- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
- 498
Bizde iyiyiz canım 1 ay kadar ishal geçirdik 9 ay aşısı mahvetti kuzumu neyse ki simdi iyiçok teşekkür ederim, siz nasılsınız canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde iyiyiz canım 1 ay kadar ishal geçirdik 9 ay aşısı mahvetti kuzumu neyse ki simdi iyiçok teşekkür ederim, siz nasılsınız canım.
Bizde iyiyiz canım 1 ay kadar ishal geçirdik 9 ay aşısı mahvetti kuzumu neyse ki simdi iyi
emeklemek için hiç çabası yok. Ama kucağımdayken elimden tutup kendini aşağı kaydırıyo yürütmemi istiyo.. Ben bayılırım bebeklerin emekleme evresine bu gidişle biz bu evreyi goremicez sanırımEmeklemeden yürüyecek desene
Oncelikle hayirla kurtulmani diliyorum canim. yani zaten yenidogan bebege cok kalin seyler giydirmiyorsun polarmis orguymus falan. normal hastane cikis setlerini almissindir zaten. onlara haricen disari cikarken ustune bir kat daha olsun diye polar bir tulum alabilirsin. Ahh ahh aldiklarima listem falan vardi silmisim hep yoksa gobderirdim simdi dana sipsak hazirca. citcitli atletlerini uzun kollu al. ayakli altlar al. aklima gelenler bunlar. hastane cantasina gelince koyacaklarin dogum yapacagin hastaneye gore degisir. Benim dogum yaptigim yerde herseyi kendileri verdikleri icin ben pek bisey koymamistim cantama.Mrb arkadaşlar nasip olursa bende sizler gibi şubat annesi olacağım
sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim
Hastanede ve evde bebek için neler lazım oluyor kış bebeği olacağı için bilemedim hastaneye neler koysam evde giymeye neler alsam bebek için evimiz kaloriferli bu arada Oğlum mayıs doğumlu o yüzden hemen yazlıklara geçmiştik şimdi kızım şubatta olacağı için bilemedim
sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum
Hoşgeldin canım nasılsınkızlar benim mevsimmehtap şifremi unuttum ve tekrar hesabıma giremedim bu yüzden tekrar üye oldum. hesap onaylanana kadar epey bekledim. Nasılsınız herkes iyidir umarım
hosbuldum canım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?Hoşgeldin canım nasılsın
maşallah bebeğine canım erken yürümüş vallaÇok şükür benimkide aynen öyle 9 ay 10 günlük başladı yürümeye şimdi vileda ile ev siliyor
Ya valla ne zamandir aklima geliyosun bayadir girmedi bebek disi cikarken baya huysuzlaniyo heralde yazik giremiyo diye dusunmustum hosgeldinkızlar benim mevsimmehtap şifremi unuttum ve tekrar hesabıma giremedim bu yüzden tekrar üye oldum. hesap onaylanana kadar epey bekledim. Nasılsınız herkes iyidir umarım
Bende bildirimlerde bian görünce bu kim ilk defa duydum bu ismi derken mesajını okudum, nasılsınız? :) adminler problem yapmaz dimi canım 2. Üyeliğinikızlar benim mevsimmehtap şifremi unuttum ve tekrar hesabıma giremedim bu yüzden tekrar üye oldum. hesap onaylanana kadar epey bekledim. Nasılsınız herkes iyidir umarım
sağol canım benim çok sevindim akla gelmek hatırlanmak güzel bi duygu:):):)Ya valla ne zamandir aklima geliyosun bayadir girmedi bebek disi cikarken baya huysuzlaniyo heralde yazik giremiyo diye dusunmustum hosgeldin
Bendeiyiyim canım kuzucuklarımla yoğun bir hYat sürdürüyorumhosbuldum canım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?
iyiyiz teşekkür ederim siz nasılsınız? msjlari okuyordum bu arada:) bebeğin emeklemeden yürüyecek muhtemelen. eşimin yegeni pek haraket etmeyi sevmezmiş gayet sağlıklı hiç endişelenme canımBende bildirimlerde bian görünce bu kim ilk defa duydum bu ismi derken mesajını okudum, nasılsınız? :) adminler problem yapmaz dimi canım 2. Üyeliğini
3 tane mi oğlun vardı canım?allah kolaylık versinBendeiyiyim canım kuzucuklarımla yoğun bir hYat sürdürüyorum
aa bu arada bilmiyorum ki sorun olur mu bilgim yok bu konudaBende bildirimlerde bian görünce bu kim ilk defa duydum bu ismi derken mesajını okudum, nasılsınız? :) adminler problem yapmaz dimi canım 2. Üyeliğini
Evet canım 3 oğlum var3 tane mi oğlun vardı canım?allah kolaylık versin
Mune ye yada kazene özel msj at bildiraa bu arada bilmiyorum ki sorun olur mu bilgim yok bu konuda