- 12 Mart 2019
- 14.798
- 34.197
- 598
Yemekle tosun doğurulsa keşke Ya bende bozulucam bak artık dedim gözü yemegimde hepbana diyor ki galiba tosun doğuracaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemekle tosun doğurulsa keşke Ya bende bozulucam bak artık dedim gözü yemegimde hepbana diyor ki galiba tosun doğuracaksın
Aman onlar kilo alsın biz almayalım ya aminTosun doğururken biz tosun olmayalım kız
Buda 12+2 haftalık hala aynı fikirde misiniz acaba?Bana sanki kiz gibi geldi Allah gonlunuze gore versin
Sana yazmıştım sanki kuzum konumuna göre kız diyemelegim can benide gör lüffeeen
Haahhshahshs pilates, günde 1 saat yürüyüş, birinci trimesterde kilo vermek gibi planlarım vardı benim sjsjskks +3 kilo yanımda ceviz ve leblebiyle yaşıyorum hayaller hayatlar olmuyor mu tamHayaller hayatlar gerçekten bende hamile kalınca şöyle yaparım böyle yemekler yaparım diyip duruyordum şu an sadece un helvası yiyorum
Ya görmedim yazdıysanda canım kusura bakma cok teşekkür ederimSana yazmıştım sanki kuzum konumuna göre kız diye
Rabbim sürecinizi güzel eylesin kayıplarınızı sorabilir miyim eğer anlatmak isterseniz düşük mü oldu kaçıncı hafta oldunuz benim de düşük riski sebebiyle istirahatteyim ve korkuyorum kanama alanlarım varmış ama kanamam olmadı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBir kayıp iki kimyasal yaşamış biri olarak şunu soyleyebilirim ki dünyaya gelecek olan geliyor.ben grupta yaş olarak en büyüklerdenim ve risklerimi bilmekle beraber Rabbime teslimim. evet korku kaygı hep var ama başkasının yasadigi ile benim sürecim çok farklı olabilir ayni kişinin farklı gebelik süreçleri oluyor bu bile başlı başına her gebeliğin kendine özel olusunun bir gostergesi.Ve bu süreçleri 1.5 sene içinde yaşamış biri olarak şunu diyebilirim stres yönetimini iyi yapamaz isek en çok etkilenen o çok düşündüğümüz bebislerimiz oluyor.benim doktorum aynen şunu dedi aşılama ve pozitif sonrasi biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbimin takdiri kaygilanman sonucu değiştirmeyecek bana devamlı kontrole gelmen veya devamlı belirtileri kafana takmanda sonucu değiştirmeyecek.kontrolden ciktigin an belkide olacak olan olacak.stres yapmakla sigara içmek arasında hiçbir fark yok benim için demişti.Rabbime en büyük duam şu mübarek günde hiçbir anneyi evladı ile sinamasin yanimizdakilere uzun ömür sağlık sıhhat versin.karnimizdaki emanetleri de rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin karamel Latte aslında orada çok da istemeyerek ısrar üzerine yazdı ve kaybının aslında bununla.ilgili olmadığını söyledi ama işte o kaygı ve stres malesef böyle bir gerginlige neden oldu.Saglik dileyelim güzellik dileyelim gönlümüzde olanı karnimiza ,karnimizda olanı kucagimiza nasip etsin Rabbim.
