- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
Ben 6 aylıkken gittim oğlum. Çikolata kisti gözükmüyor dedi. Kanda değerimede baktı düşük çıktı. Bana da yumurtlama kisti var dedi ama önemsiz. 6 ayda bir gitmeyi planlıyorum. Tekrar olursa önlemimi hemen almam lazım. Ama adetlerim çok şükür düzene girdi. Günü gününe oluyorum buda iyi birşey. Senin kist hamileyken duruyormuydu?Case tekrar doktora gittin mi bn bugün gittim küçük bir kistin var dedi ama çikolata kisti ne benzemiyor dedi yine de kan testine bakalım dedi
Yok canım. Ben 2 ayda bir gidiyordum kist yoktu. Bu ay kist gördü doktor çikolata kisti ne benzemiyor ama yine de kan testine bakalım dedi paztsi çıkacak sonucu. İnşallah çikolata kisti değildir.Ben 6 aylıkken gittim oğlum. Çikolata kisti gözükmüyor dedi. Kanda değerimede baktı düşük çıktı. Bana da yumurtlama kisti var dedi ama önemsiz. 6 ayda bir gitmeyi planlıyorum. Tekrar olursa önlemimi hemen almam lazım. Ama adetlerim çok şükür düzene girdi. Günü gününe oluyorum buda iyi birşey. Senin kist hamileyken duruyormuydu?
Yumurtlama kistidir belki. Genelde anlıyorlar çikolata kistini. İnşallah çıkmaz bida. Sonucu yazarsın merak ettim. İnşallah yoktur cnm.Yok canım. Ben 2 ayda bir gidiyordum kist yoktu. Bu ay kist gördü doktor çikolata kisti ne benzemiyor ama yine de kan testine bakalım dedi paztsi çıkacak sonucu. İnşallah çikolata kisti değildir.
Benim annem yanimda deyil malesef kayinvalidemler var oda yapar biseyler ama ben kendim biseler yapmak istiyorumİşin bide ikramlık kısmı var. Ben annemlere yaptırıcam börek ve sarmayı. Anneler yok mu sen de öyle yapabilirsin. Tabi uzaktaysa sıkıntı olabilir. Salata tarzı şeyler düşünüyorum. Öncelik börek,sarma,olmazsa olmaz cupcake :) standı aldım bile. Arpa şehriye salatası yada makarna salatası. Değişik kurabiyeler tatlı ve tuzlu, karton bardaklarda mısır patlağı, çocuklar için süslü şekerlemeler.. falan filan daha eklenebilir bir kaç şey daha
Bildigin guzel bi cupcake tarifi varmiİşin bide ikramlık kısmı var. Ben annemlere yaptırıcam börek ve sarmayı. Anneler yok mu sen de öyle yapabilirsin. Tabi uzaktaysa sıkıntı olabilir. Salata tarzı şeyler düşünüyorum. Öncelik börek,sarma,olmazsa olmaz cupcake :) standı aldım bile. Arpa şehriye salatası yada makarna salatası. Değişik kurabiyeler tatlı ve tuzlu, karton bardaklarda mısır patlağı, çocuklar için süslü şekerlemeler.. falan filan daha eklenebilir bir kaç şey daha
Aman onlar kendilerine baksinlar anayiz biz anaa anaaBende dogum günü için düşünenlerdenim ama o gün gozler benim kizda mi yoksa benim gobekte mi olur bilmiyorumPEK davet davetlii olmasa sanirim en iyisi
Hiç yapmadım desem :)) destek alıcam arkadaşımdan sağolsun yardımcı olucak. İkramlıkları çok düşünmüyorum. Yardımcı olan olur. Süsleme kısmı ve ne giycem derdi var. Anne oğul kombin istiyorum ama zor olcak gibi renklerimizi uydurmaya çalışıcam.Bildigin guzel bi cupcake tarifi varmi
Ya guzel bisey bulursan lutfen benimle de paylasHiç yapmadım desem :)) destek alıcam arkadaşımdan sağolsun yardımcı olucak. İkramlıkları çok düşünmüyorum. Yardımcı olan olur. Süsleme kısmı ve ne giycem derdi var. Anne oğul kombin istiyorum ama zor olcak gibi renklerimizi uydurmaya çalışıcam.
