dogrusu siralamalarini degiseyim puff
Bizim doktorumuzda erken şu an yeterli olmaz dedi. Ben yinede önüne koyuyorum ama elinde ezip yere atıyor o yüzden çatalla ezip veriyorum.

Kızlar doğum kilonuz ne alemde en son 67 din 59 düştüm bi tartım 65 şaka gibi :KK57:emzirirken uyguladığınız masum hafif bi diyet var mı yada ne yapıyorsunuz :KK64:

Kızlar doğum kilonuz ne alemde en son 67 din 59 düştüm bi tartım 65 şaka gibi :KK57:emzirirken uyguladığınız masum hafif bi diyet var mı yada ne yapıyorsunuz :KK64:
Ben doguma 73 ile girdim suan 57 yim tam hamile kaldigim kilo benim diyete ihtiyacim olmadi cunku oglum sagolsun yemek yicek vakti zor buldum hala oyle :) sıkı bir kahvalti yapabiliyorum onu uyutunca oglene dogru , oglen arasi genelde sut meyve biskuvi gibi atistirmalarla geciyor bir de aksam yemegi yiyebiliyorum rahatca. Gunun buyuk bolumunu kollarimda geciriyor evde turlamaca bu sekilde spor da yapmis oluyorum :KK6::-)

51le hamile kaldım 61le doğuma girdim.
Emzirmek... Yoğunluktan öğlen yemek yiyememek.. Yorgunluk+ stres= 50 kiloyum şuan. Almak istiyorum çünkü yüzüm küçüldü resmen :KK43:

Kızlar bebek biskuvisi veya bebek kurabiyesi yapan var mi. Denediniz mi hic beğendiğiniz tarif varsa paylaşabilir misiniz

Ben doguma 73 ile girdim suan 57 yim tam hamile kaldigim kilo benim diyete ihtiyacim olmadi cunku oglum sagolsun yemek yicek vakti zor buldum hala oyle :) sıkı bir kahvalti yapabiliyorum onu uyutunca oglene dogru , oglen arasi genelde sut meyve biskuvi gibi atistirmalarla geciyor bir de aksam yemegi yiyebiliyorum rahatca. Gunun buyuk bolumunu kollarimda geciriyor evde turlamaca bu sekilde spor da yapmis oluyorum :KK6::-)
Aslında bende zayıflıyordum evdeyken işebaşlayınca geri aldım sütümde azalırsa diye yemeğe dikkat ettim. Bi an önce diyete bağlamalıyımmm

Back