2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebeğimı kaybettim ayrılıyorum aranızdan Rabbim sizlere uzun sağlıklı doğumlar versin inşallah
canımmmm ,, Allah büyüktür, Allah tekrar nasip eder herşeyde bi hayır vardır,önemli olan senin sağlığın sen iyiyisen Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah

Başka yere özel hastaneye gidiyorm bizim buradaki devlette yaptrrm olmazsa ya ... muayne ücreti yol vs. Masraflı oluyor zaten ... Araştırayım bi.hafyys kontrlmz var sorarım doktora da . Seninle 1gun var aramızda :)
Canm özelde çok fazla fiyat alıyorlar. Bizim hastane 150 civarı söyledi başka birine söylerken duymuştum. Ben zaten yaptirmadigimdan çok bilmiyorum ama özel sonuçta herşeyden ekstra ekstra para aliyor

Günaydın hanımlar

Kızlar kendimce bir çözüm buldum. Yarım içtim ilacı. Eğer kusmadıysm fazla gelir, kustuysamda her ihtimale karşılık içmiş olayım diye. Bilmiyorum yanlış mu yaptım

Kızlar kendimce bir çözüm buldum. Yarım içtim ilacı. Eğer kusmadıysm fazla gelir, kustuysamda her ihtimale karşılık içmiş olayım diye. Bilmiyorum yanlış mu yaptım
Icini ferah tut iyi yapmissin onemli olan tsh in yuksek olmamasi... biraz fazla dusse de bisey olmaz.dr a bu kusma konusunu bir sor bakalim ne diyecek. Bir kerelikten bisey olmaz ama tekrar tekrar basina gelebilir bir danis bence.

Kizlar bir konuya degineyim 2 kere bebegini kaybetmis biri olarak soyluyorum. Bebegini kaybeden arkadaslara gecmis olsun cumlesini kullanmasaniz daha dogru olur. Cunku mevzu olan bir hastalik degil kayip oluyor. Bunun yerine basin sagolsun cumlesi daha uygun. Aklinizda bulunsun.

haticesu canim takdir i ilahi...hayirlisi böyleymiş demekki...ama insanin bu durumu boyle kabullenmesi zaman alıyor...
burada sana yazilmis hic bir teselli senin acini hafifletmeyecek ...dilerim allahtan gonlune göre saglikli sihhatli bir evlat daha versin...
her isteyene gonlundekini versin insallah

Son düzenleme:
Cok zor bi durum Allah en kisa zamanda bidaha bebis nasip etsin. Nasil anliyosunuz kalbinin durdugunu ben atislari duymadim henuz 1 ay sonra gitmeyi dusunuyorum kismetse

Buraya kadarmış kalbi durdu

Canım benim kaybın için çok üzüldüm, yazın aynı durumu ben de yaşadım ve çok iyi biliyorum hissettiklerini ama kendini üzme ve güçlü ol Emin'im 3-4 ay sonra yeni bir heyecan ile tekrar hissedersin bu duyguyu. Allah sabır ve kolaylık versin.

haticesu başın sag olsun canım. Ama Rabbim sabrini veriyor. Sonunda da mükafatını. Daha cok yeni. Ben de daha önceden yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.

Progestan akıntı yapar mı , 2 aydır kullanıyorum ve hiç kesilmedi bu durum normal mi arkadaşlar ? arch2401 2 düşüğüm var yine düşük riskinden ötürü kullanıyorum ama mahvetti beni

Kzlar dun gece feci mide bulantisiyla uyandim sanki zehir kustum bebekle alakalimidr sizce suan iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…