Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlum alıştırma bardağından içemedi bende kahve fincanıyla içiriyorum. Daha güzel içiyor, kedi gibi yalıyor :) 3 fincan içiyor ortalama, türk kahvesi fincanıyla ama ölçmedim hiç.
Cam bardakla mi iciriyorsunuzNormal bardakla icirmeyi dene bence canim doktor bana biberonla degilde bardakla icirmemi soyledi biraz bosa atsalarda hevesle iciyorlar
Evet canim kahvenin yaninda konulan su bardagiyla veriyorum bazende biberonla miktarina dikat etmedim hicCam bardakla mi iciriyorsunuz
Gecmis olsun canim bizde de var kabizlik siz soyleyince kayisiyi kaynattim suyuyla verdim ertesi gun rahatlatti 7 gun sonra yapti yani dun ama bakalim bugun yine huysuzdu kac gun surecek bundan sonrakiBiz bugün doktora gittik , 2gündür yine kabızdı. Ve artık ıkınmaktan ağlamaya başlamıştı. Ek gıdayıda kestim. Sadece su ve kayısıyı kaynatıp onu içiriyorum. Bide hergün zeytinyağı vermemi söyledi doktor , veriyorum da zaten . Lavman ve duphalac şurup verdi. Lavman sonrası rahatladı yavrum kaç gecedir kesik kesik saat başı uyanıyordu.
sağol canım 2 gün yapamayınca çok kötü oldu Allah korusun 7 günü düşünemiyorum bol su ve sulu şeyler vermek gerekiyormuş sende ver canım susuz kalmasın mideleri.Gecmis olsun canim bizde de var kabizlik siz soyleyince kayisiyi kaynattim suyuyla verdim ertesi gun rahatlatti 7 gun sonra yapti yani dun ama bakalim bugun yine huysuzdu kac gun surecek bundan sonraki
Canım hastaneye yatış yapabildiniz mi? Solunum nasıl?
B bursa_83 cnm dün cok giremedim... insallah Emir o hastaneden iyileşmiş olarak cıkacak... inan dualarımdasınız , sende kendine dikkat et.Allahın izniyle bugünler gececek ve kötü bir anı olarak ileride anlatacaksın sadece.
Hepimizin aklı,kalbi Emir'de inan... fırsat buldukca bizi haberdar et ve buralardan yapabilecegimiz ne varsa elimden geleni yaparım... aklında olsun.
Bize 8. Ayda dendi tahliller icin ama bence de simdi yapilsa daha iyi olur. Insallah bir kerelik spontan bir reaksiyondur. Allerji isi cok zor cunki hele de ufakliklardaBir kere dokunması yoğurda alerjisi olduğu anlamına gelmeyebilir, telaşlanma. Ayşe’ye normalde dokunmadı diye istediği kadar domates verdim bir gün ve her yeri kıpkırmızı oldu. Doktoru ya bana ya en yakın sağlık kurumuna gidin hemen dedi, gittik hiçbir şey yok, kronik bir durum değil dedi. Sizinki de bir kerelik olabilir. Zaten bir yaşına kadar testleri yapılıyor, bizimki katı gıdaya geçince yaptırır fazla vakit kaybetmeden.. yumurta akı inek sütü vs alerjiler, kan sayımı şu bu.. onlarda çıkar diye tahmin ediyorum.
Gastrolojiye gidicektiniz beslenme için ne oldu canımevet canim cok sukur yatisimiz yapildi. enfeksiyona yapildi yatisimiz aslinda ama orasi dolu diye cocuk hastaliklarina yatirdilar acilde kalmasin diye.enfeksiyonda yer yokmus. bir de orada tüberküloz,verem gibi agir hastaliklari olanlar yatiyormus. o yuzden belki de oraya yollamadan burada takip edilecek. zaten yanyana klinikler.
solunum oksijen oldugu surece iyi. yoksa zor nefes aliyor.
Canim ya kiyamam çok geçmiş olsun bizim de bu ara katilasti zorlanıyor yavrular.Bu son olur inşallah biter.Biz bugün doktora gittik , 2gündür yine kabızdı. Ve artık ıkınmaktan ağlamaya başlamıştı. Ek gıdayıda kestim. Sadece su ve kayısıyı kaynatıp onu içiriyorum. Bide hergün zeytinyağı vermemi söyledi doktor , veriyorum da zaten . Lavman ve duphalac şurup verdi. Lavman sonrası rahatladı yavrum kaç gecedir kesik kesik saat başı uyanıyordu.
Bizde aynı durumdayız Cnm kayısı ve zeytinyağı veriyorum bazen hemen etki ediyor Nazende geç dün gece fitil sayesinde rahatladı birazBiz bugün doktora gittik , 2gündür yine kabızdı. Ve artık ıkınmaktan ağlamaya başlamıştı. Ek gıdayıda kestim. Sadece su ve kayısıyı kaynatıp onu içiriyorum. Bide hergün zeytinyağı vermemi söyledi doktor , veriyorum da zaten . Lavman ve duphalac şurup verdi. Lavman sonrası rahatladı yavrum kaç gecedir kesik kesik saat başı uyanıyordu.
Gastrolojiye gidicektiniz beslenme için ne oldu canım
Ya bu lavman meselesi kafamı kurcalıyor. Arkadaşımın bebeği lavmandan dolayı poposunda yırtık oluşmuş. Bana asla lavman kullanma fitil kullan dedi. Hatta doktora kızdı lavman veriyor diye. Ama lavman hızlı ve daha etkili sanki , fitil hiç vermedik daha. Acaba onlar her kabız olduğunda lavman uyguladıkları için mi böylr oldu diyr düşünüyorum. Çünkü bebek doğduğundan beri lavman yada fitille yapıyor. 5aylık oldu hiç kendisi yapamamış. Alıştığı için bağırsaklar tembelleşti bence.Bizde aynı durumdayız Cnm kayısı ve zeytinyağı veriyorum bazen hemen etki ediyor Nazende geç dün gece fitil sayesinde rahatladı biraz
Sağol canım ya ek gıda bu yönden sıkıntılıymış hiç böyle kabız olmamıştıCanim ya kiyamam çok geçmiş olsun bizim de bu ara katilasti zorlanıyor yavrular.Bu son olur inşallah biter.
Lavman hakkında pek bilgim yok Dr bize fitilli kullanmayın alışkanlık yapıyormuş kabız olduğunda yine fitil gerekiyormuş bize bol bol kayısı bol su ve zeytinyağı önerdi birde sindirim için şurup ama ıkınınca ağlayıncı Poyraz Ali mecbur. kullandık bu ek gıdayada alışsaydı sindirim sistemleri hepimiz rahatlardıkYa bu lavman meselesi kafamı kurcalıyor. Arkadaşımın bebeği lavmandan dolayı poposunda yırtık oluşmuş. Bana asla lavman kullanma fitil kullan dedi. Hatta doktora kızdı lavman veriyor diye. Ama lavman hızlı ve daha etkili sanki , fitil hiç vermedik daha. Acaba onlar her kabız olduğunda lavman uyguladıkları için mi böylr oldu diyr düşünüyorum. Çünkü bebek doğduğundan beri lavman yada fitille yapıyor. 5aylık oldu hiç kendisi yapamamış. Alıştığı için bağırsaklar tembelleşti bence.
Hemen denicem inş işe yarar cnmKızlar balkabağı kabizliga bire bir. Mümkün olduğunca liflerini parcalamamaya çalışın verirken. Tek verin.