• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kızlar bulantım yok diyip duruyordum bu sabaha karşı başladı yine
neyseki şimdi yok
ben evde hep uzanıyorum
annemle aynı semtteyiz fakat semt büyük olduğu için araçla gelmesi gerek bi de kadıncağızın yaşı zaten var kendi evine anca yetişiyor
haftaya görümcek gelecek 2-3 hafta yardımcı olacak yemek temizlik vs
o da 7 saatlik bir mesafeden gelecek ama gelmekte istiyor zaten
geçmesine sewindim bulantı kötü yapıyor insanı ama olsa bir türlü olmasa ayrı :)
gelsin işte yardım etsin görümcen ne güzel faydası olur sana sende dinlenmiş olursun:hamarat::temizlik::super:

hüüü tetenoz çok acıyor
benm ilkinde iğneden sonra gece ağrımaya başlamıştı sabahında kolumu havaya kaldıramıyordum , ikincide tam tersi iğne yaparken yandı bayağ ama sonrasında ilki kadar ağrım olmamıştı, kişiden kişiye değişiyor bu da

benm ilkinde iğneden sonra gece ağrımaya başlamıştı sabahında kolumu havaya kaldıramıyordum , ikincide tam tersi iğne yaparken yandı bayağ ama sonrasında ilki kadar ağrım olmamıştı, kişiden kişiye değişiyor bu da
niye hamileyken korusun diye mi gerçekten bilmiyorm

geçmesine sewindim bulantı kötü yapıyor insanı ama olsa bir türlü olmasa ayrı :)
gelsin işte yardım etsin görümcen ne güzel faydası olur sana sende dinlenmiş olursun:hamarat::temizlik::super:
:D aynen eşimde diyo bulantın olsa suç olmasa suç diye

görümcemle iyi anlaşırız zaten eşim aç kalıyor :D
bizim evde yemek pişmiyor zaten şu an
eşim kendine yapıyor bana da ufak ufak bi şeyler işte hazırlıyor.
ben tüm gün koltukta yatıyorum

1 hafta arayla çağırdı doktor, ilk düşükten sonra tedirgin olduğumu söyledim o da haftaya yine gel gör bebeği dedi Gittim tekrar dinledim pıtırcığı
ben 3 gün arayla tekrar karından baktırmıştım ya bi şey olur mu
bulantı için 3 gün sonra gtmiştim yat bakayım dedi

:KK70: aynen eşimde diyo bulantın olsa suç olmasa suç diye

görümcemle iyi anlaşırız zaten eşim aç kalıyor :KK70:
bizim evde yemek pişmiyor zaten şu an
eşim kendine yapıyor bana da ufak ufak bi şeyler işte hazırlıyor.
ben tüm gün koltukta yatıyorum
:KK70::KK71: ohh sefan olsun

canım geçmişi okuyordum da
bende kalp atışını gördüm
duymak için biraz daha mı zaman geçmesi lazım
ne zaman gidiceksin dr a 7. haftanın içinde gösteriyor hamilelik çizelgen genelde bu haftalarda duyuluyor şanslı olanlar 6 haftanın içindeyken bile duyabiliyr örneği var sitede bir arkadaş duymştu bence artık sende gitsen duyarsın sanırım

o günlerde gelir merak etme 3 aydan sonra sıkıntıların çoğunda azalma oluyor diğerlerine göre daha rahat geçiyor istediğini yapar yer içersin:KK16::kk77:

börek çörek yapmayıda bilmiyorumda heves işte artık yapcam :D
diğerlerine göre derken canm
ilk 3 ay sıkıntı çekmeyenlere göre mi
yoksa benm ilk 3 ayıma göre mi

ne zaman gidiceksin dr a 7. haftanın içinde gösteriyor hamilelik çizelgen genelde bu haftalarda duyuluyor şanslı olanlar 6 haftanın içindeyken bile duyabiliyr örneği var sitede bir arkadaş duymştu bence artık sende gitsen duyarsın sanırım
canım benm sata göre 6+4 te kalp atışını gördüm
bugün 7+0 oldu
doktor kalbi artık oluştu dedi gösterdi
devlete gittim ben duyamıyor muyz dedm hayır dedi
ama devlet olduğu için mi hayır dedi erken olduğu için mi onu anlamadım
3 hafta sonra gel kontrole dedi

bir de sata göre derken boş haftalarıda katmış oluyoruz dimi
adetle beraber hepsi içinde :)

börek çörek yapmayıda bilmiyorumda heves işte artık yapcam :KK70:
diğerlerine göre derken canm
ilk 3 ay sıkıntı çekmeyenlere göre mi
yoksa benm ilk 3 ayıma göre mi
tariflere bakarak yaparsın canm:hamarat:
genel olarak sıkıntı çek ya da çekme; hamilelik üç bölüme ayrılıyor canım 1. trimester(1-2- 3. ay)rahat geçirenlerin azınlıkta olduğu bir dönem genelde sıkıntılı geçer,sonrasında 2. trimester(4-5-6.ay ) bu dönemde herkes rahatlar hamileliğin verdiği sıkıntılarda bayağ bir rahatlama olur bulantılar biter idrara çıkmalar biter v.s vee son 3. trimeste(7-8-9. ay) bu dönemlerde ağrılar tekrar başlar gece uyuyamalar kasılmalar kramplar nefes darlıkları kalçaya bele giren ağrılardan yürümede zorluklar bebek hızla büyümeye başlar tabi bizde kg alırız hızlı bir şekilde ve daha bir sürü şey ama bunları yaşamayanlarda olabilir yada ağrı şiddetleri farklı olurr doğum stresini hiç söylemiyorum o da cabası amaaaa bebeğini kucağına aldığında inan herşeye değiyor çektiğin bütün sıkıntıları unutuyorsun:KK46::KK68::KK54: biz şimdilik ikinci dönemin hayalini kuralım :halay:

canım benm sata göre 6+4 te kalp atışını gördüm
bugün 7+0 oldu
doktor kalbi artık oluştu dedi gösterdi
devlete gittim ben duyamıyor muyz dedm hayır dedi
ama devlet olduğu için mi hayır dedi erken olduğu için mi onu anlamadım
3 hafta sonra gel kontrole dedi

bir de sata göre derken boş haftalarıda katmış oluyoruz dimi
adetle beraber hepsi içinde :)
canm devlette bende duyamamıştım dinletmediler daha doğrusu doğru düzgün bilgilendirmede yapmamışlardı 12. haftalıkken özele gitmeye başlamıştım ama devlet hastanesinde dinleyen arkadaslar da var bu değişiyor sanırım hastaneye göre onlar kalbin attığını görmüşlerdir yoksa kalp atışı için 3 hafta sonraya çağırmazlardı bir hafta sonra derlerdi bence

Helena Helena canım çıkmam lazım toparlanıyım benm mesai bitti, akşamlarıda giremiyorum sorun olursa yarın sabah seve seve cevaplarım yardımcı olabileceğim birşey olursa, iyi akşamlarrr:KK28:

Kızlar devlette dinletmiyorlar diye bir şey yoktur bence. Ben de devlete gittim çünkü. İlk kontrolden sonra doktor 10 gün sonra kalp atışı dinlemeye çağırdı. Haftaya çarşamba randevu aldım gideceğim.

Bir de yaa özele mi gitsem? Özel tercih edenler neden tercih ettiniz?

Back