• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Doğru söylüyorsun Can'ım bende aynı şeyleri kendime söylüyorum ama öyle bir an geliyor ki pes ediyorum hiç böyle hayal etmemiştim oğlumu kreşe verdikten sonra yüksek lisansıma devam edecektim ama nasip işte.
Bazen planlarımız değişse birsy olmaz ınan ki. Bebiiş buyuyumce yine devam edersin ne olck. Hiç moral bozma. Inan o pesleri bende çok yaşıyorum. Gün içinde bile defalarca ama allah daha güzel planlamıştır. Kizim için bende erken diye düşündüm daha yirmi ayı yeni doldurdu. Ama geçen misafirlikte bir bebekle çok güzel oturup oynadıklarını gördüm çok hoşuma gitti. Beni tek düşündüren doğum olduğu gece kızımı napacagim. Eşim tek nasıl ilgilenir bilmiyorum

Slm hanimlar bende sabah 4 tup kan verdim ve tam idrar tahlili verdim ne icin bilmiyorum :halay::halay:gecen hafta ozele gittim 5 haftalik dedi bugun devlet hastanesi 5 haftalik gordu kafam iyice karisti 20 gunsonra kendi doktoruma gidecegim kizimin dokrtoruna ve degismeyecegim boyle hersey corba oldu :anneadayı::anneadayı::anneadayı: kalp atisinida o zaman duyarim insallah :anneadayı:
selam bebeğiniz hayırlı olsun,4 tüp fazla değil mi ben henüz gitmedim dr a ama unutmuşum kaç tüp aldıklarını:KK48:
tek dr a gitmek en güzeli kafan karışmaz canm

bulantı ve kusma için neredeyse yalvaracak hale geldim, 7 haftalık oldu ama tek bir belirtisi bile yok, doktor hamilesin demese ve keseyi görmesem asla inanmayacağım hamile olduğuma. :KK43:
Canim ne güzel bulantin yokmus
Inan halimi görsen bulanti asla istemezsin
9 ay böyle bulantısız geçer belki daha iyi degilmi

selam bebeğiniz hayırlı olsun,4 tüp fazla değil mi ben henüz gitmedim dr a ama unutmuşum kaç tüp aldıklarını:KK48:
tek dr a gitmek en güzeli kafan karışmaz canm
Anlamadim ki rutin sanirim 3 haftadir ustu uste gidiyorum artik 20 gun dayanip tahlillerle gidecdgim bakalim :)

Insallah herkes sorunsuz hamilelik geçirir arkadaşlar bebeislerimiz kalp artışlarıni duyariz gerci ben o kadar heycanliyim ki ilk gebelik olduğu icin napcam bilmiyorum kalp atisini duysam bu sefer doktora ne zaman gitcem diye beklerim ayrica progestron vermişti doktor bi tehlikem olmadigi halde sizde kullanıyor musunuz

Ay ben Instagram'da yemek sayfalarında dolanıp duruyorum:oops::oops: napican sürekli miydem gurulduyor biraz fazla aç kalayım başım dönüyor ay çok fena olcak bu sefer kizimda hiç böle şeyler yaşamadım kendimi frenlemem lazim:KK22::KK22::KK22:

Insallah herkes sorunsuz hamilelik geçirir arkadaşlar bebeislerimiz kalp artışlarıni duyariz gerci ben o kadar heycanliyim ki ilk gebelik olduğu icin napcam bilmiyorum kalp atisini duysam bu sefer doktora ne zaman gitcem diye beklerim ayrica progestron vermişti doktor bi tehlikem olmadigi halde sizde kullanıyor musunuz
aminnn canımm.
herkes kullanmıyor,gerekmedikçe verilen bir ilaç olmadığını biliyorum,dr abir sor istersen neden werdiğini

Kızlar daha erken ama malum doğumlar nasipse yaza denk gelicek daha önce ki doğumu yaza denk gelen varmı nelere dikkat etmeliyiz yada tanıdığıniz olur yazın doğum yapan benim kızım Şubat doğumlu yaz doğumu daha zor diyorlar varmı fikri olan

Ay ben Instagram'da yemek sayfalarında dolanıp duruyorum:oops::oops: napican sürekli miydem gurulduyor biraz fazla aç kalayım başım dönüyor ay çok fena olcak bu sefer kizimda hiç böle şeyler yaşamadım kendimi frenlemem lazim:KK22::KK22::KK22:
:KK48::KK48::KK48: nasıl olucak o canım, bende artık yemeden duramıyorum ama yiyincede bulantı oluyor yemeyincede bir tuhaf hallederdeyim, yediklerimden de bir tat alamıyorum ayy şu ilk üç ayı ve son üç ayı hemen atlama şansımız olsaa:21::21:

kızlar benim çıkış saatime az kaldı hepinizi öpüyorum, iyi akşamlarr yarın görüşmek üzeree kendinize ve bebişlere iyi bakın:KK54::KK15:

Kızlar daha erken ama malum doğumlar nasipse yaza denk gelicek daha önce ki doğumu yaza denk gelen varmı nelere dikkat etmeliyiz yada tanıdığıniz olur yazın doğum yapan benim kızım Şubat doğumlu yaz doğumu daha zor diyorlar varmı fikri olan
Çok zor olacağından eminim canım hamileliğin son ayında çok zor olmuştu oğlumda nisanda doğmasına rağmen yanıcaz sürekli su içeriz herhalde

İyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik çok şükür bebeğimizin kalp atışlarını duyduk hepinizi nasip etsin Rabbim tahlil falan istedi düşük tehlikesi için iğne yaptı ilaçlarımı günde 3 e çıkardı cuma günü tekrar çağırdı kanamam olduğu icin hafif kesenin etrafında gözüküyor dedi

İyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik çok şükür bebeğimizin kalp atışlarını duyduk hepinizi nasip etsin Rabbim tahlil falan istedi düşük tehlikesi için iğne yaptı ilaçlarımı günde 3 e çıkardı cuma günü tekrar çağırdı kanamam olduğu icin hafif kesenin etrafında gözüküyor dedi
Kalp atışını duymana çok sevindim. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin. İnsallah bu riskler ortadan kalkar güzel bir hamilelik geçirirsn insallah

Bugün tekrar doktora gittim canım,bebiş gayet iyidi 8+4 yani tam gününde. Doktora 1,5 kg aldım dedim gözleri büyüdü resmen. Aslında ilk 3-4 a kilo bile alınmayabiliyor dedi Ah bendeki iştahı görse şaşar 1,5 kiloya, kendimi zor tutuyorum

:KK69::KK69: Türk kahvesi konusunda ne düşünüyorsunuz benim normalde günde iki fincanim vardı ama fazla kafeinin bebek üzerinde olumsuz etkisi olduğunu okudum şu anda gün aşırı bir fincan içiyorum cokda seviyorum eşim hiç içme desede arada icerim

Back