• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dün sağlık ocağına uğradım yakınından geçerken, dedim durum bu, ben hamileyim 11. haftadayız. Kadın şok:KK57::KK53: Niye daha önce haber etmedin diyor :D Ne bileyim dedim aklıma gelmedi:ıslık:
Çok tatlı bi ebem var ama sevdim kadını. Testlerimi istedi hastanede yapılan hemogramı. Boy kilo ölçümü yaptı ben nasıl mutlu:21: Kilomu bilmiyordum ben uzun süre önce ölçmeyi bıraktım. Geçen sene bi dönem spora başlamıştım, ondan sonra çok kilo aldığımı düşünüyordum ki 3 ayım geride kalacak olmasına rağmen o başladığım kilodan bile az çıktım :D
Tabi burada rakam telaffuz etmiyciim :D
Kendime 10 kilo alma hakkı verdim doğuma kadar:KK19:

Dün sağlık ocağına uğradım yakınından geçerken, dedim durum bu, ben hamileyim 11. haftadayız. Kadın şok:KK57::KK53: Niye daha önce haber etmedin diyor :KK70: Ne bileyim dedim aklıma gelmedi:ıslık:
Çok tatlı bi ebem var ama sevdim kadını. Testlerimi istedi hastanede yapılan hemogramı. Boy kilo ölçümü yaptı ben nasıl mutlu:21: Kilomu bilmiyordum ben uzun süre önce ölçmeyi bıraktım. Geçen sene bi dönem spora başlamıştım, ondan sonra çok kilo aldığımı düşünüyordum ki 3 ayım geride kalacak olmasına rağmen o başladığım kilodan bile az çıktım :KK70:
Tabi burada rakam telaffuz etmiyciim :KK70:
Ne mutlu sana bende bugün gidebilirsem gidicem ama kilo mevzuguna hiç girmek istemiyorum benim evde tartım var tartiliyorum şimdi orda fazla cikicam

Ben kendime hiç alma hakkı vermiyorum ama daha şimdiden bir kilo fazla çıkıyorum ama kilo mı aldım yoksa ödem mı anlayamıyorum çünkü çok fazla sisim

Yaptırmak mı iyi yaptırmamak cnm
Bu konuda uzman değilim tabi ama aşılar konusunda spekülasyonlar çok fazla, buna tamamen karşı çıkan büyük bir grup var. İyi araştırmak lazım. WHO yani dünya sağlık örgütünün makalelerini karıştırmakta fayda olduğunu düşünüyorum.

Ben kendime hiç alma hakkı vermiyorum ama daha şimdiden bir kilo fazla çıkıyorum ama kilo mı aldım yoksa ödem mı anlayamıyorum çünkü çok fazla sisim
İlahı sen :D
Hiç almadan olur mu yav çocuk buhar şeklinde mi doğcak :D Boşver emzirirken vericiiz nasılsa, tamam abartmayalım da yine de çok şey yapma ya

Ya kızla bazen korkuyorum çalışırken işe gidip gelirken bişey olcak diye ... Çevredeki çoğu kişi bana bırak işi diyor muhasebeye calisyom fa.da çok fazla ayakta degilm ama bazense yoğunluk çok oluyor.. teselli verin bana napcam blmyrm çalışayım mı bırakayım mı ?
Canım aynı durum benimde başımda. Üstelik ben işe yeni başladım. 1.ayım bitti süpriz yumurtam geldi:) aslında iyiyim ara ara mide bulantım oluyor ama bu hafta bana geçmedi. İşe gitmek işkence gibi gelmeye başladı. Bugün gitmedim aradım ayrılmak istediğimi söyledim maalesef. Eğer maddi olarak sizi çok sarsmayacaksa sende artık zorlanmaya başladıysan bırak bence.

Ben de bir de tükürük üretimi artışı mevcut. Tükürük yuttukça acıkıyorum. Doymak bilmiyorum :KK43: bir de 12. Haftadan sonra iştah açılıyor yazıyor her yerde. Napıcaz biz?
Benim bulantılarım oluyor ara ara ama yinede doymuyorum. 2haftada bir buçuk kilo almışım. Üstelik iştahsızım. Yani az yiyorum canım istemiyor ama hiç doyma hissi yok. Kilolu değilim ama şimdiden böyleyse kaç kiloyla bitiririz hamileliği bilmiyorum

Günaydın hayırlı cumalar hanımlar sabah bulantıları beni benden alıyor

Yürüyüşe başlamak lazım ben kizimda çok yürütmüştüm doğum rahat oluyor ozaman
Keainlikle katiliyorum bende kizimi normal dogurdum son uc ay cok guzel yurudum ikinci katta oturuyodum merdiven kullandim hep bide kegel egzersizi bol bol yaptim dr normal doguracaksan kose cekilip hamileyim diye oturmayacaksin ne kadar hareket o kadar kolay dogum demisti vallahi sukurki kolayda olmustu dogumum darisi buna insallah normal istiyorum yine

Gunaydinn kizlar bende actirmadim kaydimi daha devlet hastanesinin ultrasonlari kesinlikle gostermiyo bisey ozelde daha net resimler

