• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim lutfen yanlis anlama dr undan iyi bilecek degilim elbette ama bu pihtilasma igneleri onlem amacli vurulacak kadar masum seyler degiller yan etkileri cok fazla uzun sureli kullanimda hamileligin tamami gibi...d vitamini eksikligi yaratip kemik erimesi baslatiyor. Internette dogum sonrasi bu igneler yuzunden kemik erimesi baslangici olan kadinlar var forumlarda yazmislar zaten yan etkileri icerisinde muhakkak kemik erimesinden bahsediliyordur. Yani demem o ki pihtilasma teshisi konmamis bir kiside kullanilacak kadar masum igneler degil bunlar... onlem amacli ben corasprin aliyorum 2 gunde 1 dr um kanama olursa kes dedi yani gunde 1 corasprin de senin isini gorur bence... tabi beni dinleme bir baska dra daha gorun danis bence... bosu bosuna agir bir ilac kullanma
Sagolasin canim 15 gun sonra insallah tekrar kontrole gidicem Allah izin verirse o zamn dnirisim zaten verdigi igne 10 tane yani 10 gun kullancam gunde bir tane bide progestan hap iciyorm.birde folbiol

Sende varmı pıhtılaşma coraspin kullanıyorsun canım bende azmış pıhtılaşma ama coraspin kullandım oksapar kullandım ondan önce claxene kullandım sonuc yarın bebegim alıncak kürtajla gelişmedi kalbi duyulmadı
Benim iki genimde cikti ama bunlar biliyorsun homozigot ve heterezigot olarak ikiye ayriliyor. 3 perinatologa danistim igneye gerek olmadigini soylediler cok istiyorsan corasprin kullan dediler. Zaten benim kayiplarim 15. Haftada rahim agzi yetmezligi yuzunden oldu. Ben bebege kan akimi kolay gitsin diye aliyorum iki gunde 1. Sen lupus testi yaptirdin mi ? Lupus antigluan diye bir test.

Benim iki genimde cikti ama bunlar biliyorsun homozigot ve heterezigot olarak ikiye ayriliyor. 3 perinatologa danistim igneye gerek olmadigini soylediler cok istiyorsan corasprin kullan dediler. Zaten benim kayiplarim 15. Haftada rahim agzi yetmezligi yuzunden oldu. Ben bebege kan akimi kolay gitsin diye aliyorum iki gunde 1. Sen lupus testi yaptirdin mi ? Lupus antigluan diye bir test.
Yok yaptırmadım tüp bebekti benim bebegim anomali dedi pıhtılaşmadan dedi bende hiçbirsey anlamadım b12 eksikliği oldugunu biliyordum çünkü agzım dudaklarım yara oldu ve bebekte o günlerde kalbi durdu zaten allah kimseye yasatmasın gercekten bende gidecegim perinatologA. Genetik test sonucum bi arka sayfada kaldı zahmet olmazsa bakarsan sevinirim

Sagolasin canim 15 gun sonra insallah tekrar kontrole gidicem Allah izin verirse o zamn dnirisim zaten verdigi igne 10 tane yani 10 gun kullancam gunde bir tane bide progestan hap iciyorm.birde folbiol
Sen kanama olursa igneyi kullanma kanamani arttirir mumkunse dr a 15gunden once bir danis bu aylarda hala hepimizin dusuk riski var

Pardon başka sayfaya atmışım onu pıhtılaşma sayfasına çok özür

Yok yaptırmadım tüp bebekti benim bebegim anomali dedi pıhtılaşmadan dedi bende hiçbirsey anlamadım b12 eksikliği oldugunu biliyordum çünkü agzım dudaklarım yara oldu ve bebekte o günlerde kalbi durdu zaten allah kimseye yasatmasın gercekten bende gidecegim perinatologA. Genetik test sonucum bi arka sayfada kaldı zahmet olmazsa bakarsan sevinirim
Lupus testini yaptir o sende cikarsa baska onlemler aliyorlar. Biraz daha zor bir sureç umarim lupus testin temiz cikar

Pardon başka sayfaya atmışım onu pıhtılaşma sayfasına çok özür
Testine baktim heterezigot cikanlarin ikisi de ben de heterezigot bunlar onemsiz. Digerlerii de normal cikmis senin bu 6 li trombofoli paneli testinde bir sorun yok arkadasim. Burada Factor 5 leiden denen cok onemli ve sende bu normal cikmis. Bu testlerinde sikinti yok ama lupus testi de yaptirmalisin o da temiz cikarsa esin ve sana genetik test yapilmasi gerekir o da temiz cikarsa yasadiklarin sadece sanssizliktan ibaret demektir bismillah deyip tekrar deneyeceksin.

Testine baktim heterezigot cikanlarin ikisi de ben de heterezigot bunlar onemsiz. Digerlerii de normal cikmis senin bu 6 li trombofoli paneli testinde bir sorun yok arkadasim. Burada Factor 5 leiden denen cok onemli ve sende bu normal cikmis. Bu testlerinde sikinti yok ama lupus testi de yaptirmalisin o da temiz cikarsa esin ve sana genetik test yapilmasi gerekir o da temiz cikarsa yasadiklarin sadece sanssizliktan ibaret demektir bismillah deyip tekrar deneyeceksin.
Esimde yapıldı birsey çıkmadı onada saol arkadasım ilgin için

Esimde yapıldı birsey çıkmadı onada saol arkadasım ilgin için
Estafirullah keske daha cok faydam olsa. Icini ferah tut bunlar hep sınav böyle düşün insallah tez vakitte saglikla sihhatle tekrar hamile kalacaksin ve hersey yolunda gidecek. Tevekkul et otesini dusunme cunku kafaya takarsan cok uzulursun üzulmemeye (cok zor biliyorum) calis insallah hersey yoluna girecek.

