- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 35
keşke bende de ağrı olsa da bulantı olmasa
Helenacım seni idrar testi konusundan hatırladım demek hamilesin çok sevindim hayırlı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke bende de ağrı olsa da bulantı olmasa
Saol cnm hepimizin icin inşallahKalp atışını duymana çok sevindim. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin. İnsallah bu riskler ortadan kalkar güzel bir hamilelik geçirirsn insallah
teşekkür ederim canimm hosbuldumHayırlı olsun canım, hoşgeldin:)
Kiyamam çok zor oluyor bilirim. Ama midenin kabul ettiğini ye aç kalma insallah .amin canım
valla ağlıyorum ya en son noktasındayım bak bu saat oldu gözümü açtım girdim siteye
leblebi iyi geldi inşallah. ha meyveli soda aklıma gelmedi bak. kana kana içtim dün kolayı görsen açlıktan.
ya canm sen bilirsin belki. ben perşembe gitmiştim normal kontrolümdü karından baktı ultrason ile fakat bugünde bulantı için gidince yat bakalım dedi tekrar karından baktı arada bi kaç gün varken baktırmam zararlı olmuş mudur
canım bazı insanlarda olmazmış
ilk gebeliğin mi
bende geçen haftaya kadar soranlara turp gibiyim diyordum
acı eşiğimde yüksektir ama hep banyodayım çalışsam napardım acaba uyumaya çalışıyorum sürekli bulantım gelmesin diye
ancak dua ede ede geçiyor başka çözümü yok
haziran doğumluyum, tam 33,5yaşın kaç ki canım
Benimde oğlum nisan doğumlu son ayların yaza gelmesi bayağı bir zorlu olur sanki ağırlaşıyoruz çünkü uykusuzluk bide sıcaklar eklenince Allah yardımcımız olsunÇok zor olacağından eminim canım hamileliğin son ayında çok zor olmuştu oğlumda nisanda doğmasına rağmen yanıcaz sürekli su içeriz herhalde
aminn, inşallah sende bizde hepimiz hayırlısı ile kucaklarımıza alabiliriz sağlıkla bebeklerimiziİyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik çok şükür bebeğimizin kalp atışlarını duyduk hepinizi nasip etsin Rabbim tahlil falan istedi düşük tehlikesi için iğne yaptı ilaçlarımı günde 3 e çıkardı cuma günü tekrar çağırdı kanamam olduğu icin hafif kesenin etrafında gözüküyor dedi
Desenize yaz geceleri uykusuz gecicekBenimde oğlum nisan doğumlu son ayların yaza gelmesi bayağı bir zorlu olur sanki ağırlaşıyoruz çünkü uykusuzluk bide sıcaklar eklenince Allah yardımcımız olsun
Elbet bu iştah bir yerde kesilir diye düşünüyorum. Umarım doğru düşünüyorumdurAy evet almamız lazım kizimda 4 ay almadım ama yinede 16 kilo almıştım şimdi daha az almam lazım
ewet öyle gözüküyor, vücut kendini doğum sonrası uykusuzluğa hazırlıyormuş artısı bu sanırımDesenize yaz geceleri uykusuz gecicek
genelde gittikçe artar ama yinede belli olmaz tabiElbet bu iştah bir yerde kesilir diye düşünüyorum. Umarım doğru düşünüyorumdur
Napalim gülü seven dikenine katlanır biz uykusuz geceleri unuttuk kızım 8 yaşında uykum geldi diyip yatıyor artık yeni heyecanlar uykusuz geceler lazımdı bizeeewet öyle gözüküyor, vücut kendini doğum sonrası uykusuzluğa hazırlıyormuş artısı bu sanırım
Kese tarafında kanama alanı gördü doktor bu yerleşme kanamasıda olabilir düşük tehdidi de dedi ama tabi benim içime bir korku düştü. Şimdi dinleniyorum o yüzden zaten benim tüp bebek olduğu için kaybetmekten çok korkuyorumbende gördüm canm dinlemedik biz nedense dinletmedi devlet hastanesi ama gösterdi oynuyordu kese içinde :)
Allah yardımcın olsun canm ne kanaması
bulantımdan giremiyorum siteye takipte edemedm olanları
Keskeee öyle birşey olsa..son aylar daha çok kg alıyorsun yemesende alıyorsun çünkü bebek daha hızlı kg alıyor.Elbet bu iştah bir yerde kesilir diye düşünüyorum. Umarım doğru düşünüyorumdur
İnsallah duyarsınız canm..Yarın Doktor günü minnak ne durumda pıt pıt atiyorm kalbi bakicaz
Gece bu mesajı gördüm ve midem bulanmaya basladiGünaydınlar kızlar miyde bulantısı benimde arada yokluyor Allah'tan sürekli degil
ohhh maşallah kızına özlemişsindir o geceleri ben özlem araya girmeden birtane daha olsun dedim iyi mi yaptım görücez bakalımNapalim gülü seven dikenine katlanır biz uykusuz geceleri unuttuk kızım 8 yaşında uykum geldi diyip yatıyor artık yeni heyecanlar uykusuz geceler lazımdı bizee