• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen. Katılıyorum kimse demiyor ama vicdani çok zorluyor. Aynen bende yetemedigimi hissettigimde eşimden yardım istiyorum ama hiç anlamıyor. Kizim da bana çok düşkün olunca bazen kızıyorum. Evet suçları yok ama ne bileyim bazen bizleri çok kullandıkları da oluyor. Malum sendrom dönemleri birde atıyor kendini yerlere. E çocuğum dur ama demi. Geliyor keçiler. Ama masum gulusleri yok mu herşeye bedel.
ewet yaaa bir gülüşleri dünyalara bedel sinir minir kalmıyor insanda:KK16::KK68:

İçini ferah tut . Usutme. Dr un bana dediği rahim alışmaya çalışıyor. Kanama aşırı şiddetli agri olmadıktan Sonra korkma
sağol canım benim de bi bebeğim var ister istwmez onu kıcağıma alıyorum ağır kaldırıyorum yani ondan da korkuyorum bişey olacak diye. ilk hamilelğimde tepsi bile kaldırmamıştım ama şimdi mecburum

sağol canım benim de bi bebeğim var ister istwmez onu kıcağıma alıyorum ağır kaldırıyorum yani ondan da korkuyorum bişey olacak diye. ilk hamilelğimde tepsi bile kaldırmamıştım ama şimdi mecburum
Ay canm çok iyi anlıyorum. Mecbur kaldırıyoruz kapıdan mümkün mertebe dikkat et. Bebeğin ne kadarlik

Kızlar bu arada benim bulanti siddetim azaldı. 9 haftadan sonra beta hcg düşüse gecebiliyormus. Acaba etkisi mi? Aksam siddetleniyor ama eskisi gibi degil. Hayra alamettir ins. Bulansa ayri bulanmasa ayrı dert :KK43:
betahcg seviyesi 12. haftadan sonra düşüşe geçiyor güzelim.
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

ama bulantılar çok farklı tabi, benim hiç olmadı, ama arkadaşımın 9.haftada başladı bulantısı mesela, bazılarının ki de 12.haftadan önce kesilebiliyor. doğal bunlar, kötüye yorma..

betahcg seviyesi 12. haftadan sonra düşüşe geçiyor güzelim.
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

ama bulantılar çok farklı tabi, benim hiç olmadı, ama arkadaşımın 9.haftada başladı bulantısı mesela, bazılarının ki de 12.haftadan önce kesilebiliyor. doğal bunlar, kötüye yorma..
Sağolasın canım. Aksama doğru artıyor. Eskisi gibi siddetli degil. Biraz nefes alabiliyorum.
balbocegim2 balbocegim2 ve Z zeynebim111 Allah kolaylık versin. Ben su tek halimle ne haldeyim. Sizim bir de bebisler var. Ama geçecek sabır. .Siz bebeklerinize en güzel hediyeyi kardesini vereceksiniz ;)

Merhaba arkadaslar cok sukur az da olsa duyduk kalp atisini doktor gec yumurtlama dedi ama hafta olarak haftasi dogru sat gore haftaya yine gidicez tahlik sonuclari ve tekrar kalp atisini dinlemek icin :) darisi tüm bekleyenlerin basina

Dunden beri kusuyorum ne yesem cikariyorum bugunde daha yemedim canim hicbirsey istemiyorum cok bitkinim basimin agrisida cabasi
Doktora git canim bulanti ilacı yazar.
Bende aynı durumdaydim kac gun ac susuz kaldım serum bağladılar banada

Tabiki kullanma canm. Enfeksiyon riskini artirirsin. Gebelik döneminde vücut daha savunmasız olur. Kapı aralama böyle sinsi hastalıklara. Camasirini sıkça değiştir. Pamuklu çamaşır kullan.gerekirse calisiyor san faln kullanmadığı atlet parçasını kes ve koy ped olarak ama asla ped kullanma dedi sağlık odağındaki hemşire.
Sağlık ocağına kayıt yaptırdn mi bilmem ama orda her detayı anlatıyorlar. Benim ikinci çocuk olmaina rağmen anlatı yani.
kayıt yaptırmadm canm onu da bi anlatır mısın :)

Sağolasın canım. Aksama doğru artıyor. Eskisi gibi siddetli degil. Biraz nefes alabiliyorum.
balbocegim2 balbocegim2 ve Z zeynebim111 Allah kolaylık versin. Ben su tek halimle ne haldeyim. Sizim bir de bebisler var. Ama geçecek sabır. .Siz bebeklerinize en güzel hediyeyi kardesini vereceksiniz :KK66:
Aminn canım sağolasın, zamanı geldiğinde darısı sana ve tüm kardeş isteyenler olsun inşallahh:dua:

kızlar bulantım yok diyip duruyordum bu sabaha karşı başladı yine
neyseki şimdi yok
ben evde hep uzanıyorum
annemle aynı semtteyiz fakat semt büyük olduğu için araçla gelmesi gerek bi de kadıncağızın yaşı zaten var kendi evine anca yetişiyor
haftaya görümcek gelecek 2-3 hafta yardımcı olacak yemek temizlik vs
o da 7 saatlik bir mesafeden gelecek ama gelmekte istiyor zaten

Back