Kzlar iyi aksamlar bugun ilk dr kontrolume gittim sat a gore 6 haftalk ama ultrasonda 5 haftalikti sadece kese gorundu kese boyu 12mm dr kesenin gayet iyi oldgmu bir problem olmadgni 15 gun snra kalp atisi icin gelmemi soyledi.Dha onceki hamilelgmde kurtaj yasadgm icinde her ihtimale karsi tedbir amacli progestan ve karindan igne verdi.Bende bugun basladim.Fakat aksam wc gittigmde hep gelen beyaz akintinin acik kahve sekilde geldgni gordum ayni beyaz akinti gibiydi ama onun acik kahvr renklisi.Peceteyle slince farkettim.Takip ettm henuz bidha gelmedi.Basina boyle bise gelen var mi?

İhmal etme cnm hemen dr gorun allah korusun kotu bisey olabilir

Gunaydin kizlar kayinvalidem bende kaliyor 3gundur dun aksamki hararetli tartismadan dolayi cok uykusuzum cok gerginim oglen gibi gidicek insallah nefes almaya ihtiyacimm varrr kendimi carsi pazara atacam kizida krese gonderdikten sonra

Gunaydin kizlar kayinvalidem bende kaliyor 3gundur dun aksamki hararetli tartismadan dolayi cok uykusuzum cok gerginim oglen gibi gidicek insallah nefes almaya ihtiyacimm varrr kendimi carsi pazara atacam kizida krese gonderdikten sonra
Hamilesin cnm boşuna sıkma canını zor ama takmamaya çalış bebeğini düşün mutlu ol annesi

Kızlar devlette dinletmiyorlar diye bir şey yoktur bence. Ben de devlete gittim çünkü. İlk kontrolden sonra doktor 10 gün sonra kalp atışı dinlemeye çağırdı. Haftaya çarşamba randevu aldım gideceğim.

Bir de yaa özele mi gitsem? Özel tercih edenler neden tercih ettiniz?
valla canm ben zaten genelleme yapmadım, benim gittiğim hastanede dinletmediler. ultrason cihazları bile çok iyidi diyemem; verdikleri görüntü ya cok kötü oluyordu yada kağıt yok diyip bişey vermiyorlardı. 12 haftalık olana kadar gittim üstelik ama yeterli bilgilendirme yoktu, cihazları kötüydü bana göre ve her seferinde farklı dr giriyordu aynı kişiye randevu almama rağmen, bu benim şanssızlığım olabilir yine söylüyorum hepsi böyledir demiyorum ama ben hoşnut kalmadım. devlete gidip çok memnun arkadaslarda çoğunluktadır tercih meselesi sadece. özele gitmemin sebebi de ikili test için devletten randevuların dolduğunu ve özele yaptrman gerektiğini söyledikleri için oldu iyi ki de gitmişim aynı özeldeki dr la dewam ettim ve kısmetse yine aynı dr a gidicem :KK54:

Ya kızla bazen korkuyorum çalışırken işe gidip gelirken bişey olcak diye ... Çevredeki çoğu kişi bana bırak işi diyor muhasebeye calisyom fa.da çok fazla ayakta degilm ama bazense yoğunluk çok oluyor.. teselli verin bana napcam blmyrm çalışayım mı bırakayım mı ?
bende çalışıyorum canm meslektaşız, yani oturduğumuz için bütün gün sorun olmaz yalnız aralarda kalkıp hareket edersin ilk gebeliğin mi? ben ilkinde çalıştım ve inan işteyken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım sağlığında elveriyorsa tabi çalışmana devam et derim. ben doğumdan sonrada çalışmaya dewam ettim ve ikinci hamileleğim oğlum 20 aylık halada çalışıyorum ve bırakmayı da düşünmüyorum, yardımcı olabilmişimdir inşallah:KK39:

Tum dozlari yaptirinca omur boyu koruma sagliyormuş bence iyi birsey. Ben yaptiracagim
banada sağlık ocağında aynı şekilde 5 e tamamlarsan aşıları bir daha yaptırmana gerek yok dediler,ilk 3 dozu yaptırdım 4. ye gittim bizim hemşire yoktu rahatsızlanmış diğer dr un hemşiresine gittim bana dedi ki biz sadece iki doz öneriyoruz ee dedim bana ömür boyu koruyor dediler öyle bişey yok dedi en sağlıklısı hamileyken yapılan iki doz dedi ve kadın istememe rağmen 4. dozu yapmadı, kendi hemşirenize yaptırın dedi zaten zar zor izin almıştım işten o sinirle çıktım:sinirli:. yaptrmadım son iki dozu, yanii aynı sağlık ocağında bile ikiye ayrılabiliyor görüşler maalesef ve kafamızı karıştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar, bende yaptırma taraftarıyım ama sadece iki doz yaptırıcam doğumdan sonrakileri düşünmüyorum.

stres yapma cnm bak gidiyormuş az kalmışş rahatlamaya çalış

Back