2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gormedim cnm kusura bakma hangi dr gidiyosun ben dr bulamiyorum hepsi sezaryenci normal dogun yaptiracak iyi bi dr ariyorim seninki kim
Canım ilk çocuğumda ben de doktor doktor gezdim. Taktım kafaya normalde normal diye. Kafası büyük normal olmaz diyen oldu. Çok iri olmaz diyen oldu. En sonunda bir tane normalci buldum ama 20 saat sancıdan sonra açılma olmayınca sezeryana alındım. Kordon kısa olduğu için doğum ilerlememiş. Demek istediğim şartlar uygunsa zaten kimse seni zorla sezeryana mecbur edemez. Akışına bırakmak lazımmış bu durumları.

Bazı drlar zorla alıyor gibiymiş ama bi bahane bulup alan çok var sezaryene işlerine geliyor çünkü

Valla hepsini bir bir tecrübe ettik. Her çocuk ayrı bir serüven. Yazılan çizilen herşey boş. Annelik iç güdüleri zaten anneyi çocuğunun ihtiyaçlarına göre davranmaya itiyor. Standardı olması mümkün değil bebek büyütmenin.

Doktorun normal Doğum yanlısı olması çok önemli. Yoksa anında 5 bahane bulup son dakka sezaryene de alabilirler. Ben oğlumu boynuna kordon dolanmış bi şekilde doğurdum. Doktorum hiçbir şey olmaz dedi ve normal olur dedi. O bana bak boynunda kordon var normal olmaz dese ben direk tamam derdim. Hatta kendim defalarca sezaryen mi yapsak risk almasak diye teklif ettim. Kabul etmedi sağolsun. Şimdi hep dua ediyorum ona.
çok tanıdığım Sudan sebeplerle sezaryene yönlendirilmiş ve şuan çok pişmanlar! İkinciyi normal yapmak istiyorlar ama Türkiye'de buna yanaşan da çok az. İlk doğumu olanlara tavsiyem normal yanlısı bi dr bulmaları..

Bir baska dr a danisin bence ben hicbir zaman tek bir kisiye butunuyle kendimi emanet etmem. Ben coook dr hatasi duydum gordum cnm bu nedenle dr larda insan ve hata yapabiliyorlar en azindan bir baska dr a daha gorunmende fayda var.

evet bende öyle yapayım çok teşekkürler.

Cnm inanki bende cok dr gezdim arastirdim ama malesef bicak parasi icin hic gereksiz yere sezeryana alan cok ama cok fazla kizimi dogurdugum dr gitti milletvekili oldu ben kaldim boyle simdide tekdende ahmet aceri cok ovuyolar ona gitmeyi dusunuyorum ama cok ama cok hastasi varmis onunda cok yogunmus ne yapicami bilmiyorumm

Günaydın kızlar, ben daha sağlık ocağına gidemedim sohbetlerde ikili taramalarda bahsedilmiş. Kaçıncı haftada yapılıyor ikili tarama.. bide özelde çok mu maliyetli oluyor ki ??

Günaydın kızlar, ben daha sağlık ocağına gidemedim sohbetlerde ikili taramalarda bahsedilmiş. Kaçıncı haftada yapılıyor ikili tarama.. bide özelde çok mu maliyetli oluyor ki ??
İkili tarama için henüz erken 12.haftada yapılıyor ben kizimda baya bı ücret ödemiştim ama hastaneden kaynaklı bildiğin kaziklanmistik yani şimdi önceden sorup ogrenicem fiyatını ona göre davranicam

Kızlar benim tahmin 2.66 çıkmıştı doktor ilaç verdi. Tabi bu sabah ilacı içtikten 10 dk sonra kustum. Tekrar içsem mi bilemedim. Bide ben testi Yok karınla yaptırmıştım acaba sonucu etkiler mi

Kızlar benim tahmin 2.66 çıkmıştı doktor ilaç verdi. Tabi bu sabah ilacı içtikten 10 dk sonra kustum. Tekrar içsem mi bilemedim. Bide ben testi Yok karınla yaptırmıştım acaba sonucu etkiler mi
TSh hormonum 2.66 çıktı. Eksik yazmışım

TSh hormonum 2.66 çıktı. Eksik yazmışım
Gebe degilken normal kabul ediliyor 2.66 ama gebeyken 2.5 uzeri olmamasi lazim. Dr unuz ne dedi ? ( prospektuse bakin kana karisma suresi fln yaziyor mu ? ) buyuk ihtimal siz oncesinde kusmussunuzdur... dr a bir sorun

İkili tarama için henüz erken 12.haftada yapılıyor ben kizimda baya bı ücret ödemiştim ama hastaneden kaynaklı bildiğin kaziklanmistik yani şimdi önceden sorup ogrenicem fiyatını ona göre davranicam
Başka yere özel hastaneye gidiyorm bizim buradaki devlette yaptrrm olmazsa ya ... muayne ücreti yol vs. Masraflı oluyor zaten ... Araştırayım bi.hafyys kontrlmz var sorarım doktora da . Seninle 1gun var aramızda :)

Gebe degilken normal kabul ediliyor 2.66 ama gebeyken 2.5 uzeri olmamasi lazim. Dr unuz ne dedi ? ( prospektuse bakin kana karisma suresi fln yaziyor mu ? ) buyuk ihtimal siz oncesinde kusmussunuzdur... dr a bir sorun

Ben de anasağlık test sonuçlarımı aldım TSH 1,65 çıkmış ama doktorum "Sonuçlar çok iyi." dedi. Serbest TSH 3,49 acaba onu mu diyorsunuz?

Bebeğimı kaybettim ayrılıyorum aranızdan Rabbim sizlere uzun sağlıklı doğumlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…