• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım 7. haftada başladı 8-9 tavan yaptı nerdeyse hiç yiyemedim yesem de sonunda çıkardım. 10 da hafifledi 2 gündür bulanmıyor ama tabi yediğim içtiğim kontrollü, abartmadan mideyi doldurmadan yiyorum belki de bünyem başa çıkmayı öğrenmiştir o da olabilir ama rahatladım yani.

Ayyyy negzel vermişsiiin, ben de 1.70'im işte, bakalım boğa burcu boğazımı tutabilecek miyim :KK70:
:KK8:tutulmuyor canım yaa ben tutamamıştımm
aslında sık ve az yemek lazım ama tabi nerdeee açken insanın gözü dönüyorr çok yemekten şişince anlıyorsun fazla yediğini:KK70:

Bu arada bişey paylaşmak istiyorum şiddetli mide bulantısı olan varsa benim dr um bişey önerdi bana. Ama şuan şiddetli olmadığı için kullanma dedi. Marka bilmiyorum ama bantlar varmış. Vücudun belli yerlerine takılan. Beyindeki bulantı merkezini baskılıyormuş. İşe yarar genelde ama şiddetliyse tavsiye ediyorum dedi. Bilginiz olsun.

Canım benim dr un muayenehanesi var. Biz dışarda yaptırdık sonuçları gönderdim hemen. Benim d vitamini biraz düşük çıkmış dvit damla başlıyorum. Bence 2hafta uzun bi süre. Düşük bi değerin varsa mutlaka göstermelisin. Ama tüm değerlerin referans aralığında çıkmışsa bekleyebilirsin bence.

Saol bilgi için canım. Sonuçlar bir gelsin bakalım, anormal bi değer varsa giderim yine hemen kendi doktoruma.

Kızlar günaydın,

Sabah erken kalkıp testler için sağlık ocağına gittim. Bu arada hava ne kadar karanlıktı öyle, saat 8'de bildiğin gece gibiydi. Sonuçlar bugün yarın çıkacak, inşallah olumsuz bir şey çıkmaz. Doktor yumurta ve sütü ihmal etme dedi.
ewet maalesef çok karanlık oluyor ben saat 7 de işte oluyorum dahada karanlık yani:KK17:
inşallah iyi çıkar canm sonuçların ewet süt ve yumurta önemli ama ben ikisinide sewmiyorummm:63:

Bu arada bişey paylaşmak istiyorum şiddetli mide bulantısı olan varsa benim dr um bişey önerdi bana. Ama şuan şiddetli olmadığı için kullanma dedi. Marka bilmiyorum ama bantlar varmış. Vücudun belli yerlerine takılan. Beyindeki bulantı merkezini baskılıyormuş. İşe yarar genelde ama şiddetliyse tavsiye ediyorum dedi. Bilginiz olsun.
bulantı için bilekliklerde wardı denemedim ama işe yaradığını okumuştum

ewet maalesef çok karanlık oluyor ben saat 7 de işte oluyorum dahada karanlık yani:KK17:
inşallah iyi çıkar canm sonuçların ewet süt ve yumurta önemli ama ben ikisinide sewmiyorummm:63:

Aynen canım o karanlıkta okuldaki çocukları görünce daha da bir kötü oldum. Süt sevmiyorsan ayran, peynir, kefir, kaşar ve yoğurt (ev yapımı) yiyebilirsin canım. bana bunu doktor önermişti.

Ben aldım eczaneden hiçbir işe yaramadı maalesef :(

Hayırlı sabahlar kızlar bende dün kalp atışlarını duydum çok şükür.testlerimde kansızlık çıkmıştı hap vermiycem yoksa mide bulantın çok olur şimdilik böyle dedi.

Benim de tiksinme ve bulantilar bir den kesildi, sadece sabahları safra çıkarıyorum.yorgunluk hissi de hafifledi ama maşallah goguslerim taş gibi, gece yatakta dönerken acisina uyanıyorum.

İlahı sen :KK70:
Hiç almadan olur mu yav çocuk buhar şeklinde mi doğcak :KK70: Boşver emzirirken vericiiz nasılsa, tamam abartmayalım da yine de çok şey yapma ya
Sadece bebisler alsın kilocuklari :dondurma:
Normal Doğum mu yapmıştın kızını canım?
Evet canım normal dogum
Keainlikle katiliyorum bende kizimi normal dogurdum son uc ay cok guzel yurudum ikinci katta oturuyodum merdiven kullandim hep bide kegel egzersizi bol bol yaptim dr normal doguracaksan kose cekilip hamileyim diye oturmayacaksin ne kadar hareket o kadar kolay dogum demisti vallahi sukurki kolayda olmustu dogumum darisi buna insallah normal istiyorum yine
bende normal istiyorum seseryandan korkuyorum ben:110:

Aynen canım o karanlıkta okuldaki çocukları görünce daha da bir kötü oldum. Süt sevmiyorsan ayran, peynir, kefir, kaşar ve yoğurt (ev yapımı) yiyebilirsin canım. bana bunu doktor önermişti.
aynen canım çocuklar maalesef o karanlıkta yollarda oluyorlar derse giriyorlar Allah yardımcıları olsun...
ewet ewet Allah tan yoğurdu ayranı ve peyniri çook sewıyorum bol bol yiyorum ama kefiri de sewmiyorum tavsiyelerin için teşekkür ederim canım:KK15:

Hayırlı sabahlar kızlar bende dün kalp atışlarını duydum çok şükür.testlerimde kansızlık çıkmıştı hap vermiycem yoksa mide bulantın çok olur şimdilik böyle dedi.
Hayırlı olsunn.. Allah sağlıkla kucağa aldığınız günleri göstersin. Darısı bize insallah

Hayırlı günler kızlar . Bol hareketli gün daha. Allahım iyiki bugün cumaa yarın eşim evde. Pazar misafirim olsada yarın dinlenmeyi umuyorum m.

banada sağlık ocağında aynı şekilde 5 e tamamlarsan aşıları bir daha yaptırmana gerek yok dediler,ilk 3 dozu yaptırdım 4. ye gittim bizim hemşire yoktu rahatsızlanmış diğer dr un hemşiresine gittim bana dedi ki biz sadece iki doz öneriyoruz ee dedim bana ömür boyu koruyor dediler öyle bişey yok dedi en sağlıklısı hamileyken yapılan iki doz dedi ve kadın istememe rağmen 4. dozu yapmadı, kendi hemşirenize yaptırın dedi zaten zar zor izin almıştım işten o sinirle çıktım:sinirli:. yaptrmadım son iki dozu, yanii aynı sağlık ocağında bile ikiye ayrılabiliyor görüşler maalesef ve kafamızı karıştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar, bende yaptırma taraftarıyım ama sadece iki doz yaptırıcam doğumdan sonrakileri düşünmüyorum.
En iyisi kendi drumuza danismak bu konuda aklimiza yatani yapmak

Back