Bu nasil kizlar
Bu güzelmiş ama çok uğraştırıcı gibi. biraz daha pratik şeyler lazım biz çocuklarla zor yaparız bunları :)
Bende annemler geliyor hazır gelmişken ona yaptırcam.. sarma ve minik lahmacunlar cok iyi yapar.. onun dışında;İşin bide ikramlık kısmı var. Ben annemlere yaptırıcam börek ve sarmayı. Anneler yok mu sen de öyle yapabilirsin. Tabi uzaktaysa sıkıntı olabilir. Salata tarzı şeyler düşünüyorum. Öncelik börek,sarma,olmazsa olmaz cupcake :) standı aldım bile. Arpa şehriye salatası yada makarna salatası. Değişik kurabiyeler tatlı ve tuzlu, karton bardaklarda mısır patlağı, çocuklar için süslü şekerlemeler.. falan filan daha eklenebilir bir kaç şey daha
Kanepe aklıma gelmemişti iyi fikirBende annemler geliyor hazır gelmişken ona yaptırcam.. sarma ve minik lahmacunlar cok iyi yapar.. onun dışında;
-kurabiye 1 rakamlı diye kafamda oluşturdum
-pasta hazır yaptırcam
-süslemeyi avrupadaki gibi düşünüyorum mavi- beyaz-bej renkleri ağırlıklı
-şekerleme alıcam
-minik kanepeler, milföy üstüne köfteler yapabilirim
-cupcake
Bana kalırsa bu kadarı kafi :)) zaten çağırsam çağırsam 10 kişi çağırırım fazla fazla yeter
Aynen esime gosterdim seen mi yapacan bunu dediBu güzelmiş ama çok uğraştırıcı gibi. biraz daha pratik şeyler lazım biz çocuklarla zor yaparız bunları :)
Canım internette okudum ıspanakla havuç aynı yemege katilmasin diyordu nedenini bilmiyorum ama öyle okudugumu hatirliyorum aramizda bilen varsa aydinlatabilir miBi küçük havuç ta katıyorum yazmayı unuttum..tavsiye ederim
Canım normal kist miş kendiliğinden geçermiş şükürler olsun. 3 ay ile 6 ay arasında muayene olmamı önerdi malum önceden çikolata kisti olduğu içinBu güzelmiş ama çok uğraştırıcı gibi. biraz daha pratik şeyler lazım biz çocuklarla zor yaparız bunları :)
Elin pratikse yaparsın cnm. Ben de çok pratiktim bir zamanlar ama şimdi çok üşengeç oldumAynen esime gosterdim seen mi yapacan bunu dediboyle gorseli guzel bisey bulup dogum gunune kadar deneme yapip ogrencem insallah sarma yaparim kayinvalidemde borek yapiverir yeter
Çok sevindim cnm demiştim sana. Benimde öyleydi çünkü. Evet muayene olmamız lazım ben 6 ayda bir gitcem yeterli dedi doktor. Aman bir daha çıkmaz inşallah.Canım normal kist miş kendiliğinden geçermiş şükürler olsun. 3 ay ile 6 ay arasında muayene olmamı önerdi malum önceden çikolata kisti olduğu için
Usenmem yaparim bunu yapabilirmiyim bilmiyorum ama deneye deneye ogrenirim insallah cok hosuma gitti...dedigin gibi calisanlara cok daha zor aksam olup cocuk uyuyunca resmen pilim bitiyo elim kolum kalkmiyoElin pratikse yaparsın cnm. Ben de çok pratiktim bir zamanlar ama şimdi çok üşengeç oldumbu çocuk beni çok yoruyor. Bir iş yapmadan akşam oluyor. Çalışanlara Allah yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?