• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar benim bir sorum olacak ailesine bebişi açıklayan var mı? Ben korkuyorum ama kendimi de zor tutuyorum sizce bunun için en iyi zaman hangisi ?

Canım ben kalp atışını görmeden kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum. Daha çok erken bana göre :) Yine de karar senin.

günaydın kızlar bizde bugün 5+4 olduk aşırı bel ağrım var akşamları kalkamıyorum sizde böyle misiniz

Canım bende bel ağrısı yok ama baya bir gaz sancım var. Aranızda başka gaz sancısı yaşayan var mı?

Bir de mide yanması yaşıyorum çok :(

Kızlar merhaba araniza yeni katıldım 2017 ağustos annesi olarak inşallah. Evet bunlar güzel şeyler fakat bekleyebilirsek tabi :) benim de egerki tahminlerimde yanılmazsam inş 25 ağustos doğum tarihi bakalım. Bu zamana karşı umitlenp hayal kırıklığına uğratanlardan olmadım. Hiç bi zaman olmayan şeyleri sadece yaklaşık 2 haftadır yaşıyorum. Özellikle geceleri bacaklarımn ağrısı. Genelde sol kasigimda surekli batmalar ağrılar bi hayli yorgunluk gbi şüphelerim var sadce biraz daha zaman geçsin istyrm test yapıcam inş olumlu sonuçlar alırım erken gebelikte benim gibi belirtileri oln bayanlar varmı

Kizlarr benim adetim 6 gun gecikti idrar testi yaptugim gibi koyu kirmizi cizgi hemen belirdi.Fakar daha doktora gitmedim beta hcg olcturmedim iki gunde bir gidip katlandimi diye bakmak cok stres olumsuz etkiliyo gibi geliyor siz ne diyorsunuz kontrol ettiriyomsnz beta hcgyi
Ben 2 gün gecikince silik çizgi gorunce hemen gittim o gün kan verdim kanda belli oldu 1 hafta sonra gittim doktor onda da keseyi gördü sıkıntı yapma bence git allahın izniyle bir şey olmaz

Merhaba kızlar doğum tarihiniz son adet tarihinize göre mi hesaplandı yoksa kesenin büyüklüğüne göre mi? son adet tarihime göre 6 haftalık olmam gerekirken beta hcgme göre 4 haftalık hamileyim. beta hcg m bu arada 285. Şimdiden teşekkür ederim. :)

Merhaba kızlar doğum tarihiniz son adet tarihinize göre mi hesaplandı yoksa kesenin büyüklüğüne göre mi? son adet tarihime göre 6 haftalık olmam gerekirken beta hcgme göre 4 haftalık hamileyim. beta hcg m bu arada 285. Şimdiden teşekkür ederim. :)

Canım selam son adet tarihin ne? normalde büyüklük keseye göre hesaplanıyor, benimki daha gözükmediği için bir şey hesaplamadık :)

Boşver sonucun gayet normal gereksiz kuruntu yapma 2 gün sonra kan ver 300 ve üzeri cıkarsa hiçbir sorun yok demektir zaten bak benim sat 26 ekim senle sanırım 9 gün fln var aramızda benim bu akşam 1146 çıktı senin kadarken benimki de 150 fln oluyor hesaplarsan
benim de satım 26 ekimdi 28temmuzda doğum yaptım simdi bebişim kucağımdaa bu postu yazıyoruzz :anne:2016agustos annesiyim.Hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallh

Benimde degerim cok yüksek ozaman ama neyapıım Allahtan hayırlısı diyorum..4+4 ken 3250 cıktı

Merhaba kizlar folic asiti doktora yazdirmayi unutmuşum gunde kac kere kullaniyorsunuz.

Kızlar merhaba araniza yeni katıldım 2017 ağustos annesi olarak inşallah. Evet bunlar güzel şeyler fakat bekleyebilirsek tabi :) benim de egerki tahminlerimde yanılmazsam inş 25 ağustos doğum tarihi bakalım. Bu zamana karşı umitlenp hayal kırıklığına uğratanlardan olmadım. Hiç bi zaman olmayan şeyleri sadece yaklaşık 2 haftadır yaşıyorum. Özellikle geceleri bacaklarımn ağrısı. Genelde sol kasigimda surekli batmalar ağrılar bi hayli yorgunluk gbi şüphelerim var sadce biraz daha zaman geçsin istyrm test yapıcam inş olumlu sonuçlar alırım erken gebelikte benim gibi belirtileri oln bayanlar varmı
Sol yumurtada yerleşene kız sağ da yerleşmişse erkek olur derler. :)

Bu beta hcg konusunu doktormu söyledi. Yani 4 haftalık olduğunu. Beta hcg değişkendir bebişin crl ölçüsü alınarak geç döllenme olup olmadığı tespit edilir. 7 8 9. Haftalarda. Hepimiz girişlerimizi sat tarihine göre yaptık ama doktor gerekli düzenlemeleri yapacaktır.

benim de satım 26 ekimdi 28temmuzda doğum yaptım simdi bebişim kucağımdaa bu postu yazıyoruzz :anne:2016agustos annesiyim.Hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallh
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Iyi dilekleriniz icin cok sagolun cok incesiniz ;)

Merhabalar bende yeni katıldım aranıza. Bat 09.12 yani inşallah yarın regl olmam. 07.12'de beta hcg 200 çıktı. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

Tatlim bugün bebegin kalp atışını duydum şok oldum ben düşük yapacam derken radyoloji uzmanı kalp sesini dinletti bana . çok mutluyum ama 5 dakka önceki cihazda boş gebelik dendi ona göre emin olmadan kurtaj olmayın arkadaşlar . 6+1 deyim şu an

Ayyy çok heyecanlı hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana günler geçmiyor

Bence böyle detaylara takılmayın, kalp atışı duyulunca doktor zaten tarihleri daha iyi veriyor. Önemli olan sadece şu anda hamile olmanız, folik aside başlamanız ve sağlıklı beslenmeniz bence :) ben iki hamileliğimde de bahsettiğiniz değerleri sormadım bile doktora, zaten onlar da söylemedi. Ama yaklaşık doğum tarihiniz son adet tarihinize göre hesaplanıyor, onu biliyorum:)

Back