2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
tutulmuyor canım yaa ben tutamamıştımm
aslında sık ve az yemek lazım ama tabi nerdeee açken insanın gözü dönüyorr çok yemekten şişince anlıyorsun fazla yediğini

Bu arada bişey paylaşmak istiyorum şiddetli mide bulantısı olan varsa benim dr um bişey önerdi bana. Ama şuan şiddetli olmadığı için kullanma dedi. Marka bilmiyorum ama bantlar varmış. Vücudun belli yerlerine takılan. Beyindeki bulantı merkezini baskılıyormuş. İşe yarar genelde ama şiddetliyse tavsiye ediyorum dedi. Bilginiz olsun.

Saol bilgi için canım. Sonuçlar bir gelsin bakalım, anormal bi değer varsa giderim yine hemen kendi doktoruma.

ewet maalesef çok karanlık oluyor ben saat 7 de işte oluyorum dahada karanlık yani
inşallah iyi çıkar canm sonuçların ewet süt ve yumurta önemli ama ben ikisinide sewmiyorummm

bulantı için bilekliklerde wardı denemedim ama işe yaradığını okumuştum

ewet maalesef çok karanlık oluyor ben saat 7 de işte oluyorum dahada karanlık yani
inşallah iyi çıkar canm sonuçların ewet süt ve yumurta önemli ama ben ikisinide sewmiyorummm

Aynen canım o karanlıkta okuldaki çocukları görünce daha da bir kötü oldum. Süt sevmiyorsan ayran, peynir, kefir, kaşar ve yoğurt (ev yapımı) yiyebilirsin canım. bana bunu doktor önermişti.

tutulmuyor canım yaa ben tutamamıştımm
aslında sık ve az yemek lazım ama tabi nerdeee açken insanın gözü dönüyorr çok yemekten şişince anlıyorsun fazla yediğini
Şu an bile yemek yiyorum
Kahvaltı ama ya sayılmaz o di miii

Ben aldım eczaneden hiçbir işe yaramadı maalesef

Hayırlı sabahlar kızlar bende dün kalp atışlarını duydum çok şükür.testlerimde kansızlık çıkmıştı hap vermiycem yoksa mide bulantın çok olur şimdilik böyle dedi.

Benim de tiksinme ve bulantilar bir den kesildi, sadece sabahları safra çıkarıyorum.yorgunluk hissi de hafifledi ama maşallah goguslerim taş gibi, gece yatakta dönerken acisina uyanıyorum.

İlahı sen
Hiç almadan olur mu yav çocuk buhar şeklinde mi doğcak Boşver emzirirken vericiiz nasılsa, tamam abartmayalım da yine de çok şey yapma ya
Sadece bebisler alsın kilocuklari
Normal Doğum mu yapmıştın kızını canım?
Evet canım normal dogum
bende normal istiyorum seseryandan korkuyorum ben

Aynen canım o karanlıkta okuldaki çocukları görünce daha da bir kötü oldum. Süt sevmiyorsan ayran, peynir, kefir, kaşar ve yoğurt (ev yapımı) yiyebilirsin canım. bana bunu doktor önermişti.
aynen canım çocuklar maalesef o karanlıkta yollarda oluyorlar derse giriyorlar Allah yardımcıları olsun...
ewet ewet Allah tan yoğurdu ayranı ve peyniri çook sewıyorum bol bol yiyorum ama kefiri de sewmiyorum tavsiyelerin için teşekkür ederim canım

Hayırlı sabahlar kızlar bende dün kalp atışlarını duydum çok şükür.testlerimde kansızlık çıkmıştı hap vermiycem yoksa mide bulantın çok olur şimdilik böyle dedi.
Hayırlı olsunn.. Allah sağlıkla kucağa aldığınız günleri göstersin. Darısı bize insallah

Hayırlı günler kızlar . Bol hareketli gün daha. Allahım iyiki bugün cumaa yarın eşim evde. Pazar misafirim olsada yarın dinlenmeyi umuyorum m.

En iyisi kendi drumuza danismak bu konuda aklimiza yatani yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…