- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
Rabbim saglikla yeniden gebe kalmayi nasip etsinBebeğimı kaybettim ayrılıyorum aranızdan Rabbim sizlere uzun sağlıklı doğumlar versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim saglikla yeniden gebe kalmayi nasip etsinBebeğimı kaybettim ayrılıyorum aranızdan Rabbim sizlere uzun sağlıklı doğumlar versin inşallah
Bebeğimı kaybettim ayrılıyorum aranızdan Rabbim sizlere uzun sağlıklı doğumlar versin inşallah
canımmmm ,, Allah büyüktür, Allah tekrar nasip eder herşeyde bi hayır vardır,önemli olan senin sağlığın sen iyiyisen Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallahBebeğimı kaybettim ayrılıyorum aranızdan Rabbim sizlere uzun sağlıklı doğumlar versin inşallah
Canm özelde çok fazla fiyat alıyorlar. Bizim hastane 150 civarı söyledi başka birine söylerken duymuştum. Ben zaten yaptirmadigimdan çok bilmiyorum ama özel sonuçta herşeyden ekstra ekstra para aliyorBaşka yere özel hastaneye gidiyorm bizim buradaki devlette yaptrrm olmazsa ya ... muayne ücreti yol vs. Masraflı oluyor zaten ... Araştırayım bi.hafyys kontrlmz var sorarım doktora da . Seninle 1gun var aramızda :)
Canm Rabbimin takdiri.. Allah yeniden hayırlı bir bebek nasip etsin. Diğer evlatlarinla teselli etsin rabbimBebeğimı kaybettim ayrılıyorum aranızdan Rabbim sizlere uzun sağlıklı doğumlar versin inşallah
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda yine hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib etsin.Bebeğimı kaybettim ayrılıyorum aranızdan Rabbim sizlere uzun sağlıklı doğumlar versin inşallah
Icini ferah tut iyi yapmissin onemli olan tsh in yuksek olmamasi... biraz fazla dusse de bisey olmaz.dr a bu kusma konusunu bir sor bakalim ne diyecek. Bir kerelikten bisey olmaz ama tekrar tekrar basina gelebilir bir danis bence.Kızlar kendimce bir çözüm buldum. Yarım içtim ilacı. Eğer kusmadıysm fazla gelir, kustuysamda her ihtimale karşılık içmiş olayım diye. Bilmiyorum yanlış mu yaptım
Bende aynen çok kötüyümBenim tek derdim 12. Hafta gelsede bulantilarim yorgunluğum gitse... Onun için gün sayıyorum...
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBebeğimı kaybettim ayrılıyorum aranızdan Rabbim sizlere uzun sağlıklı doğumlar versin inşallah
Buraya kadarmış kalbi durdu
Yanlış hatırlamıyorsam haticesu iki evladi daha vardı hatta küçüğü 10 aylikti rabbim onlara uzun ömür versin istiyorsan da tekrar nasip etsin[/QUOTEçok şükür canım var Hamdolsun Rabbim onlara uzun ömürler versin