• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dunden beri kusuyorum ne yesem cikariyorum bugunde daha yemedim canim hicbirsey istemiyorum cok bitkinim basimin agrisida cabasi
geçer inşallah az kaldı 12.haftaya canım, ama yine de mideni bastırabilecek kraker tarzı bişeyler dene bence. başının ağrısı kusmaktan ve açlıktan muhetemelen.. birşeyler dene belki sana iyi gelen şeyi bulursun.

Kızlar bu arada benim bulanti siddetim azaldı. 9 haftadan sonra beta hcg düşüse gecebiliyormus. Acaba etkisi mi? Aksam siddetleniyor ama eskisi gibi degil. Hayra alamettir ins. Bulansa ayri bulanmasa ayrı dert :(

ihlamur içilebiliyor diye biliyorum, adaçayının yasak olduğunu duydum, nane ve maydanoz suyu da öyle. ıhlamur limon bal yap kendine iyi gelir.
tamam sağolasın canm, naneyi de bilmiyordum bak, tarçınıda bir arkadaştan duydum dün;baharatlarda sakıncalı demiş dr birde dere otu ve nar da tehlikeliymiş hamilelikte

Kızlar bu arada benim bulanti siddetim azaldı. 9 haftadan sonra beta hcg düşüse gecebiliyormus. Acaba etkisi mi? Aksam siddetleniyor ama eskisi gibi degil. Hayra alamettir ins. Bulansa ayri bulanmasa ayrı dert :KK43:
ewet ama bence sıkıntı yoktur çünkü 12.haftana az kalmış, sonrası rahat dönem başlıyor ya o yüzdendirHoppa

ewet ama bence sıkıntı yoktur çünkü 12.haftana az kalmış, sonrası rahat dönem başlıyor ya o yüzdendirHoppa
Inşallah canım öyledir ♥ Kontrolüm yakin zamandaydi. Devamlı usg ye de girmek istemiyorum. Sabır edecegim. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin ins. ;)

Kızlar çok bunAldm...ne zaman benim kızımın uykuları düzelecek çok merak ediyorum. Geceleri biraz duzelmisti ama geçen gece üstünü orteyim diye içeri girdiğinden beri gecede 3 kez kalkmaya başladı. Gündüzü de toparlamistik şimdi yine bozdu 40 dk ya kalkar oldu. Ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. Hamilelik beni yormaya başladı şimdiden.

Kızlar çok bunAldm...ne zaman benim kızımın uykuları düzelecek çok merak ediyorum. Geceleri biraz duzelmisti ama geçen gece üstünü orteyim diye içeri girdiğinden beri gecede 3 kez kalkmaya başladı. Gündüzü de toparlamistik şimdi yine bozdu 40 dk ya kalkar oldu. Ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. Hamilelik beni yormaya başladı şimdiden.
oyyy seni en iyi ben anlarım, çünkü bizde o düzen maalesef hiç olmadı ve inanılmaz yoruluyorum,rahata alışmadan ikinciyi yapalım dedik ama hamilelik dönemini hiç hesaba katmamıştım ben:KK17:

oyyy seni en iyi ben anlarım, çünkü bizde o düzen maalesef hiç olmadı ve inanılmaz yoruluyorum,rahata alışmadan ikinciyi yapalım dedik ama hamilelik dönemini hiç hesaba katmamıştım ben:KK17:
Sorma ya ben eşime çok dedim de anlamıyor. Bulantilarim var ve kizimdada olmuştu . Kızımızın daha iyi geçmiş o zaman dedi. Durdum şöyle bir baktım yüzüne. Bir buçuk ay ağzıma sade makarna pogaca başlama patatesten başka birşey sokmadim hatırlamıyor musun dedim. Aaa demi dedi. Ama bir buçuk ay çok uzun değil diyor . Hey allahım gel de dert anlat. Cocukluyken iki gün bile fazla.
Kafamda öyle çok soru var ki. Bazen boguluyorum.

