• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
benim ve kizim için uykusuz gunler geride kaldi şükür...cok gec atiyor olsada uyuyabiliyor artik..9 aylik olana kadar piknik tüpü gibiydi...felaket gazli bir bebekti...gece gündüz hem o hem ben aglardik...
Ne mutlu size yaa. Darısı bizlerin başına. Bizde o aglamalar hala devam. Olmayacak saatte kalkiyor. 5-6 da kalkiyor desem . Kaç gibi geç yatıyor acaba ve bebeğin kaç yasinda

Selam kızlar ben testleri hastanede yaptırdım normalde ücretsizmis ama dışarı giden tahliller olduğu için 56 lira para ödedik bilseydim sağlık ocağında yaptırır dim
Canm ne testi yaptırdın acaba. Bizim dr da kalp atışı için gittiğimizde isteyeceğim dedi de. Ben önceden yaptırmak istiyorum.

Aahh kızlarrr. Bende bahsedeyim size uykusuz gecelerdende belki biraz olsun halinize dua edersiniz:) benim bu ikinci hamileliğim. Bi oğlum var 7yaşında. Ve tam 5yıl gece hiç uyumadı. Artık göz damarlarım çatladı uykusuzluktan. Aynı yeni doğmuş bir bebek gibi sabahlara kadar ağlama nöbetleriyle geçirdik 5yılı. Eşimle nöbetleşerek geçirdik geceleri. Gündüz uykusu 2yaşına girmeden bitmişti zaten. Ve yapılan detaylı araştırmalar testler sonucunda bir sonuca varıldı. Hamileliğim kötü geçmişti doğuma kadar kanamam oldu hastanelerden eve gelemedim. Stres sıkıntı içinde geçti. Ve bebek anne karnında hisseder derler ya. Benim psikolojik durumumdan etkilendiği için ona uykusuzluk olarak yansımış. Dr bana yapabileceğin hiç bir şey yok benim 12 yaşındaki hastam bu sebepten hala uyumuyor dediğinde yıkıldım resmen. Ama biz 5yaşında atlattık çok şükür. Lütfen sakin rahat bir hamilelik geçirmeye çalışın. Yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
Ay çok sormuş gerçekten.. ve böyle uykusuz çocukları öyle çok duymaya başladım ki.. stressiz bir hamilelik gerçekten zor. Hassas bir dönem olur olmaz şeylerebile takıyor insan. Ama suna bende inanıyorum. Anne uyursa bebekte uyuyor. Hamileyken gece uykusu hariç öğlen uykusu iki üç kez yaptım desem yeri. E zaten ilkinde uyudun uyudun sonra biraz zor..
İlk bebisi olanlara tavsiye yatın valla. Hatta bilimsel açıklamada su şekilde. Anne uyuyorken bebek hareketli olur. Anne ayaktayken bebek uyur. Hatta sallanmayi seven çocuklar annesi sürekli ayakta olancocuklar diye birkaç yerde de okumuştum gerçekten de öyle olduğuna inanıyorum. Anne yatacak dinlencek ki çokça çocuk annesi yatarken de anne karnında uyumayı öğrenecek.

Ne mutlu size yaa. Darısı bizlerin başına. Bizde o aglamalar hala devam. Olmayacak saatte kalkiyor. 5-6 da kalkiyor desem . Kaç gibi geç yatıyor acaba ve bebeğin kaç yasinda
gece 12 de uyuyor bazen 1 i buluyor...once beni uyutuyor sonra kendi uyuyor oyle diyim
simdi 2 bucuk yasinda...3 gibi kalkar sut içer sonra tekrar yatar...6-7 arasi kalkar...
insallah sizlerde uykunuzu guzelce alacağınız zamanlari görürsünüz...gerci 2. ciler 3. ler geliyor...hayirlisi bakalim...
uykusuz anneler klübü olacagiz

gece 12 de uyuyor bazen 1 i buluyor...once beni uyutuyor sonra kendi uyuyor oyle diyim
simdi 2 bucuk yasinda...3 gibi kalkar sut içer sonra tekrar yatar...6-7 arasi kalkar...
insallah sizlerde uykunuzu guzelce alacağınız zamanlari görürsünüz...gerci 2. ciler 3. ler geliyor...hayirlisi bakalim...
uykusuz anneler klübü olacagiz
Aynen öyle olacağız yaa. Ay geç uyuyorlar bu minnoslar ya. Peki iki yaşını geçince şöyle muhabbet sohbetten anlıyor mu. Ya ben küçük çocuklarla muhabbete bayılırım hayal dünyaları geniş olduğu için çok farklı komik şeyler çıkıyor ortaya. Ama kizim daha konuşamıyor derdini anlatıyor çok net ama iki kelime li cümle yok hala.
Gece süt vermeyi dr lar tavsiye etmiyor diye ben hiç vermedim. Zaten anne sutu aldığı için süte alışamadı.

