• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bugün tekrar doktora gittim canım,bebiş gayet iyidi 8+4 yani tam gününde. Doktora 1,5 kg aldım dedim gözleri büyüdü resmen. Aslında ilk 3-4 a kilo bile alınmayabiliyor dedi Ah bendeki iştahı görse şaşar 1,5 kiloya, kendimi zor tutuyorum
Ay evet almamız lazım kizimda 4 ay almadım ama yinede 16 kilo almıştım şimdi daha az almam lazım

Ewet duydum ama kese etrafında kanama olduğu için şuan dinleniyorum dua edin bana. Sen ne yaptın
bende gördüm canm dinlemedik biz nedense dinletmedi devlet hastanesi ama gösterdi oynuyordu kese içinde :):nazar::nazar:
Allah yardımcın olsun canm ne kanaması
bulantımdan giremiyorum siteye takipte edemedm olanları

Selam canım, bana doktor "eğer yemek yiyemeyip su içemediğin aşamaya gelirsen hemen gel, sana bir ilaç yazalım." demişti. Yorumunu görünce aklıma geldi. Bence bi doktora gözükmen uygun olabilir.
gittim canm bi ilaç verdi ama bu da tam iyi yapar diyemem dedi
hatta perşembe de başka doktora gittm o da aynısını verdi
aç susuz kalırsan serumunu bağlarız yapacak bir şey yok uyu bol bol dinlen diyor :(

Kızlar şimdi aklıma geldi ilk gebelikte başta farklı folik asit kullaniyordm boyutu epey büyüktü. bulan tim oluyor diye Minnacık bir ilaçla değişti. O da aklınızda olsun

Canm 9 ml di kesenin boyutu. Karından görüldü şükür. 13 ünde gideceğim kalp atışı duyulmali o zamana dedi.
Canm bulanti çok zor. Elinden geldiği kadar baharatsiz salcasiz soğan sarmisaksiz şeyler ye. Ben kizimda çok çektim. Naneli portakalli şeker dışarı cikrken hep yanimdaydi. cantamdaydi. Hemen ağzima atardım. Sade makarna patates haslama favorilerimdi zaten baska sey yiyemiyordum. Çok zor oluyor bu dönem. Ama deneye deneye ne iyi gelir bilirsin. Az az yemeye çalış. Soda iyi gelirdi. Yaza denk gelmişti bolca acur salatalık yiyordm. Bence elma iyi gelebilir. Kokusuz falan ne olsa. Bir dene istersen. Leblebi iyi geliyor diyorlar. Bende yedim ama boguluyordum.
canım kola iyi geliyor ama o da çok zararlı
ayranda iyidi bugün ondanda tiksindm sudan dahi
çubuk krakeride çıkarıyorum
beyaz leblebi aldı eşim bugün bi de vişneli meyve suyu ve açma yedim
normal yemek yemem zaten mümkün değil 2 kilo verdim zaten
zencefilli folik asit verdi değiştirdi yani
ilk gebelik zor olurmuş diyolar ama hafif atlatanda var

:KK69::KK69: Türk kahvesi konusunda ne düşünüyorsunuz benim normalde günde iki fincanim vardı ama fazla kafeinin bebek üzerinde olumsuz etkisi olduğunu okudum şu anda gün aşırı bir fincan içiyorum cokda seviyorum eşim hiç içme desede arada icerim

Türk Kahvesi ben de seviyorum ama icmesem de aramıyorum. Baş ağrısını hafifletiyor benim günde 1 bazen günde 2 içtiğim oluyor kahvesini çok koymuyorum ve şekersiz içiyorum. Kafein zararlı diye içmemeye çalışıyorum. Dün araştırdım 200 mg a kadar alınabilir hamilelikte diyor. Bir kahve fincanı 60 mg olarak belirtilmiş ne kadar doğru bu bilgi bilmiyorum yine de mümkün olduğu kadar günde 1 ile sinirlandırmaya çalışıyorum canım. Ben sabahları iyiyim ogleden sonra 2 gibi başlıyor halsizlik baş ağrısı akşam çok kötü oluyor