Dün sağlık ocağına uğradım yakınından geçerken, dedim durum bu, ben hamileyim 11. haftadayız. Kadın şok:KK57::KK53: Niye daha önce haber etmedin diyor :KK70: Ne bileyim dedim aklıma gelmedi:ıslık:
Çok tatlı bi ebem var ama sevdim kadını. Testlerimi istedi hastanede yapılan hemogramı. Boy kilo ölçümü yaptı ben nasıl mutlu:21: Kilomu bilmiyordum ben uzun süre önce ölçmeyi bıraktım. Geçen sene bi dönem spora başlamıştım, ondan sonra çok kilo aldığımı düşünüyordum ki 3 ayım geride kalacak olmasına rağmen o başladığım kilodan bile az çıktım :KK70:
Tabi burada rakam telaffuz etmiyciim :KK70:
inşallah hedeflediğin kg da tamamlarsın canm hamileliğini:super:
ben ilk hamileliğimde 12 kg almıştım doğum sonrası 5 kg gitmişti sonraki 2 ay 10 kg verdim, yani 66 ile hamile kalmıştım 78 ile doğuma girmiştim sonrasında 62 kg olmuştum buarada sezeryan doğumumdu.:KK46: doğum sonrası iştahım kesilmişti mide bulantım wardı sanırım narkozdandı bilemiyorum yada lohusalık hali:eek: sadece su sıvı şeyler içiyordum 15 gün sonra toparlamaya ve yemeye başladım, fakat hamilelik öncesi kg dan düşmeme rağmen göbek ve kemiklerin genişlemesinden dolayı sanırım kendimi hiç zayıflamış hissedemedim boyumda 1,73:KK16:bakalım henüz tartılmadım ama kesin kg aldım çünkü inanılmaz yiyorum şimdiden:kk77::halay: yemezsem midem bulanıyor, yesemde bulanıyor anlamadım ben nasıl bir olayın içindeyim :confused: ama yemeden de duramıyorum sonumuz hayır olsun:dua:

Kızlar günaydın,

Sabah erken kalkıp testler için sağlık ocağına gittim. Bu arada hava ne kadar karanlıktı öyle, saat 8'de bildiğin gece gibiydi. Sonuçlar bugün yarın çıkacak, inşallah olumsuz bir şey çıkmaz. Doktor yumurta ve sütü ihmal etme dedi.

SüperrrKaç haftalıkken başlamıştı nezaman bitti peki canım:KK24:

Canım 7. haftada başladı 8-9 tavan yaptı nerdeyse hiç yiyemedim yesem de sonunda çıkardım. 10 da hafifledi 2 gündür bulanmıyor ama tabi yediğim içtiğim kontrollü, abartmadan mideyi doldurmadan yiyorum belki de bünyem başa çıkmayı öğrenmiştir o da olabilir ama rahatladım yani.

inşallah hedeflediğin kg da tamamlarsın canm hamileliğini:super:
ben ilk hamileliğimde 12 kg almıştım doğum sonrası 5 kg gitmişti sonraki 2 ay 10 kg verdim, yani 66 ile hamile kalmıştım 78 ile doğuma girmiştim sonrasında 62 kg olmuştum buarada sezeryan doğumumdu.:KK46: doğum sonrası iştahım kesilmişti mide bulantım wardı sanırım narkozdandı bilemiyorum yada lohusalık hali:eek: sadece su sıvı şeyler içiyordum 15 gün sonra toparlamaya ve yemeye başladım, fakat hamilelik öncesi kg dan düşmeme rağmen göbek ve kemiklerin genişlemesinden dolayı sanırım kendimi hiç zayıflamış hissedemedim boyumda 1,73:KK16:bakalım henüz tartılmadım ama kesin kg aldım çünkü inanılmaz yiyorum şimdiden:kk77::halay: yemezsem midem bulanıyor, yesemde bulanıyor anlamadım ben nasıl bir olayın içindeyim :confused: ama yemeden de duramıyorum sonumuz hayır olsun:dua:

Ayyyy negzel vermişsiiin, ben de 1.70'im işte, bakalım boğa burcu boğazımı tutabilecek miyim :D

Bu arada çıkan sonuçları biz kendimiz değerlendirebilir miyiz acaba? Benim doktor randevum 2 hafta sonra, 2 hafta beklesem mi yoksa sırf sonuç için yine özele doktora mı gitsem? Size sağlık ocağında sonuçlarınızı devletteki doktor yorumlamış mıydı, yoksa kendi doktorunuza mı veriyorsunuz?

Bu arada çıkan sonuçları biz kendimiz değerlendirebilir miyiz acaba? Benim doktor randevum 2 hafta sonra, 2 hafta beklesem mi yoksa sırf sonuç için yine özele doktora mı gitsem? Size sağlık ocağında sonuçlarınızı devletteki doktor yorumlamış mıydı, yoksa kendi doktorunuza mı veriyorsunuz?
Canım benim dr un muayenehanesi var. Biz dışarda yaptırdık sonuçları gönderdim hemen. Benim d vitamini biraz düşük çıkmış dvit damla başlıyorum. Bence 2hafta uzun bi süre. Düşük bi değerin varsa mutlaka göstermelisin. Ama tüm değerlerin referans aralığında çıkmışsa bekleyebilirsin bence.

Back