• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Sabah sabah milli eğitimden bi adam aradı, bi evrak istemişti çarşambaya kadar, pazartesi aramıştı, bugün aramış niye getirmediniz diyor. Salı tatildi, çarşamba öğrencim vardı zar zor gittim geldim her yer buz bugün getiriyor annem belki gelmiştir bile dedim (Annem de öğretmen ondan da istemişti). Sonra adam beni nasıl azarlıyor :KK57: Her yer size buz bize değil mi bu sizden kaç aydır isteniyor mail attık bilmem ne, bakın dedim bana haber gelmedi mail gelmedi pazartesi siz arayana kadar haberim yoktu diyorum hala eğer getirmezseniz şöyle olur böyle olur ben de çıktım çizgimden artık sesimi yükselttim dedim hamileyim her yer buz kayıp düşsem bunun hesabını siz mi vereceksiniz bana ne mail geldi ne haber bu şekilde konuşmaya ne hakkınız var diye tabi ağlamaya başladım sinirimden neymiş okula mail atmışlar benim 3 tane öğrencim var hangisinin okuluna attınız ben bilemem bana haber veren olmadı diyorum ay bu bi kibarlaştı ben çirkefleşince:KK11:

Ancak kadınlara gücü yetiyor bunların:KK62:
Çok sinirliyim çok:sinirli:
çok haklısın canım:sinirli:maalesef böyle insanlarla dolu her yer,karşısındaki kişiyi azarladıklarında yada ters konuştuklarında iyi birşey yaptıklarını zannediyorlar halbuki sadece egolarını tatmin ediyorlar bu tip kişiler :kızgın: haddini bildirmişsin terbiyesize ohhh sefan olsunn yola gelmiş sonunda yaaa:KK67:

çok haklısın canım:sinirli:maalesef böyle insanlarla dolu her yer,karşısındaki kişiyi azarladıklarında yada ters konuştuklarında iyi birşey yaptıklarını zannediyorlar halbuki sadece egolarını tatmin ediyorlar bu tip kişiler :kızgın: haddini bildirmişsin terbiyesize ohhh sefan olsunn yola gelmiş sonunda yaaa:KK67:

Annemi (kv) aradım sonra, zaten evden çıkıyormuş . Ben tabi telefonda ağlıyorum. Anlattım durumu, şimdi o adam düşünsün :D
Ben bi gideyim de bi yıkayım bakayım onun başına orayı dedi, yapar :D
Azarlamaya hakkı yok, eğer zamanında götürmediysem o belgeyi baştan almak zorunda bıraksın bunu yapabilir ama bağıramaz.

Annemi (kv) aradım sonra, zaten evden çıkıyormuş . Ben tabi telefonda ağlıyorum. Anlattım durumu, şimdi o adam düşünsün :KK70:
Ben bi gideyim de bi yıkayım bakayım onun başına orayı dedi, yapar :KK70:
Azarlamaya hakkı yok, eğer zamanında götürmediysem o belgeyi baştan almak zorunda bıraksın bunu yapabilir ama bağıramaz.
Çok iyi yaa, annen kesin hakkından gelir:KK11: adamın başına geliceklerden haberi yok:KK71:

kızlar haberlerde yazıyor şimdi Konya'da Akşehir ilçesinde pazar yeri çatısı çökmüş, Konya dan arkadaşlar vardı sanırım yaralılar varmış

Kızlar İstanbul'da herkes acilde, o kadar çok grip vakası var ki, çok dikkat etmek lazım. Korkuyorum walla. Donuz gribi diyorlar bir de. Toplu taşıma kullanıyorsak, elimizi yüzümüze sürmemek hemen yıkamak lazım. Gerçi bir kişi öksürse hapşırsa yine risk. Bol C vitamini alın kızlar

Kızlar İstanbul'da herkes acilde, o kadar çok grip vakası var ki, çok dikkat etmek lazım. Korkuyorum walla. Donuz gribi diyorlar bir de. Toplu taşıma kullanıyorsak, elimizi yüzümüze sürmemek hemen yıkamak lazım. Gerçi bir kişi öksürse hapşırsa yine risk. Bol C vitamini alın kızlar
ben şifayı kaptım gibi sabahtan beri burun akıntısı ve hapşırık var inşallah ilerlemezz:hasta:
kızlar hangi bitki çayları içilemiyordu hamilelikte adaçayı diye biliyorum ben sadece ama ıhlamur da dahil mi acaba?

Bunları. Kendi bacısı karısı hamile olsa görürüm ben onları şerefsiz terbiyeszler dün dondum denetim evrakları yola uğraşırken ama kendi yaranbiliyoruz ... Rabbim korusun minnagi yoksa kimsenin merhameti anlayışı kalmamış :(

Dunden beri kusuyorum ne yesem cikariyorum bugunde daha yemedim canim hicbirsey istemiyorum cok bitkinim basimin agrisida cabasi

Bunları. Kendi bacısı karısı hamile olsa görürüm ben onları şerefsiz terbiyeszler dün dondum denetim evrakları yola uğraşırken ama kendi yaranbiliyoruz ... Rabbim korusun minnagi yoksa kimsenin merhameti anlayışı kalmamış :KK43:
Öyle canım acimazlar. Çalışan kadın olmak zor. Ben basima gelecekleri bildigim icin izin rapor bi sekilde halletmeye çalışıyorum. .

ben şifayı kaptım gibi sabahtan beri burun akıntısı ve hapşırık var inşallah ilerlemezz:hasta:
kızlar hangi bitki çayları içilemiyordu hamilelikte adaçayı diye biliyorum ben sadece ama ıhlamur da dahil mi acaba?
Adaçayı, Yeşilçay, Zencefil bunlar icilmez diye biliyorum. Papatya ıhlamur belki bunlar içilebilir ama araştırmak gerek yine de..

ihlamur içilebiliyor diye biliyorum, adaçayının yasak olduğunu duydum, nane ve maydanoz suyu da öyle. ıhlamur limon bal yap kendine iyi gelir.

Back