Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kzlar dun gece feci mide bulantisiyla uyandim sanki zehir kustum bebekle alakalimidr sizce suan iyiyim
Ewet çok haklısın düşünemedim bende. Gece rüyalarımda bebeğimi kaybettiğimi görüyorum çok korkuyorum. Tüp bebekle olduğu için ekstra hassasım böyle arkadaşların kayıpları da beni çok üzüyor. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.Kizlar bir konuya degineyim 2 kere bebegini kaybetmis biri olarak soyluyorum. Bebegini kaybeden arkadaslara gecmis olsun cumlesini kullanmasaniz daha dogru olur. Cunku mevzu olan bir hastalik degil kayip oluyor. Bunun yerine basin sagolsun cumlesi daha uygun. Aklinizda bulunsun.
Tamam cnm normal de oluyor ama dun geceki baya kötüydü daha olmadi iyiyim kar da kapatti çocuk ta var yoksa yine giderdimdeCanım selam, yediğin bir şey dokunmuş olabilir veya normal hamilelik bulantısı olabilir. Bana doktorum "Şiddetli bir kusma veya karın ağrısı durumu olursa hemen gel." demişti. Seninki umarım normal bir hamilelik bulantısıdır. Kendini bir süre iyi dinle bence.
Hoşgeldin cnmSelam Anneler ve bebişleri. Sat 29 kasım, yaş 33 , şehir trabzon , 6 yaşında bi prenses ve 2 yaşında bi yakışıklının annesiyim , giyim öğretmeniyim ve 3. Süpriz bebeğimi bekliyorum. Henüz kalp atışı alamadık 16 ocakta gideceğim inşallah kalbimizi dinlemeye. Hafif lekelenmem oldu progestan başladık. İki çocuklu ve çalışan bi hamile olmak baya zor oluyor bulantılarım artıyor her geçen gün. Adım Hilal bu arada . Hepimize sağlıklı bir hamilelik ve güzel bir doğum nasip etsin Rabbim inşallah
Cnm kuru baklagil faln idare etcen pazar kurlmaz hicmi market yokKar hala yagiyor böyle giderse baya bir süre kalkmaz yerden işin kötüsü bulunduğum ilçede haftada bir gün pazar olur oda bu karda olacaga benzemiyor marketlerde sebze olmaz ne yapicaz bilmiyorum
Market var canım da sebze olmaz markette patates filan birde meyva olur idare edicez artık napalimC
Cnm kuru baklagil faln idare etcen pazar kurlmaz hicmi market yok
Bisey olmaz boyle durumlar icin evde medikal eldiven ve progestan bulundur. Bir daha olursa 200 mg progestani vajinal yoldan alir uzanir dinlenirsin gecer. Oluyor bu donemlerde normal yani.Kizlar ikk defa peceteye kanama gibi bisey yasadim akintiyla birlikte doktoruma sordum arada olur bisey olmaz dedi bu durumu yasayan varmi ?? Cok uzuldum bian kendimi agliyorken buldum
Korkularun cok normal ama kendini korkularinin esiri yapma. Biz elimizden gelen dikkati gosterecegiz gerisi tevekkul bak ben 2 tane 4 aylik kaybettim aylar buyudukce tramva daha da artiyor... dogumda kaybedenler var... onlar da tekrar deniyorlar. Yapacak bisey yok tevekkul edecegiz. Akinti konusunu dr a danis progestandan olabilir ama enfeksiyon da olabilir. Bu sebeple dr un gerekli testleri yapsin.Progestan akıntı yapar mı , 2 aydır kullanıyorum ve hiç kesilmedi bu durum normal mi arkadaşlar ? arch2401 2 düşüğüm var yine düşük riskinden ötürü kullanıyorum ama mahvetti beni
Amin cnm insallah.Ewet çok haklısın düşünemedim bende. Gece rüyalarımda bebeğimi kaybettiğimi görüyorum çok korkuyorum. Tüp bebekle olduğu için ekstra hassasım böyle arkadaşların kayıpları da beni çok üzüyor. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.
Kizlar ikk defa peceteye kanama gibi bisey yasadim akintiyla birlikte doktoruma sordum arada olur bisey olmaz dedi bu durumu yasayan varmi ?? Cok uzuldum bian kendimi agliyorken buldum
Canm bisey sorcam doktor banada progestan verdi sormadım ağızdan mi nasi kullancam oral yolla yazıyordu heraldeAmin cnm insallah.
Sakin oral alma cunku asiri reflu yapiyor arti yan etkileri daha cok oluyor. Vajinal yolla al. Hem yan etkileri azaliyor hem de etkisi daha cabuk oluyor. Dene goreceksin.Canm bisey sorcam doktor banada progestan verdi sormadım ağızdan mi nasi kullancam oral yolla yazıyordu heralde
Nası kullancm cnm pekiSakin oral alma cunku asiri reflu yapiyor arti yan etkileri daha cok oluyor. Vajinal yolla al. Hem yan etkileri azaliyor hem de etkisi daha cabuk oluyor. Dene goreceksin.
canım merhaba bende giremedm kaç gündürcanm devlette bende duyamamıştım dinletmediler daha doğrusu doğru düzgün bilgilendirmede yapmamışlardı 12. haftalıkken özele gitmeye başlamıştım ama devlet hastanesinde dinleyen arkadaslar da var bu değişiyor sanırım hastaneye göre onlar kalbin attığını görmüşlerdir yoksa kalp atışı için 3 hafta sonraya çağırmazlardı bir hafta sonra derlerdi bence
ay ben hala gitmedm yarın gideyim barisağlık ocağında aile hekimine gidip hamile olduğunu söylediğinde zaten kan testi istiyor, o nedenle aç git bence. ve sisteme kayıdını yapıyorlar bazı sorular sorup. bu kadar