Kızlar herkese hayırlı cumalar bıgün ilk doktor kontrolüne gittik 6+4 teyiz sata göre usg de onunla uyumlu çıktı çok şükür kalp atışları başlamış çok sevindim ama dinletmedi 9. Haftaya kadar önermiyoruz dinlemeyi dedi bakalım hayırlısı hepimizin için bekleyen arkadaşlarımda inlallah bebeklerinin kalp atışlarını sağkıkla duyrlar herşey yolundaymış çok şükür

Kızlar herkese hayırlı cumalar bıgün ilk doktor kontrolüne gittik 6+4 teyiz sata göre usg de onunla uyumlu çıktı çok şükür kalp atışları başlamış çok sevindim ama dinletmedi 9. Haftaya kadar önermiyoruz dinlemeyi dedi bakalım hayırlısı hepimizin için bekleyen arkadaşlarımda inlallah bebeklerinin kalp atışlarını sağkıkla duyrlar herşey yolundaymış çok şükür
Ay ne kadar güzel haber Allah sağlıkla kucaginiza versin.

Uykusuzluk kader değil kızlar isterseniz bu döngüyü değiştirebilirsiniz benim oğlumda 15 aylığa kadar sabah kadar 10-15 kere uyanır ve meme isterdi en son canıma tak dedi bem çocuğun gelişimi çok etkiliyor çünkü oda uykusuz kalıyor gündüzleri hıysuz oluyordu bende internetten araştırdım ve uyku danışmanı pınar sibirsky den uyku eğitimç aldım 14 gün sürdü eğitim üçüncü gece deliksiz uyumaya başladı oğlum şimdi 27 aylık ve bir gündüz uykusu ve akşam 8 de yatar sabah ben artık uyandırıyorum 8 de deliksiz uyur çok şükür artık daha huzurlu ve mutlu bir çocuk odasına bırakırım iyi uykular der öperim odadan çıkarım kendikendine uyur yoksa ben ikinci bebeğe cesaret edemezdim

Ay çok sormuş gerçekten.. ve böyle uykusuz çocukları öyle çok duymaya başladım ki.. stressiz bir hamilelik gerçekten zor. Hassas bir dönem olur olmaz şeylerebile takıyor insan. Ama suna bende inanıyorum. Anne uyursa bebekte uyuyor. Hamileyken gece uykusu hariç öğlen uykusu iki üç kez yaptım desem yeri. E zaten ilkinde uyudun uyudun sonra biraz zor..
İlk bebisi olanlara tavsiye yatın valla. Hatta bilimsel açıklamada su şekilde. Anne uyuyorken bebek hareketli olur. Anne ayaktayken bebek uyur. Hatta sallanmayi seven çocuklar annesi sürekli ayakta olancocuklar diye birkaç yerde de okumuştum gerçekten de öyle olduğuna inanıyorum. Anne yatacak dinlencek ki çokça çocuk annesi yatarken de anne karnında uyumayı öğrenecek.
Benim oğlum üç yaşında bizdede uyku sorunu var arkadaşları cok iyi anlıyorum daha hiç akşam yatayim sabah kalkma huyumuz olmadi 4 5 uyanıyor uyumak istemiyor Allah tan esim baya yardmcı oluyor yoksa insan delirme noktasına geliyor

Uykusuzluk kader değil kızlar isterseniz bu döngüyü değiştirebilirsiniz benim oğlumda 15 aylığa kadar sabah kadar 10-15 kere uyanır ve meme isterdi en son canıma tak dedi bem çocuğun gelişimi çok etkiliyor çünkü oda uykusuz kalıyor gündüzleri hıysuz oluyordu bende internetten araştırdım ve uyku danışmanı pınar sibirsky den uyku eğitimç aldım 14 gün sürdü eğitim üçüncü gece deliksiz uyumaya başladı oğlum şimdi 27 aylık ve bir gündüz uykusu ve akşam 8 de yatar sabah ben artık uyandırıyorum 8 de deliksiz uyur çok şükür artık daha huzurlu ve mutlu bir çocuk odasına bırakırım iyi uykular der öperim odadan çıkarım kendikendine uyur yoksa ben ikinci bebeğe cesaret edemezdim
Aaa nasıl başardınız üçüncü gece. İpucu verir misin

