tatlım ben 12.haftanın dolduğu günü bekliyorum, ne aileye ne arkadaşlara söylemedik. ilk düşüğün ardından temkinliyiz. ama tabi arkadaşlar da aileler de kızacak bunu da biliyoruz. sadece eşimle ben yaşıyoruz şuan duygumuzu :) hayırlısıyla 12. hafta bitsin de açıklayalım artık, affederler herhalde. hem bir de şöyle düşündüm,Kızlarr bir de etrafa duyurdunuz mu hamile haberinizi?? Ben bir iki arkadaşıma ve ailelerimize söyledim siz de durumlar nasıl ???
Hayırlısı olsun canımCanım bizim
Merhaba canım bizim çevremizde herkes biliyor ben 3 aylığa kadar beklemek istiyordum aslında ama eşim herkese söyledi
bizim de sadece aileler biliyor iş yerinden de üç arkadaş o kadar yani bizim söylediklerimiz ama ailelerin yaydıkları warsa etrafa bilemicem ki söylemeye başlamışlardır halalar teyzelere felanKızlarr bir de etrafa duyurdunuz mu hamile haberinizi?? Ben bir iki arkadaşıma ve ailelerimize söyledim siz de durumlar nasıl ???
Saol canımHayırlısı olsun canım
Canım haklısın sen de valla iyi sabır var ben 8+4 üm ve zor duruyorum çünkü hamile kalamadığımı düşünenler var agızları kapansın istiyorum ama biyandan da söyle kimi ne ilgilendirir diyorum.ama şuda var hamile misin diyolar yok diyorum.bu da ne kadar doğru bilemiyorumtatlım ben 12.haftanın dolduğu günü bekliyorum, ne aileye ne arkadaşlara söylemedik. ilk düşüğün ardından temkinliyiz. ama tabi arkadaşlar da aileler de kızacak bunu da biliyoruz. sadece eşimle ben yaşıyoruz şuan duygumuzu :) hayırlısıyla 12. hafta bitsin de açıklayalım artık, affederler herhalde. hem bir de şöyle düşündüm,
-hamileyim arkadaşlar
-aaa kaç aylık
-ağustosta doğacak işte, 8 ay var
böyle düşününce belki kandırırım
Valla ben sıkı sıkı tembihledim :)))bizim de sadece aileler biliyor iş yerinden de üç arkadaş o kadar yani bizim söylediklerimiz ama ailelerin yaydıkları warsa etrafa bilemicem ki söylemeye başlamışlardır halalar teyzelere felan
biz ilkinde test pozitif çıkar çıkmaz hemen sırayla herkesi aramaya başlamıştık daha dr a bile gitmeden ilk heyecan acemilik artık ne dersenizzValla ben sıkı sıkı tembihledim :)))
Erkek gibi canım. Nub teorisi var gebelik bölümünde bebeklerin cinsiyetleri diye bir baslik var ornekler de koymuslar baya. Isterseniz kizlar siz de inceleyebilirsinizCanım bi bak ne sence cinsiyet nerden anlıyon bilmiyorum ama :)
Cikintisi belli olmuyor canım su anda ilerleyen haftalarda tekrar bakalimEki Görüntüle 1940949 @deeploneliness bizde bir tahmin isteriz
Iyi aksamlar canimkızlar hepinize iyi akşamlarrr
kalp atışını duyana kadar kimseye soylemedik çünkü Ekim ayında bir düşük yaptım aynı şey olursa diye bekledik sonra önce kızıma sonrada ananeye babaneye söyledikKızlarr bir de etrafa duyurdunuz mu hamile haberinizi?? Ben bir iki arkadaşıma ve ailelerimize söyledim siz de durumlar nasıl ???
Selam canım aynı durumdan geçtik önce ateş grip sonra da bulantı kuSMA için serum tedavisi bende ilaç kullandım içini rahat tut allahın izniyle bir şey olmamıştır stres yapma bebisine daha çok zarar Rabbime güvenerek içtikMerhaba kızlar nasılsıniz? Uzun zaman oldu giremiyorum daha doğru girip yazamadım 1 hafta grip ateşli yattım. Çok şükür geçti. Hersey yolundadır umarım. Biraz yorumları okudum da bendede öyle çok mide bulantısı falan yok çok nadir oluyor. Yanlız 2 gündür kasiklarim çok ağrıyor. İnşallah içtiğim ağrı kesici ateş dusurucuden dolayı bişey yoktur.
Canim ilaç hiç fayda etmiyor ben kullandım aynı durumdayduk çok kılo kaybı olunca serum verdi doktor i çok çok işe yaradı hayata döndüm eğer çok kilo kaybı olursa doktorunla görüş bulantı kesici ve b vitamini karışımı veriyorlarSelam arkadaslar. Herkeste belirtiler farkli bence endiselenmeyin . Hatta kendini iyi hissedenler sukredin cok sanslisiniz
Benim bulantilar ve tabiki istifra tum vucut dengemi bozuyor. Bu 2. Hamileligim oglumda da bulanti oluyordu ama istifra pek olmuyordu bunda duzenli cikariyorum resmen. Her hamilelik farkli ayni bunye icin bile . Bulanti ilaci sormustum dr.a ama soda onerdi bi tek. Aslinda bi ilac verseler hic fena olmayacak . Tam 1 aydir yemek yapmadim annem falan getiriyor arada disardan soyluyoruz idare ediliyor bir sekilde ama artik gecmesini istiyorum .
Ayrica ilk hamileligimde 12 saat deliksiz uyuyan ben , bu sefer hic uyuyamiyorum . Gece 10 kere kalkiyorum. :-(
Canım sanada çok geçmiş olsun. Evet benimde son gün ateşim düşmedi doktor duşa giriyorsun düşmezse gel serum takacağım dedi ama çok şükür duş aldım ılık su falan koyduk eklem yerleri me atlattık çok şükürSelam canım aynı durumdan geçtik önce ateş grip sonra da bulantı kuSMA için serum tedavisi bende ilaç kullandım içini rahat tut allahın izniyle bir şey olmamıştır stres yapma bebisine daha çok zarar Rabbime güvenerek içtik
İki ucu boklu değnek misaliCanım haklısın sen de valla iyi sabır var ben 8+4 üm ve zor duruyorum çünkü hamile kalamadığımı düşünenler var agızları kapansın istiyorum ama biyandan da söyle kimi ne ilgilendirir diyorum.ama şuda var hamile misin diyolar yok diyorum.bu da ne kadar doğru bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?