Sorma ya ben eşime çok dedim de anlamıyor. Bulantilarim var ve kizimdada olmuştu . Kızımızın daha iyi geçmiş o zaman dedi. Durdum şöyle bir baktım yüzüne. Bir buçuk ay ağzıma sade makarna pogaca başlama patatesten başka birşey sokmadim hatırlamıyor musun dedim. Aaa demi dedi. Ama bir buçuk ay çok uzun değil diyor . Hey allahım gel de dert anlat. Cocukluyken iki gün bile fazla.
Kafamda öyle çok soru var ki. Bazen boguluyorum.
hassas bir dönemdeyiz canm ve eşlerin bizi anlamaması zor olduğumuz dönemi dahada çekilmez kılıyor,bizi anlamıyorlar anlayamayacaklar da:kızgın: ilk üç ay ve son üç ay bizi daha fazla zorlayacak, doğum sonrasını hiç düşünemiyorum:KK43: ikisi beraber büyür lafı güzel de zorluklarından kimse bahsetmemişti :eek: Allah yardımcımız olsun:dua: en büyük korkum bu dönemlerde oğluma haksızlık etmek şimdiden onun psikolojisine girdim bile gerçi,şimdiden yorgunluk hat safhada oyun oynamak istiyor ama ona bile halim kalmıyor zar zor katılıyorum,bazen sinirlenebiliyorum ve sonrasında kendime daha çok kızıyorum:kızgın: halbuki çocuk o bir kabahati yok ama baba yardımcı olmadığında tüm yük anneye bindiğinde gerçekten sabırlı olamıyorum sesimi yükselttiğim de sonrasında çoook vicdan azabı çekiyorum:KK42:

kızlar ben daha doktor kontrolüne gitmedim. korkuyorum res bişeyler varsa diye. evde test yaptım pozitif çıktı. gitmişken kalp atışını da duymak istiyorum. siz ne zaman duydunuz kalp atışını?

Z zeynebim111 ayrıca o dönem ilk hamilelik iş yükü daha hafif oluyordu ama şimdi çocuk bakmak zaten başlı başına yorucu e bide hamilelik nolck bizim halimiz erkeklere hava hoşş canm:KK62:

hassas bir dönemdeyiz canm ve eşlerin bizi anlamaması zor olduğumuz dönemi dahada çekilmez kılıyor,bizi anlamıyorlar anlayamayacaklar da:kızgın: ilk üç ay ve son üç ay bizi daha fazla zorlayacak, doğum sonrasını hiç düşünemiyorum:KK43: ikisi beraber büyür lafı güzel de zorluklarından kimse bahsetmemişti :eek: Allah yardımcımız olsun:dua: en büyük korkum bu dönemlerde oğluma haksızlık etmek şimdiden onun psikolojisine girdim bile gerçi,şimdiden yorgunluk hat safhada oyun oynamak istiyor ama ona bile halim kalmıyor zar zor katılıyorum,bazen sinirlenebiliyorum ve sonrasında kendime daha çok kızıyorum:kızgın: halbuki çocuk o bir kabahati yok ama baba yardımcı olmadığında tüm yük anneye bindiğinde gerçekten sabırlı olamıyorum sesimi yükselttiğim de sonrasında çoook vicdan azabı çekiyorum:KK42:
Aynen. Katılıyorum kimse demiyor ama vicdani çok zorluyor. Aynen bende yetemedigimi hissettigimde eşimden yardım istiyorum ama hiç anlamıyor. Kizim da bana çok düşkün olunca bazen kızıyorum. Evet suçları yok ama ne bileyim bazen bizleri çok kullandıkları da oluyor. Malum sendrom dönemleri birde atıyor kendini yerlere. E çocuğum dur ama demi. Geliyor keçiler. Ama masum gulusleri yok mu herşeye bedel.

kızlar ben daha doktor kontrolüne gitmedim. korkuyorum res bişeyler varsa diye. evde test yaptım pozitif çıktı. gitmişken kalp atışını da duymak istiyorum. siz ne zaman duydunuz kalp atışını?
5+3 de keseyi gordum canm. Ağrılarım vardı keseyi gor için rahatlasim dedi herkes. Dış gebelik ihtimali en azından aklımdan geçmiyor şimdi. Kalp atışı için 13 ocakta çağırdı beni. 7+3 oluyor bu da yaklasik

Z zeynebim111 ayrıca o dönem ilk hamilelik iş yükü daha hafif oluyordu ama şimdi çocuk bakmak zaten başlı başına yorucu e bide hamilelik nolck bizim halimiz erkeklere hava hoşş canm:KK62:
Aynen yaa. Bende eşime öyle diyorum o zaman çocuk yok yan gel yat. Yemek dışardan olur yada her gün makarna bile olsa farketmiyor. E çocuk her gün aynı şey yer mi. Oyun da istiyor kucakta sevilmekte simarmakta

5+3 de keseyi gordum canm. Ağrılarım vardı keseyi gor için rahatlasim dedi herkes. Dış gebelik ihtimali en azından aklımdan geçmiyor şimdi. Kalp atışı için 13 ocakta çağırdı beni. 7+3 oluyor bu da yaklasik
benim de 2 gündür kasıklarım ağrıyo :( haftaya ben de gideyim artık

sende bendensin bende henüz gitmedim 15 gün geçti sat,6 haftalıkken yada genelde 7 -8 haftalıkken duyanlar war

Back