Aynen öyle olacağız yaa. Ay geç uyuyorlar bu minnoslar ya. Peki iki yaşını geçince şöyle muhabbet sohbetten anlıyor mu. Ya ben küçük çocuklarla muhabbete bayılırım hayal dünyaları geniş olduğu için çok farklı komik şeyler çıkıyor ortaya. Ama kizim daha konuşamıyor derdini anlatıyor çok net ama iki kelime li cümle yok hala.
Gece süt vermeyi dr lar tavsiye etmiyor diye ben hiç vermedim. Zaten anne sutu aldığı için süte alışamadı.
Masal okuyorz anliyor ama belki 5 6 devam et diyor bide kendi tutup bana anlatiyor

Ay masallah ya nasi aliyrz bu egitimi

Benim oğlum üç yaşında bizdede uyku sorunu var arkadaşları cok iyi anlıyorum daha hiç akşam yatayim sabah kalkma huyumuz olmadi 4 5 uyanıyor uyumak istemiyor Allah tan esim baya yardmcı oluyor yoksa insan delirme noktasına geliyor
Aynen katılıyorum. Inan benim eşim çok küçüklüğü saymıyorum ama bir kaç kez yatirmistir. Çocuk mümkün değil onu istemiyor. Geçenlerde bitkin düştüm eşimi gönderdim. Çocuk can hiras ağlıyor. Ben gittim geri. Anne anne diye kalkan bir çocuk. Hatta bazen eşim beni sevmiyor diye üzülür.

Masal okuyorz anliyor ama belki 5 6 devam et diyor bide kendi tutup bana anlatiyor
Ne kadar güzel ya. Bende kızımın az daha buyuyp hayalini masalını anlaatigi günleri iple çekiyorum. 6 aylik tan beri eline kitap veririm ama okuma mi beklemez hala. Hemen çevirir. Herhalde az daha buyuyunce sabreder

Ay masallah ya nasi aliyrz bu egitimi
Canım benim oğlum düşün birde memede uyuyan bir çocuktu bu eğitimi telefon ve mail aracılığı ile alıyorsun sana form gönderiyor bebeğin ve ailenın karakterini anlamak için üç günlük bie takip istiyor senden bebeğin kaçta uyudu nasıl uyudu kaçt uyandı gece kaç kere uyandı hangi saatlerde yemek yedi felan sonra bebeğin odasının fotosunu istiyor sonra tüm bunlarla bebeğin yaşına uygun bir proğram yapıyor bebek hangi saatte uyanacak uyıyacak hangi saatlerde yemek yiyecek hangi saatte ara öğün felan ve sana telefond anlatıyor uyutken ne yapman gerektiğini ve mail gönderiyor sonra başkıyorsun oğlum ilk gece sadece 20 dk ağşadı ki eskiden uyuturken bir saat ağladığını bilirim ikinci gece 10 dk 3. Gece 5 dk sonra 14 gün sonra ağlama bitiyor eğitimçn ilk 3 günü beşiğin yanında oluyprsun 3 gğn sonra odada kapının yanında 3 gün sonra odanın dışında koridorda 3 gin sonrada kapıyı kapatıp çıkıyorsun kademeli olarak uzaklaşıyorsun yani utumadan önce utku rutini yapıyorsun işte uyku zamanı odamıza gidiyoruz sonra perdeleri kapa güneşe ve aydedeye iyi uykular dile bezini değşştçe uyku tukumunu giydir masal oku sonra iyi uykular bebeğimde öp ce odadan çık bu kadar

Kızlar bu ana sağlıktaki test sonuçları kaç saate açıklanır tahmini? Dakika başı sonuç açıklandı mı diye siteye giriyorum, bari boş yere uğraşmayayım.

bebeğine uyku düzeni sağlayan anneler çook şanslısınız:nazar: sanki o düzeni oturtamayacakmışım gibi geliyor bide çalıştığım için babanede farklı bir düzen ewde farklı çocukta şaşırıyor sanırım, oturtamadık bir düzen küçükken daha iyidi büyümeye başladıkça düzensizleşmeye başladı bunun tam tersi olması gerekmiyor muydu:KK57:

Kızlar bu ana sağlıktaki test sonuçları kaç saate açıklanır tahmini? Dakika başı sonuç açıklandı mı diye siteye giriyorum, bari boş yere uğraşmayayım.
aile hekimlerinde cuma verilen kanlar pzt çıkıyordu ama heryerde aynı mı blmiyorum

Back