Canım nubu net gözükmüyor ama erkek olabilirAyyyy çok belli mi bilmiyorum ama çok merak ettim bana da bakar mısın
Sağol kuzum herkes erkek diyor bunlar işin neşesi, rabbim hepimizin kucağına evlatlarını sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin, isteyenlere onlar için en güzel zamanda nasip etsin inşallahCanım nubu net gözükmüyor ama erkek olabilir
Şekerle hiç alakası yok ben ilk hamileliğimde böyleydim ve şeker yükleme testleri filan hepsi harika çıkmıştı ama sonuçta 20 kilo almıştım o ayrı üstelikte hepsini kendime almıştım ama verdim gitti. Şimdi ise bişey yiyemiyorum midem almıyor pek.Ayy yalnız değilmişim meğer bende şeker mi var acaba diye endişe ediyordum
Ayyyyy deme demeee şimdiden dünyayı yiyorum 5.aydan sonra yanlışlıkla masayı falan yemesem bariKizlar vallahi ben yemek yemekten aciz 47 kilo biri olarak yemin ederim daha 2 ay bitti bu bebe direkt mideme ineni elleriyle yiyor gibi. Hayatimda bu kadar aclik hissetmedim ya . Ben de sekerden suphelendim ama demek normal:) bana 5. Aydan sonra inanilmaz istah acilacak dendi ama hem bulanip eksiyip igrenc sekilde olup hem bu kadar yemek inanilmaz bir deneyim. Ve proteinin dibine indim ki sebzeseverimdir. Yok yok bu bebe midemde yasiyor kesin
Aynı ben de böyleyim. Ya bulantı ya yanma ya da açlık. Yerken daha çok acıkıyorum. Şeker baktıralım bi sanki insülin direnci mi var kiKızlar çıldırmak üzereyim ne yersem yiyeyim asla tok hissetmiyorum kendimi sürekli açım sürekli açım sizde de oluyor mu midem dolu ama sanki boğzımdan yemek geçmemiş
Ay ben yaa herkes benim az yeme me tabagımı bitirme me me alışmış şimdi toplulukta cekiniyorum yerkenAyyyyy deme demeee şimdiden dünyayı yiyorum 5.aydan sonra yanlışlıkla masayı falan yemesem bari
Benim bir kaybım var ilk gebeliğim 6 haftada kalp durduğu için 8 haftada kürtaj oldum geri dönüp baktığımda çok tepki vermişim diyorum mesela yiyecek ekmeği bu dünya da değilmiş Rabbim yanına almayı seçti. Şu an ikinci gebeliğim bu kürtajdan sonra ki ilk regl bitince hamile kalmışım yanı kaybımdan 1 ay sonra başlarda çok korkuyordum ama şuan varsa ekmeği bu dünyada gelir benim yanıma diyerek sakinleştiriyorum.Rabbim sürecinizi güzel eylesin kayıplarınızı sorabilir miyim eğer anlatmak isterseniz düşük mü oldu kaçıncı hafta oldunuz benim de düşük riski sebebiyle istirahatteyim ve korkuyorum kanama alanlarım varmış ama kanamam olmadı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben +8 ile sabit hızda ilerliyorum 1 aydır kilo almadım halbuki geceleri milföy tost yapıyorum ama kocam uyuyunca✌Haahhshahshs pilates, günde 1 saat yürüyüş, birinci trimesterde kilo vermek gibi planlarım vardı benim sjsjskks +3 kilo yanımda ceviz ve leblebiyle yaşıyorum hayaller hayatlar olmuyor mu tam
Ay protein ben de yiyemiyorum sadece tostun icinde. Benim canim ha bire bulgurlu biseyler cekiyo makarna vs de yiyemiyorum. Et kofte tavuk komple iptal zatenEvet ben diyetisyen arkadaşıma sordum öğünlerde yeterince protein alınmazsa sürekli açlık yaşarmışız
Hshshshshshshs insanlar ne oluyor diye bakıyo değil mi aşeriyor muyuz acaba diye düşünüyorum bazen ama makarna ya da tost aşermekte ne bileyim azıcık vizyonsuzlukAy ben yaa herkes benim az yeme me tabagımı bitirme me me alışmış şimdi toplulukta cekiniyorum yerken
Bende bende hiç hayvansal protein alamadığıma üzülüp yumurta falan yemeye çalışıyorum, o da kokuyor ama et kadar baskın değil inşallah geçer bu kokma olayı. Ben gebeliğimi çayın tadı çamaşır sulu geldiğinde anladım gibi bir şey oldu şimdi normale döndü. Belki kokularda öyle olurAy protein ben de yiyemiyorum sadece tostun icinde. Benim canim ha bire bulgurlu biseyler cekiyo makarna vs de yiyemiyorum. Et kofte tavuk komple iptal zaten
yaa Bas kismi cok net ama asagiyi goremedim nub teorisini incelemistim alttaki cikinti duz olursa kiz yukari dogru olursa erkek. Bir cikinti var gibi duz sanki ama tam net degilBuda 12+2 haftalık hala aynı fikirde misiniz acaba?