• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende clexane kullanıyorum göbekten 4 parmak sağa ya da sola vurmaya çalışıyorum. Göbek deliğine yakın vurmamaya çalış canım. Doktoruna söyle şikayetlerini yine. Sen neden iğne kullanıyorsun?
Bende 5er cm saga sola yada alta vuruyorum 3 ay once kalp durmasindan kurtajim var bi tane onlem icin verdi doktor coraspin de kullaniyorum 12. Haftaya kadar kullanicaz dedi kan akisi saglansin pihtilasma varsa onlem olsun diye verdi

Bende 5er cm saga sola yada alta vuruyorum 3 ay once kalp durmasindan kurtajim var bi tane onlem icin verdi doktor coraspin de kullaniyorum 12. Haftaya kadar kullanicaz dedi kan akisi saglansin pihtilasma varsa onlem olsun diye verdi
Canim senin sıkıntın igneden olabilir ostersen druna bir danis ilk hamilelihimdede bundada gobek deliginde bi agriyla karsilasmadim ama kisiye gorede degisir tabi bunlar tedbirli olmalta fayda var

İyi geceler kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun bebeğiniz inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucagimiza alırız

Oh çok şükür, güzel haber :) Ben sabahtan beri yine fenayım ama yapıcak bir şey yok katlanıcaz. Bu arada kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini arasındaki ilişkiyi biliyorsun değil mi? Sanki bir tahmin yaptım ben seninkiyle ilgili :)
Bana doktorum yapmıştı o tahmini. Yavaş atıyo kalbi bir oğlan daha geliyor sana galiba diye :KK70:

Canm şöyle ufacık bir çizgi gibi uzantısı varsa erkek oluyor .ama minnacık bir fasulye gibiyse kiz. Yinede takdiri ilahi ama. Kemik gelisiminden dr lar da kız erkek diye 10-12. Haftada tahmin ediyorlar. Kk da konusuda var hatta

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 44
Canm şöyle ufacık bir çizgi gibi uzantısı varsa erkek oluyor .ama minnacık bir fasulye gibiyse kiz. Yinede takdiri ilahi ama. Kemik gelisiminden dr lar da kız erkek diye 10-12. Haftada tahmin ediyorlar. Kk da konusuda var hatta
Kusura bakmayın ben pek brşeye benzetemedim de ondan resmini gönderdim :KK70:

Kızlar düşük tehlikesi 12 haftadan sonra geçiyor mu? Yoksa ihtimal mi azalıyor? Ben 12 hafta kimseye söylemeyi planlamıyorum ilk düşük nedeniyle ama eşim sabırsızlıktan ölecek.
Canım allah korusun o risk hep var. Ama tutunmaya bağlı sorunlar kalkıyor ortadan 12 haftayla birlikte. Sonrasında dış etkenler ya da bebeğin anne karnında olan sağlık sorunları gibi bir çok sebep olabilir. Sağlıklı ve olumlu düşünmek gerçekten çok önemli.

Kizlar iyi aksamlar bisey sorucam
Benim gobek deligimin etrafinda agri var sanki icinde bisey tutup cekiyomus gibi bi agri genel olarakda farkli yerlere agrilar girip cikiyor adet agrisi gibi degil ama. enox igne kullaniyorum gobekten vuruluyorum onunla mi alakasi var yoksa bebegeme bisey oluyo anlam veremedim aranizda yasayan varmi boyle durumu
Bebeğin orada değil ki ama. Alakalı yerler değiller şu anda. Kullandığın iğneyle ilgili olabilir canım. Doktoruna danışmanda fayda var

Günaydın kızlar. Kar var çok fena dr a gidemiyorum. İki gündür gitmek için eşimi bekliyorum. Bugünde göremeyince moralim bozuldu. Esimde neye bozuluyorsun diyor. Hiç anlamıyor.

Günaydın kızlar. Kar var çok fena dr a gidemiyorum. İki gündür gitmek için eşimi bekliyorum. Bugünde göremeyince moralim bozuldu. Esimde neye bozuluyorsun diyor. Hiç anlamıyor.
günaydınn, erkekler kadar bizde rahat olabilsek keske ama işte onlar bir canlı taşımanın ne demek olduğunu anlayamadıkları için tüm bu rahat halleri bence

Selam kizlar temmuz annesi olacakken bebegimin iki hafta geriden gelmesiyle agustos annesi oldum ☺ satim 20 ekim ama 1 kasim sayicaz dedi doktor. 2013 agustos annesiyim bir erkek annesiyim gecen hafta kalp atislarinida duyduk cok sukur hepinize merhaba
merhaba hayırlısı olsun bebegın canım hoşgeldin:KK3:

Back