kizlar herkese iyi sabahlar. tek tek alintilayamiyorum,kusura bakmayin.
buldugum vakitlerde bakmaya calisiyorum,herkese cok tesekkurler. arch2401 canim yasin sayfayi acmissin,okuyan dua gonderen herkesten allah razi olsun,allahim hepimizin evlatlarina saglik versin.
kisaca anlatayim hemen neler yapildigini. nöroloji,enfeksiyon,metabolizma branslarindan doktorlar geldi ve muayene ettiler. enfeksiyon acisindan bir sorun yokmus. metabolik bir hastalik olmasindan supheleniyorlar. metabolizma hocasi geldi. yuzunde sendromik bir gorunumu yok ama gelisiminin geri kalmasi beyin kaynakli dedi. akranlarindan geride olmasinin,6 aylik bir bebel gibi durmamasinin bir nedeni var dedi. testler yapilacakmis.
ayrica beslenmemesiyle ilgili de yeniden gastroya yonlendirdiler. mideyle ilgili bir test yapilacak orda da. sunda ng adli bir yontemle burnundan besliyoruz emiri. uzun sure boyle devam edecekse midesinden cerrahi operasyonla bir delik acilacagini ve ordan sutu/mamayi verecegimizi soylediler.
oksijen vermeye devam ediyorlar. dun gece oksijeni kesip gozlemlediler ve cocugumu o halde yani buraya getirme nedenimiz olan solunum guclugu haliyle eve gondermeye kalktilar. ben de kizdim dogal olarak. buraya getirdigim haliyle zaten ayni,ben nasil bu halde eve gotureyim cocugumu dedim. dudaklari morariyor,yuzu bembeyaz oluyor. bunu dedikten sonra doktorun cevabi " tamam o zaman kalin"
benim dememle mi kaliyor yani hasta hastanede?
sonra da gelmis diyor ki "gitmek isteseniz de biz gondermeyiz,gozlemlememiz lazim"
madem gidemeyecek bir hasta neden yolluyosun!!!
bu gece de kaldik. bu sabah gastroya goturecegiz.
kuzumun hic keyfi yok. pozitif olmaya calisiyoruz ama yavrunu oyle her yeri kablolarla gormek cok zor. allahim dermansiz dert vermesin diye dua ediyoruz hep.
A AysheDuru sma acisindan degerlendirdiler ama nöroloji hocasi muayenesinde sma yı dusunmedigini soyledi,bir nebze olsun rahatladim. suan bizim icin onemli olan mr cekimi. orda bir cok sey netlesecektir diye dusunuyoruz. 8 martta cekilecek. fizik tedaviyi yeniden ustune basa basa soylediler.
evde kendimizin yapmasindansa fizyoterapistin yapmasini istiyorum ben ama bakalim ne diyecekler.mr sonucuna gore hastanede de yapilabilirmis.
vakit bulsdugumda yine yazmaya calisirim. hepinizi cok seviyor ve dualarinizi gercekten hissediyorum
Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah . Okuyunca üzüldüm inşallah emir en kısa zamanda sağlıklı olarak eve dönecek. Dualarımız sizinle