2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bende aşırı bitkinim iki gündür. Sürekli uzanıp dinlenmek istiyorum. Ama yok olmuyor. Sürekli baygın haldeuin sanki

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ve de hayırlı olsun
dün çok şükür minnakımın kalp atışlarını duyduk
hamile olduğuma daha bi inandım nedense
darısı bekleyen arkadaşlara

bu arada midem için re.. ve lan.. diye koruyucu bi ilaç verdi drum
bir de folik asit yerine direk multivitamin ile başlayalım dedi halsizlik ve keyifsizliğimi görünce galiba

Hayırlı olsun sende sabirlilardansin benim sat 14 kasım dayanamadım 10 aralıkta test yaptım hayal mayal.cizgi çıktı kan testine kostum
Benim hikayem uzun anlatırım 26subat 2011dogumlu kızim var 26subat 2016 doğumlu 10aylik oğlum var bu 3cu ben şoktayım ağlamaktan helak oldum 6yil sonra kızım oldu

Bende ya aşırı yemeğe düştüm yedikten sonra midem bulanıyor ama pişman olmuyorum :) ekşiye sardım bende bu ara bi tabak salataya bi çay bardağına yakın nar ekşisi döküp yedim

Kizlar iyi aksamlar bisey sorucam
Benim gobek deligimin etrafinda agri var sanki icinde bisey tutup cekiyomus gibi bi agri genel olarakda farkli yerlere agrilar girip cikiyor adet agrisi gibi degil ama. enox igne kullaniyorum gobekten vuruluyorum onunla mi alakasi var yoksa bebegeme bisey oluyo anlam veremedim aranizda yasayan varmi boyle durumu

Benim hikayem uzun anlatırım 26subat 2011dogumlu kızim var 26subat 2016 doğumlu 10aylik oğlum var bu 3cu ben şoktayım ağlamaktan helak oldum 6yil sonra kızım oldu
Canım ağlama rabbim bir melek daha nasip etmiş demekki sana vardır bundada bir hayır benimde Şubat'ta 8 yaşına giricek bir kızım var ikinci bebek için 4 yıldır uğraşıyorum nasip simdiymis üzülme

Ilk hamileligimde benimde oyleydi ama bu sefer canim hic bisey istemiyor zorluyorum kendimi yemek icin emzirdigim icin daha dikkat etmek gerekiyor yemek olayina gecici bi uc aylik donem Allah tan sonra durduramiyosun zaten yemek yemeyi
Hamilelikte emzirmeyle alakalı birşey söyledi mi doktorunuz? Çünkü benimki emzirmeyi kestinin değil mi dedi. Evet çok olmuştu zaten dedim ama neden diye sormadım.

Slmm kizlar..henuz dr a gitmedim kicuk doye.iki gune bi betaya baktiriyorum..yarn icin Betanin 1400 civarı olmasi lazim..daha kucuk gorunmez diye bi kac gun daha bekleyim diyorum.sizce hemen gitmelimiyim yanlismi yapiyorum dogrumu bilemedim..
Ben de aynı durumdayım beta hcg bugün 1096ydı. Ben yarin gitmeyi düşünüyorum görebilirsek ne mutlu bize.
Yumurtlama gününe göre kaçıncı günde isen onun ortalamasına bak öyle git canım benim yarın 20. Gün olacak 2000 küsür oluyor ortalama.

Slmm kizlar..henuz dr a gitmedim kicuk doye.iki gune bi betaya baktiriyorum..yarn icin Betanin 1400 civarı olmasi lazim..daha kucuk gorunmez diye bi kac gun daha bekleyim diyorum.sizce hemen gitmelimiyim yanlismi yapiyorum dogrumu bilemedim..
Ben de aynı durumdayım beta hcg bugün 1096ydı. Ben yarin gitmeyi düşünüyorum görebilirsek ne mutlu bize.
Yumurtlama gününe göre kaçıncı günde isen onun ortalamasına bak öyle git canım benim yarın 20. Gün olacak 2000 küsür oluyor ortalama.

Bende clexane kullanıyorum göbekten 4 parmak sağa ya da sola vurmaya çalışıyorum. Göbek deliğine yakın vurmamaya çalış canım. Doktoruna söyle şikayetlerini yine. Sen neden iğne kullanıyorsun?

Bnm adetlerim duzensizdi cnm yumurtlama gunumu bilmiyorum..48 saate 2 kat artmasi gerekiyomus ona gore hesaplayip gidicem artik..yarin bnada hbr verirmisn gorebilcekmisn :)

Canım ağlama rabbim bir melek daha nasip etmiş demekki sana vardır bundada bir hayır benimde Şubat'ta 8 yaşına giricek bir kızım var ikinci bebek için 4 yıldır uğraşıyorum nasip simdiymis üzülme
Oğlum 10aylik emziriyorum daha kıyamam. ben ya

Bnm adetlerim duzensizdi cnm yumurtlama gunumu bilmiyorum..48 saate 2 kat artmasi gerekiyomus ona gore hesaplayip gidicem artik..yarin bnada hbr verirmisn gorebilcekmisn :)
Benim 2 gün önce 300 küsür çıktı Bugün Allaha Şükür 1096yi görünce çok sevindim. Tabi gidersem yazarım buradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…