2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ah cnm ben kaç kez yumurtlama takbi yaptrdm 2 ay maaşımı elime almadan hastaneye ilaçlara verdi, hapla da büyüdü çatladı ama nasip olmadı ,iğne kull,yum,büyütücü yine büyüdü çatladı ama hamile kalamadım hamdolsun ki hiç beklemediğim hiç birşey yapmadığım ay da bebişim geldi. amin inşaallah kucağımızza aldğımz günleride görürüz :)

benimde SAT 1 kasım doktor geç döllenme olmuş dedi ama onun hesabına gore 4 haftalık falan ama normalde 8 yada 9 haftalık olmalı 4 hafta kadar geç döllenir mi bilemedim
olabilir canm ben 22 ay önce taa 35.gün yumurtlamştım geçç yumurtlama olup geç döllenme olmuştur bebiş sağlıklı olsun da stres yapma:)

İşte keşke o sütü yoğurdu eti yiyebilsem
3. Ayıma bişey kalmadı bakalım kesilir inşallah...

Kızlar bu kan tahlilleri kaçıncı haftaya kadar yapılabilir ben haftaya çarşamba gidicem kontrole son adet tarihine göre 7 haftalık olucak zamanı kaçırmayız degilmi

İlk kan tahlillerimi 7+3'te yaptırdım idrar testiyle birlite bir de 12. haftada kontrolüm var o zaman yapılacak sanırım.

Kızlar bu kan tahlilleri kaçıncı haftaya kadar yapılabilir ben haftaya çarşamba gidicem kontrole son adet tarihine göre 7 haftalık olucak zamanı kaçırmayız degilmi
Zamanlama gecmez sanirim canm 7 haftalikkende yaparlar cogu kisi o haftalarda gidiyor yani tecrubeliler direk kalp atisini duymak icin :)))

bak bugün doktrma sorcaktm hangi gen diye unuttum ptesi gtmek nasip olursa sorucam .. aslında ilkinde çok yüksek değil demişlerdi ama 2 düşüğüm olunca iğneye başladık bebeğim sağlıklı olsunda bn kalan 7,5 ay hergün iğneye razıyım aynen Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere ve herkeseee.. inşaallah herşey güzel olacak

Arkadaslar hamile tablomuz konumuzun ilk sayfasindaki ilk mj da bulunmaktadir. Lutfen buradaki basliklardan bakarak eksiksiz bir bicimde mjlarinizi yollayiniz. Gun icerisinde hangi bilgiler oldugunu soran 10 larca mj aliyorum. Hak verirsiniz ki bu mjlarin hepsine tek tek cvp vermem mumkun degil bu konu ile alakali son mjim dir kizlar gorenler gormeyenlere iletsinler.
1-kalp atisini duyan hamileligi kesinlesen anne adaylari
2-birinci sayfadaki tablo basliklarindaki bilgiler
3-liste gun asiri guncellenecektir.
Sevgiler saygilar

Kızlar aranızdaki iştahsızlara çok özeniyorum :) Ben hamileliği başından beri yatıp kalkıp yemek düşünüyorum. Özellikle canım çok tatlı çekiyor. Bende de bulantı var ama iştahı pek etkilemedi. Hatta açken hemen midem bulanıyor.

sanırım usg den kaynaklanıyor o zaman. benim 19 mm ölçüp 6+1 di usg kağıdında yazan. Haftasıyla uyumlu. zaten tüp bebek benimki:) Bakalım bu hafta tüp bebek doktorum bakacak inşallah bir sorun yoktur. hep benim aceleciliğim yüzünden

Slmm kizlar..henuz dr a gitmedim kicuk doye.iki gune bi betaya baktiriyorum..yarn icin Betanin 1400 civarı olmasi lazim..daha kucuk gorunmez diye bi kac gun daha bekleyim diyorum.sizce hemen gitmelimiyim yanlismi yapiyorum dogrumu bilemedim..

Slmm kizlar..henuz dr a gitmedim kicuk doye.iki gune bi betaya baktiriyorum..yarn icin Betanin 1400 civarı olmasi lazim..daha kucuk gorunmez diye bi kac gun daha bekleyim diyorum.sizce hemen gitmelimiyim yanlismi yapiyorum dogrumu bilemedim..
Hem göreyim hem kalp atışını duyayım dersen bekle derim

Ilk hamileligimde benimde oyleydi ama bu sefer canim hic bisey istemiyor zorluyorum kendimi yemek icin emzirdigim icin daha dikkat etmek gerekiyor yemek olayina gecici bi uc aylik donem Allah tan sonra durduramiyosun zaten yemek yemeyi

Bencede bekle bikac gun 2000 ustu olunca diolar gozukur kese hayirlisi olsun cnm

Selam kizlar temmuz annesi olacakken bebegimin iki hafta geriden gelmesiyle agustos annesi oldum ☺ satim 20 ekim ama 1 kasim sayicaz dedi doktor. 2013 agustos annesiyim bir erkek annesiyim gecen hafta kalp atislarinida duyduk cok sukur hepinize merhaba

Bilmiyorum :) tahminin ne merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…