Kızlar şimdi aklıma geldi ilk gebelikte başta farklı folik asit kullaniyordm boyutu epey büyüktü. bulan tim oluyor diye Minnacık bir ilaçla değişti. O da aklınızda olsun
nasıl boğuluyordn canm
önceki ilacın adı neydi şimdiki ne canm

canım kola iyi geliyor ama o da çok zararlı
ayranda iyidi bugün ondanda tiksindm sudan dahi
çubuk krakeride çıkarıyorum
beyaz leblebi aldı eşim bugün bi de vişneli meyve suyu ve açma yedim
normal yemek yemem zaten mümkün değil 2 kilo verdim zaten
zencefilli folik asit verdi değiştirdi yani
ilk gebelik zor olurmuş diyolar ama hafif atlatanda var
Allah yardimcim olsun canm. Kola yerine meyveli soda denesen. Aşırı zararlı kola ya. Bak yiyecek birşeyler bulmissuj canm bir onlarla idare et.birkaç haftaya biter ınşallah. Rabbim yardımcınız olsun. Kişiden kişiye degisyior kolaylık zorluk canm. Allah kolaylık versin hepimize.

bulantı ve kusma için neredeyse yalvaracak hale geldim, 7 haftalık oldu ama tek bir belirtisi bile yok, doktor hamilesin demese ve keseyi görmesem asla inanmayacağım hamile olduğuma. :KK43:
canım bazı insanlarda olmazmış
ilk gebeliğin mi
bende geçen haftaya kadar soranlara turp gibiyim diyordum
acı eşiğimde yüksektir ama hep banyodayım çalışsam napardım acaba uyumaya çalışıyorum sürekli bulantım gelmesin diye
ancak dua ede ede geçiyor başka çözümü yok

kızlar günaydınn ben cuma günü kalp atışlarını derinden de olsa duydum bazı tahliller verdi doktor sanırım kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu var sizde karşılaştınız mı böyle bişeyle ne tavsiye edersiniz?
benden de kan aldı idrar verdm ama ne için diye sormadım iyi çıkmış dedi bugün

Allah yardimcim olsun canm. Kola yerine meyveli soda denesen. Aşırı zararlı kola ya. Bak yiyecek birşeyler bulmissuj canm bir onlarla idare et.birkaç haftaya biter ınşallah. Rabbim yardımcınız olsun. Kişiden kişiye degisyior kolaylık zorluk canm. Allah kolaylık versin hepimize.
amin canım
valla ağlıyorum ya en son noktasındayım bak bu saat oldu gözümü açtım girdim siteye
leblebi iyi geldi inşallah. ha meyveli soda aklıma gelmedi bak. kana kana içtim dün kolayı görsen açlıktan.
ya canm sen bilirsin belki. ben perşembe gitmiştim normal kontrolümdü karından baktı ultrason ile fakat bugünde bulantı için gidince yat bakalım dedi tekrar karından baktı arada bi kaç gün varken baktırmam zararlı olmuş mudur

Kızlar benim sat 11 Kasım Cumartesi ilk kontrolüme gittim doktor 14 mm keseyi gördü ama bebeği göremedim dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi geç döllenmedir muhtemelen dedi ama ben ilk adet günümde 324 değerle hamile olduğumu öğrendim böyle birşey yaşayan var mı boş gebelik diye çok korkuyorum :KK43: şuan 7+3 haftalık hamileyim

Son düzenleme:
:KK69::KK69: Türk kahvesi konusunda ne düşünüyorsunuz benim normalde günde iki fincanim vardı ama fazla kafeinin bebek üzerinde olumsuz etkisi olduğunu okudum şu anda gün aşırı bir fincan içiyorum cokda seviyorum eşim hiç içme desede arada icerim
Bende kahveyi cok seviyorum ama şimdi hic istemiyorum kahve tiksindim sanirim

Back