- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 53
- 35
İçini ferah tut . Usutme. Dr un bana dediği rahim alışmaya çalışıyor. Kanama aşırı şiddetli agri olmadıktan Sonra korkmabenim de 2 gündür kasıklarım ağrıyo haftaya ben de gideyim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçini ferah tut . Usutme. Dr un bana dediği rahim alışmaya çalışıyor. Kanama aşırı şiddetli agri olmadıktan Sonra korkmabenim de 2 gündür kasıklarım ağrıyo haftaya ben de gideyim artık
ewet yaaa bir gülüşleri dünyalara bedel sinir minir kalmıyor insandaAynen. Katılıyorum kimse demiyor ama vicdani çok zorluyor. Aynen bende yetemedigimi hissettigimde eşimden yardım istiyorum ama hiç anlamıyor. Kizim da bana çok düşkün olunca bazen kızıyorum. Evet suçları yok ama ne bileyim bazen bizleri çok kullandıkları da oluyor. Malum sendrom dönemleri birde atıyor kendini yerlere. E çocuğum dur ama demi. Geliyor keçiler. Ama masum gulusleri yok mu herşeye bedel.
sağol canım benim de bi bebeğim var ister istwmez onu kıcağıma alıyorum ağır kaldırıyorum yani ondan da korkuyorum bişey olacak diye. ilk hamilelğimde tepsi bile kaldırmamıştım ama şimdi mecburumİçini ferah tut . Usutme. Dr un bana dediği rahim alışmaya çalışıyor. Kanama aşırı şiddetli agri olmadıktan Sonra korkma
Ay canm çok iyi anlıyorum. Mecbur kaldırıyoruz kapıdan mümkün mertebe dikkat et. Bebeğin ne kadarliksağol canım benim de bi bebeğim var ister istwmez onu kıcağıma alıyorum ağır kaldırıyorum yani ondan da korkuyorum bişey olacak diye. ilk hamilelğimde tepsi bile kaldırmamıştım ama şimdi mecburum
1,5 yaşında ama acayip kucak kuşuAy canm çok iyi anlıyorum. Mecbur kaldırıyoruz kapıdan mümkün mertebe dikkat et. Bebeğin ne kadarlik
betahcg seviyesi 12. haftadan sonra düşüşe geçiyor güzelim.Kızlar bu arada benim bulanti siddetim azaldı. 9 haftadan sonra beta hcg düşüse gecebiliyormus. Acaba etkisi mi? Aksam siddetleniyor ama eskisi gibi degil. Hayra alamettir ins. Bulansa ayri bulanmasa ayrı dert
Sağolasın canım. Aksama doğru artıyor. Eskisi gibi siddetli degil. Biraz nefes alabiliyorum.betahcg seviyesi 12. haftadan sonra düşüşe geçiyor güzelim.
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
ama bulantılar çok farklı tabi, benim hiç olmadı, ama arkadaşımın 9.haftada başladı bulantısı mesela, bazılarının ki de 12.haftadan önce kesilebiliyor. doğal bunlar, kötüye yorma..
ne gibi zararı varmış ben tüketiyorum aamatamam sağolasın canm, naneyi de bilmiyordum bak, tarçınıda bir arkadaştan duydum dün;baharatlarda sakıncalı demiş dr birde dere otu ve nar da tehlikeliymiş hamilelikte
Doktora git canim bulanti ilacı yazar.Dunden beri kusuyorum ne yesem cikariyorum bugunde daha yemedim canim hicbirsey istemiyorum cok bitkinim basimin agrisida cabasi
kayıt yaptırmadm canm onu da bi anlatır mısın :)Tabiki kullanma canm. Enfeksiyon riskini artirirsin. Gebelik döneminde vücut daha savunmasız olur. Kapı aralama böyle sinsi hastalıklara. Camasirini sıkça değiştir. Pamuklu çamaşır kullan.gerekirse calisiyor san faln kullanmadığı atlet parçasını kes ve koy ped olarak ama asla ped kullanma dedi sağlık odağındaki hemşire.
Sağlık ocağına kayıt yaptırdn mi bilmem ama orda her detayı anlatıyorlar. Benim ikinci çocuk olmaina rağmen anlatı yani.
Aminn canım sağolasın, zamanı geldiğinde darısı sana ve tüm kardeş isteyenler olsun inşallahhSağolasın canım. Aksama doğru artıyor. Eskisi gibi siddetli degil. Biraz nefes alabiliyorum.
balbocegim2 ve Z zeynebim111 Allah kolaylık versin. Ben su tek halimle ne haldeyim. Sizim bir de bebisler var. Ama geçecek sabır. .Siz bebeklerinize en güzel hediyeyi kardesini vereceksiniz
Allah korusun ama düşüğe sebep olduklarını söylüyorlar,dr ile görüşmekte fayda var tabi bu konular hakkında bunlar benim duyduklarım sadecene gibi zararı varmış ben tüketiyorum aama
Dr una gidip hamilegim diyeceksin canm. Onlar zaten kaydını aciyorkayıt yaptırmadm canm onu da bi anlatır mısın :)
sonra nasıl bir yol izliyoruzDr una gidip hamilegim diyeceksin canm. Onlar zaten kaydını aciyor
Ay masallahh hayırlı uğurlu olsunn. Darısı bizeeKalbini duydum bebisimin simdi eve gidiyorum kızıma söyleme vakti
hayırlı olsun çok sewindimm darısı duymayı dört gözle bekleyenlere inşallahhKalbini duydum bebisimin simdi eve gidiyorum kızıma söyleme vakti