- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- 448
ben daha önce gebelik için değilde kazıya gidiyordum mecburiydi yaptırdım acımıştıBana o kadar aci vermemişti ya. Hemen buz koymak lazım asidan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha önce gebelik için değilde kazıya gidiyordum mecburiydi yaptırdım acımıştıBana o kadar aci vermemişti ya. Hemen buz koymak lazım asidan sonra
ayy yaptırmasam o zamantetenoz aşısı zorunlu değil arkadaşlar, isteğinize bağlı, bilmeyenler için.
benden bir şey istemedi ama idrarıda kanı da aldı canm sonra temiz çıktı dedi. acaba onları mı yaptı.Hemogram yapmalarini isteyeceksin. Hamileyim dediginde zaten hiv hepatit b12 d vit eksikligi vb gibi bir suru degere bakiyorlar. Ben 2 tup kan vermistim a dan z ye herseye baktilar tsh fln bunlar cok onemli. Eger hastahanede gittigin dr varsa bunlari tetkik olarak senden istemeliydi zaten... benim dr istedi gidip hepsini saglik ocaginda yaptirdim. Sadece idrar testleri hastahanede yapiliyor.
Zaten bilgi verirler sağlık Ocağında sana, tertemiz alışı için çağıracaklar sonra sanırım 14. Hafta gibi.ay ben hala gitmedm yarın gideyim bari
geç mi kaldım ya
peki daha sonra nasıl yol izlenecek
tertemiz alışı?Zaten bilgi verirler sağlık Ocağında sana, tertemiz alışı için çağıracaklar sonra sanırım 14. Hafta gibi.
Eskiden hastane olmayan ortamda göbek bağı paslı makasla vs kesilebiliyor ve tetenoz oluyormuş hem anne hem bebek. Önlem aslında bu amaçlı.ayy yaptırmasam o zaman
neden yapılması lazım hamilelikte bi kaza olur vs diye mi
Tetenoz aşısı Akıllı telefon mağduruyumtertemiz alışı?
Eskiden hastane olmayan ortamda göbek bağı paslı makasla vs kesilebiliyor ve tetenoz oluyormuş hem anne hem bebek. Önlem aslında bu amaçlı.
Tetenoz aşısı Akıllı telefon mağduruyum
Hoşbuldum Ervahafsa hanımHoşgeldin cnm
Hoşgeldiniz. Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin.Hoşbuldum Ervahafsa hanım
Saglik ocaginda kan verdiginizde hemogram yapiliyor bunun icinde bir suru test var tsh troid hormonudur. Sizin elinize kagit vermediler mi test den sonra ? Bana iki sayfa verdiler icinde 40 adet e yakin deger tespiti var tsh- d vit- b12 ... vb bu arada 8 haftalik olmussunuz gec kalmadan bu testleri saglik ocaginda yaptirmalisiniz. Normal olmayan bir degeriniz varsa tedaviye baslanmali...benden bir şey istemedi ama idrarıda kanı da aldı canm sonra temiz çıktı dedi. acaba onları mı yaptı.
tsh nedir
Canim ben 59 dan 54 e hatta dün son radde 53 e düştüm çok değil normal yemene dikkat et benim gibi olmaKızlar kg vermisim iyi mi kötü mu anlamıyorum. 63.8 olmuşum 64.5 la basladm halbuki
Tam kan sayımı demek, zaten ilk gittiğinde tam kan sayımı, tsh, toksoplazma, demir, b12, d vitamin dahil bütün kan tahlillerini yapıyorlar. Daha sonra tetenoz aşısı için şu hafta gel diyorlar. Gerçi daha sonra telefonla da arayarak çağırıyorlarteşekkür ederim canm bilgiler için
bir arkadaşta hemogram iste yazmış o ne oluyor soramadm
Canm yiyemiyirum 3gündür iyice gitti istahim. Midem kabul etmiyor. Az az sıkça yemeye başladım ama oda yani zorla bir kase çorba. Ekmek arasına az peynir zeytin o şekilde. Meyve iyi geldi mideme birer tane yemeye calisiyorum. En dolu dolu yiyebildiklerim onlar şimdilik. Aslında yiyesim var ama üç lokmadan fazla gecmiyorCanim ben 59 dan 54 e hatta dün son radde 53 e düştüm çok değil normal yemene dikkat et benim gibi olma
6.haftada başladı canım hala devam ediyor bugün ağzıma atabildim bir şeyler yürüyen iskelet gibi oldum arkadaşlarım çok ağır geçirdiğimi söylüyorlar üstüne hastalık geçirdim yeni zamanda herkes 3. Ay diyor merakla bekliyorum umarım biter senin yeni yeni başlamış dikkat et kendineCanm yiyemiyirum 3gündür iyice gitti istahim. Midem kabul etmiyor. Az az sıkça yemeye başladım ama oda yani zorla bir kase çorba. Ekmek arasına az peynir zeytin o şekilde. Meyve iyi geldi mideme birer tane yemeye calisiyorum. En dolu dolu yiyebildiklerim onlar şimdilik. Aslında yiyesim var ama üç lokmadan fazla gecmiyor
Kizimdada böyle bu haftalarda başladı hatta bundan beterdim canm şükrediyorum halime. Bence de ağır geçiriyorsun cnn sen. Meyve yemeyi denedin mi. Havuç ayva portakal elma6.haftada başladı canım hala devam ediyor bugün ağzıma atabildim bir şeyler yürüyen iskelet gibi oldum arkadaşlarım çok ağır geçirdiğimi söylüyorlar üstüne hastalık geçirdim yeni zamanda herkes 3. Ay diyor merakla bekliyorum umarım biter senin yeni yeni başlamış dikkat et kendine
Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar sormak istediğim birşey var bana yardımcı olursanız çok sevinirim sağlık ocaklarında idrar tahlili ve rubella ve toxoplasma testleri yapılıyormu acabaKizimdada böyle bu haftalarda başladı hatta bundan beterdim canm şükrediyorum halime. Bence de ağır geçiriyorsun cnn sen. Meyve yemeyi denedin mi. Havuç ayva portakal elma
Idrar tahlili rubella ve toxoplazmayi devlet hastahaneleri yapiyor. Istanbulda bu sekilde ama izmirden bir arkadas rubella ve toxoplazmayi saglik ocaginda yaptirmisti gecen sene... ben de sasirmistim. Istanbulda yapilmadigindan eminim ama baska sehirlerde olabilir.Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar sormak istediğim birşey var bana yardımcı olursanız çok sevinirim sağlık ocaklarında idrar tahlili ve rubella ve toxoplasma testleri yapılıyormu acaba