• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar günaydın.

Şu ilk 3 ayı bir sorunsuz atlatsak ne güzel olucak. :) Bende sürekli bir tedirginlik hali var. Hayır olsun inşallah.

ben de çok tedirginim ya bir şey olursa diye elim hep yüreğimde. şu kritik zamanları bir hayırlısıyla atlatsak walla çok rahat edecem

Kızlar benim bir sorum olacak ailesine bebişi açıklayan var mı? Ben korkuyorum ama kendimi de zor tutuyorum sizce bunun için en iyi zaman hangisi ?

Kızlar benim bir sorum olacak ailesine bebişi açıklayan var mı? Ben korkuyorum ama kendimi de zor tutuyorum sizce bunun için en iyi zaman hangisi ?
Benim eşim saolsun herkese söyledi ilk cocugumda da öyle yapmisti benim biraz zor oldu ilk kizim en azindan kimse olmuyor diye düşünmesin dedik söyledik malum bu konularda baski cok oluyo cevreden

Benim de herkese soyleyesim var ama benim ilk hamileligim kurtajla sonuçlandı. İnsanları beklentiye sokmak istemiyorum şimdiden. Öncekinde de kalp atışını duymayı bekledim, kalbi durdu. Bunda doğururken söylerim artık :)

Merhaba arkadaşlar, ben geldim :) herkese güzel, sağlıklı ve muhteşem bir hamilelik dönemi diliyorum :D

Benim de herkese soyleyesim var ama benim ilk hamileligim kurtajla sonuçlandı. İnsanları beklentiye sokmak istemiyorum şimdiden. Öncekinde de kalp atışını duymayı bekledim, kalbi durdu. Bunda doğururken söylerim artık :)
Benim de ilk hamileliğim kürtajla sonuçlandı, 8.haftada kalp atışı alınmadı. o yüzden bu sefer 12 hafta kimseye söylememeye kararlıyım canım, korkuyorum açıkçası

Benim de ilk hamileliğim kürtajla sonuçlandı, 8.haftada kalp atışı alınmadı. o yüzden bu sefer 12 hafta kimseye söylememeye kararlıyım canım, korkuyorum açıkçası
Ben de öyle düşünüyorum ama sabırsızlanıyorum bir yandan da. Çalıştığım için o kadar saklayamam sanırım ama gittiği yere kadar sır bu durum :)

Bugün doktora gideceğim diye ağzımdan kaçırdım okulda tabu düşündükleri için 40 tane soru sordular ay çok zor durumda kaldım en zoru da kız kardeşler soyleyememek☺

Biz söylemedik saha kimseye. Kardeşime söyledim sadece o da söylemiyor şimdilik kimseye. Kese kalp atımı falan duyduktan sonra söyleyelim diyoruz ama çok var daha onun içinde kese görünce söyleriz belki

Cnm gittim kan verdjm gelirken eve sanci vardi eve geldigimde lekelerim var kahve akintilar demekki kismet degilmis hayirlisi herseyin sana vee butun arkdslara saglikli hayirli dogumlar sag salim kucaginiza almak nasipp olsunnn:)))
Hayırlısı olsun inşallah kan sonucunu aldın mı bu lekelenme mi acaba adet mi başlıyor yoksa

Cnm gittim kan verdjm gelirken eve sanci vardi eve geldigimde lekelerim var kahve akintilar demekki kismet degilmis hayirlisi herseyin sana vee butun arkdslara saglikli hayirli dogumlar sag salim kucaginiza almak nasipp olsunnn:)))
Hayırlısı olsun inşallah kan sonucunu aldın mı bu lekelenme mi acaba adet mi başlıyor yoksa

Selam kızlar hamişlere hayırlı olsun bat 10 aralık 6ay önce boş gebelik geçirdim 2009 aralık kız annesiyim inşallah bu süreci
Birlikte geçiririz beklemedeyim

Kizlarr benim adetim 6 gun gecikti idrar testi yaptugim gibi koyu kirmizi cizgi hemen belirdi.Fakar daha doktora gitmedim beta hcg olcturmedim iki gunde bir gidip katlandimi diye bakmak cok stres olumsuz etkiliyo gibi geliyor siz ne diyorsunuz kontrol ettiriyomsnz beta hcgyi

günaydın kızlar bizde bugün 5+4 olduk aşırı bel ağrım var akşamları kalkamıyorum sizde böyle misiniz

günaydın kızlar bizde bugün 5+4 olduk aşırı bel ağrım var akşamları kalkamıyorum sizde böyle misiniz

Back