- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Sadece yoğurda tepki verdiyse alerji doktoruna gitmenin acelesi yoktur diye düşünüyorum. Alerjik tepki veren gıdayı kesip bundan sonra yeni gıdaları 3 gün denetip verdikten ve ilk tadım gününde az verip zamanla arttırdıktan sonra sorun olmaz büyük ihtimalle. Alerjik gıdaları da daha ileri zamanlarda verirsen bu süreci temiz şekilde atlatırsınız bence. Bir de vücudu kendini güçlendiriyor zaman geçtikçe, ayda bir yarım çay kaşığıyla başlayıp yine üç gün yoğurt verirsen alerjisi bitmiş olabilir. Ben de 8. aydan itibaren alerji yasaklarını delmeyi düşünüyorum yavaş yavaş. Tepki vermeyenlere devam edeceğim. Umarım başka bir şeye alerji çıkmaz.Havuç yedi ama 3. Yiyisiydi zaten onda şuphelenmedim ama keske havuca alerjisi olsa da yogurt yiyebilse
Cocuk doktorundan randevu aldık ordan yonlendirir de alerji doktoruna gideriz diye düşunduk cunku yurt dısinda cikmama bir aydan az kaldı. Ama fuzuli mi olur acaba gitmemiz bilemedim.
Beklenen doğum tarihine göre 180 gunumuz bugun doldu bizim. Ama ben direk eline vermeye cesaret edemedigim icin tek tek sebzeleri ve meyve verdim kaşikla. Fileyle elma verdim. Parcali parcali veriyorum ki parcanin buyukluğu benim kontrolumde olsun, böylece zamanla bunlari sorunsuz yutunca blw donerim diye düşundüm.
Ne yerse yesin sanki limon vermisim gibi ağzını burnunu büküyor. Iste o zaman o yüzumdeki bitmez huzur cok gercekci oluyor anlatamam
B bursa_83 Çok fazla giremiyorum bu ara hala daha tamamını okuyamadım sayfaların ama aklım hep sende ve Emir’de. Allah güç versin yavruna ve en kısa zamanda sağlıkla çıksın o hastaneden. Sana da dayanma gücü versin, güçlü kadınsın, annesin, dayanabilirsin. Bu süreci atlatıp kötü bir anı olduğu güzel günler çok çabuk gelir umarım. Dua etmekten başka yapabileceğim bir şey varsa söyle lütfen. Elimden geleni yaparım.