2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kzlar dun gece feci mide bulantisiyla uyandim sanki zehir kustum bebekle alakalimidr sizce suan iyiyim

Canım selam, yediğin bir şey dokunmuş olabilir veya normal hamilelik bulantısı olabilir. Bana doktorum "Şiddetli bir kusma veya karın ağrısı durumu olursa hemen gel." demişti. Seninki umarım normal bir hamilelik bulantısıdır. Kendini bir süre iyi dinle bence.

Ewet çok haklısın düşünemedim bende. Gece rüyalarımda bebeğimi kaybettiğimi görüyorum çok korkuyorum. Tüp bebekle olduğu için ekstra hassasım böyle arkadaşların kayıpları da beni çok üzüyor. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.

Tamam cnm normal de oluyor ama dun geceki baya kötüydü daha olmadi iyiyim kar da kapatti çocuk ta var yoksa yine giderdimde

Selam Anneler ve bebişleri. Sat 29 kasım, yaş 33 , şehir trabzon , 6 yaşında bi prenses ve 2 yaşında bi yakışıklının annesiyim , giyim öğretmeniyim ve 3. Süpriz bebeğimi bekliyorum. Henüz kalp atışı alamadık 16 ocakta gideceğim inşallah kalbimizi dinlemeye. Hafif lekelenmem oldu progestan başladık. İki çocuklu ve çalışan bi hamile olmak baya zor oluyor bulantılarım artıyor her geçen gün. Adım Hilal bu arada . Hepimize sağlıklı bir hamilelik ve güzel bir doğum nasip etsin Rabbim inşallah

İlk iki bebeğim de sezeryen ile dünyaya geldi o nedenle 2 hafta erken alınacak bu bebeğimde ve 20 ağustos civarı doğacak nasipse o nedenle ağustos annesi grubuna katıldım oğlum 36. Haftada aniden suyumun patlaması sonucu gece 2 de acil sezeryen ile doğmuştu çünkü rahim 40. Haftaya kadar dayanamıyor sezeryen olunca ilk bebiş

Kar hala yagiyor böyle giderse baya bir süre kalkmaz yerden işin kötüsü bulunduğum ilçede haftada bir gün pazar olur oda bu karda olacaga benzemiyor marketlerde sebze olmaz ne yapicaz bilmiyorum

Hoşgeldin cnm

C
Kar hala yagiyor böyle giderse baya bir süre kalkmaz yerden işin kötüsü bulunduğum ilçede haftada bir gün pazar olur oda bu karda olacaga benzemiyor marketlerde sebze olmaz ne yapicaz bilmiyorum
Cnm kuru baklagil faln idare etcen pazar kurlmaz hicmi market yok

Kizlar ikk defa peceteye kanama gibi bisey yasadim akintiyla birlikte doktoruma sordum arada olur bisey olmaz dedi bu durumu yasayan varmi ?? Cok uzuldum bian kendimi agliyorken buldum

Kizlar ikk defa peceteye kanama gibi bisey yasadim akintiyla birlikte doktoruma sordum arada olur bisey olmaz dedi bu durumu yasayan varmi ?? Cok uzuldum bian kendimi agliyorken buldum
Bisey olmaz boyle durumlar icin evde medikal eldiven ve progestan bulundur. Bir daha olursa 200 mg progestani vajinal yoldan alir uzanir dinlenirsin gecer. Oluyor bu donemlerde normal yani.

Progestan akıntı yapar mı , 2 aydır kullanıyorum ve hiç kesilmedi bu durum normal mi arkadaşlar ? arch2401 2 düşüğüm var yine düşük riskinden ötürü kullanıyorum ama mahvetti beni
Korkularun cok normal ama kendini korkularinin esiri yapma. Biz elimizden gelen dikkati gosterecegiz gerisi tevekkul bak ben 2 tane 4 aylik kaybettim aylar buyudukce tramva daha da artiyor... dogumda kaybedenler var... onlar da tekrar deniyorlar. Yapacak bisey yok tevekkul edecegiz. Akinti konusunu dr a danis progestandan olabilir ama enfeksiyon da olabilir. Bu sebeple dr un gerekli testleri yapsin.

Amin cnm insallah.

Cnm kizlar iyi dusunduklerinden boyle diyolar ama bende bi onceki gebeligimde cok ama cok kucuk bi kanama oldu etrafimdaki herkes bisey olmaz olur oyle bazen dediler hic bi sorunum yoktu baska ama ben gittim doktora ve bebegimin kalbi durmustu kurtaj oldum insallah kotu bisey degildir ama bence ihmal etme cnm rabbim kotktugumuza ugratmasin insallaj

Canm bisey sorcam doktor banada progestan verdi sormadım ağızdan mi nasi kullancam oral yolla yazıyordu heralde
Sakin oral alma cunku asiri reflu yapiyor arti yan etkileri daha cok oluyor. Vajinal yolla al. Hem yan etkileri azaliyor hem de etkisi daha cabuk oluyor. Dene goreceksin.

canım merhaba bende giremedm kaç gündür
hafta sonları eşim evde oluyor yoğun oluyoruz.
develtte gördüler zaten kalp atışlarını şükür
kontrol için 3 hafta sonra gel yine dedi yani canm

sağlık ocağında aile hekimine gidip hamile olduğunu söylediğinde zaten kan testi istiyor, o nedenle aç git bence. ve sisteme kayıdını yapıyorlar bazı sorular sorup. bu kadar
ay ben hala gitmedm yarın gideyim bari
geç mi kaldım ya
peki daha sonra nasıl yol izlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…