• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
B bursa_83 canim cok gecmis olsun rabbim tez zamanla sagligina kavustursun sende oglunda cok guclusunuz bu gunleride atlacaksiniz allahin izniyle yazamasamda cocuklarima her baktigimda sana dua ediyorum rabbim yar ve yardimciniz olsun

B bursa_83 çok geçmiş olsun Emir yavruya, dualarımız sizinle inşallah toparlayacak kendini, herşey tedavilerle hallolacak inş.

Anneler bebekleriniz günde ne kadar su içiyor, ben alıştırma bardağı ile veriyorums suyu hiç içmiyor gibi.
Oğlum alıştırma bardağından içemedi bende kahve fincanıyla içiriyorum. Daha güzel içiyor, kedi gibi yalıyor :) 3 fincan içiyor ortalama, türk kahvesi fincanıyla ama ölçmedim hiç.

Biz bugün doktora gittik , 2gündür yine kabızdı. Ve artık ıkınmaktan ağlamaya başlamıştı. Ek gıdayıda kestim. Sadece su ve kayısıyı kaynatıp onu içiriyorum. Bide hergün zeytinyağı vermemi söyledi doktor , veriyorum da zaten . Lavman ve duphalac şurup verdi. Lavman sonrası rahatladı yavrum kaç gecedir kesik kesik saat başı uyanıyordu. :KK43:
Gecmis olsun canim bizde de var kabizlik siz soyleyince kayisiyi kaynattim suyuyla verdim ertesi gun rahatlatti 7 gun sonra yapti yani dun ama bakalim bugun yine huysuzdu kac gun surecek bundan sonraki

Gecmis olsun canim bizde de var kabizlik siz soyleyince kayisiyi kaynattim suyuyla verdim ertesi gun rahatlatti 7 gun sonra yapti yani dun ama bakalim bugun yine huysuzdu kac gun surecek bundan sonraki
sağol canım 2 gün yapamayınca çok kötü oldu Allah korusun 7 günü düşünemiyorum :KK43: bol su ve sulu şeyler vermek gerekiyormuş sende ver canım susuz kalmasın mideleri.

Canım hastaneye yatış yapabildiniz mi? Solunum nasıl?

evet canim cok sukur yatisimiz yapildi. enfeksiyona yapildi yatisimiz aslinda ama orasi dolu diye cocuk hastaliklarina yatirdilar acilde kalmasin diye.enfeksiyonda yer yokmus. bir de orada tüberküloz,verem gibi agir hastaliklari olanlar yatiyormus. o yuzden belki de oraya yollamadan burada takip edilecek. zaten yanyana klinikler.
solunum oksijen oldugu surece iyi. yoksa zor nefes aliyor.

B bursa_83 çok geçmiş olsun Emir yavruya, dualarımız sizinle inşallah toparlayacak kendini, herşey tedavilerle hallolacak inş.

Anneler bebekleriniz günde ne kadar su içiyor, ben alıştırma bardağı ile veriyorums suyu hiç içmiyor gibi.
B bursa_83 canim cok gecmis olsun rabbim tez zamanla sagligina kavustursun sende oglunda cok guclusunuz bu gunleride atlacaksiniz allahin izniyle yazamasamda cocuklarima her baktigimda sana dua ediyorum rabbim yar ve yardimciniz olsun

tesekkurler arkadaslar. allahim tum bebekleri korusun,saglik sihhat versin.

B bursa_83 cnm dün cok giremedim... insallah Emir o hastaneden iyileşmiş olarak cıkacak... inan dualarımdasınız , sende kendine dikkat et.Allahın izniyle bugünler gececek ve kötü bir anı olarak ileride anlatacaksın sadece.
Hepimizin aklı,kalbi Emir'de inan... fırsat buldukca bizi haberdar et ve buralardan yapabilecegimiz ne varsa elimden geleni yaparım... aklında olsun.

dusunmeniz yeterli canim. cok sagol:KK200:
aminnn insallah:dua:

Bir kere dokunması yoğurda alerjisi olduğu anlamına gelmeyebilir, telaşlanma. Ayşe’ye normalde dokunmadı diye istediği kadar domates verdim bir gün ve her yeri kıpkırmızı oldu. Doktoru ya bana ya en yakın sağlık kurumuna gidin hemen dedi, gittik hiçbir şey yok, kronik bir durum değil dedi. Sizinki de bir kerelik olabilir. Zaten bir yaşına kadar testleri yapılıyor, bizimki katı gıdaya geçince yaptırır fazla vakit kaybetmeden.. yumurta akı inek sütü vs alerjiler, kan sayımı şu bu.. onlarda çıkar diye tahmin ediyorum.
Bize 8. Ayda dendi tahliller icin ama bence de simdi yapilsa daha iyi olur. Insallah bir kerelik spontan bir reaksiyondur. Allerji isi cok zor cunki hele de ufakliklarda

evet canim cok sukur yatisimiz yapildi. enfeksiyona yapildi yatisimiz aslinda ama orasi dolu diye cocuk hastaliklarina yatirdilar acilde kalmasin diye.enfeksiyonda yer yokmus. bir de orada tüberküloz,verem gibi agir hastaliklari olanlar yatiyormus. o yuzden belki de oraya yollamadan burada takip edilecek. zaten yanyana klinikler.
solunum oksijen oldugu surece iyi. yoksa zor nefes aliyor.
Gastrolojiye gidicektiniz beslenme için ne oldu canım

Biz bugün doktora gittik , 2gündür yine kabızdı. Ve artık ıkınmaktan ağlamaya başlamıştı. Ek gıdayıda kestim. Sadece su ve kayısıyı kaynatıp onu içiriyorum. Bide hergün zeytinyağı vermemi söyledi doktor , veriyorum da zaten . Lavman ve duphalac şurup verdi. Lavman sonrası rahatladı yavrum kaç gecedir kesik kesik saat başı uyanıyordu. :KK43:
Canim ya kiyamam:( çok geçmiş olsun bizim de bu ara katilasti zorlanıyor yavrular.Bu son olur inşallah biter.

Bizde aynı durumdayız Cnm kayısı ve zeytinyağı veriyorum bazen hemen etki ediyor Nazende geç dün gece fitil sayesinde rahatladı biraz

Gastrolojiye gidicektiniz beslenme için ne oldu canım

daha gitmedik canim. yatisimiz oldu ya,onlar gelir belki odaya. bugun testlerimiz de var.allerji,ter,eeg,denver testleri var ama bakalim nasil olacak. daha soylemedim. nobet degisim saati simdi. yeni gelen personele soracagim.
insallah hemem care bulurlar. yoksa burundan hortum cok zor. eli hep orda emirin. rahatsiz oluyor istemiyor.

Bizde aynı durumdayız Cnm kayısı ve zeytinyağı veriyorum bazen hemen etki ediyor Nazende geç dün gece fitil sayesinde rahatladı biraz
Ya bu lavman meselesi kafamı kurcalıyor. Arkadaşımın bebeği lavmandan dolayı poposunda yırtık oluşmuş. Bana asla lavman kullanma fitil kullan dedi. Hatta doktora kızdı lavman veriyor diye. Ama lavman hızlı ve daha etkili sanki , fitil hiç vermedik daha. Acaba onlar her kabız olduğunda lavman uyguladıkları için mi böylr oldu diyr düşünüyorum. Çünkü bebek doğduğundan beri lavman yada fitille yapıyor. 5aylık oldu hiç kendisi yapamamış. Alıştığı için bağırsaklar tembelleşti bence.

Ya bu lavman meselesi kafamı kurcalıyor. Arkadaşımın bebeği lavmandan dolayı poposunda yırtık oluşmuş. Bana asla lavman kullanma fitil kullan dedi. Hatta doktora kızdı lavman veriyor diye. Ama lavman hızlı ve daha etkili sanki , fitil hiç vermedik daha. Acaba onlar her kabız olduğunda lavman uyguladıkları için mi böylr oldu diyr düşünüyorum. Çünkü bebek doğduğundan beri lavman yada fitille yapıyor. 5aylık oldu hiç kendisi yapamamış. Alıştığı için bağırsaklar tembelleşti bence.
Lavman hakkında pek bilgim yok Dr bize fitilli kullanmayın alışkanlık yapıyormuş kabız olduğunda yine fitil gerekiyormuş bize bol bol kayısı bol su ve zeytinyağı önerdi birde sindirim için şurup ama ıkınınca ağlayıncı Poyraz Ali mecbur. kullandık bu ek gıdayada alışsaydı sindirim sistemleri hepimiz rahatlardık

Back