2016 Şubat Anneleri

Ayni durum bendede var canim aliyorjm iceri gidiyorum cizgi film açıyorum oyuncaklarını onune dokuyorum kapiyida ortyrm uzaniyorm koltuğa ustumede battaniye gozlerimi kapatiyorum uyumuyorum ama en azindan iyi geliyo

Hala iki saatte bir mi kalkiyor.. :/ biz artik bir defa kalkiyoruz.. ama kuzum aklima su geldi acaba fazlami kalin giyindiriyorsun rahat edemiyor olabilirmi?
Ay masallah senin ogluna benimkide sabaha kadar 10 kez kalkiyodur en az surekli donup duruyo yatakta uyandiriyo kendini

Bez olarak komili kullaniyorm memnunum islak mendilde unibaby kullanyrm guzel oda tavsiye ederm yani

Ayni durum bendede var canim aliyorjm iceri gidiyorum cizgi film açıyorum oyuncaklarını onune dokuyorum kapiyida ortyrm uzaniyorm koltuğa ustumede battaniye gozlerimi kapatiyorum uyumuyorum ama en azindan iyi geliyo
Haaah aynı ben vallahi . Çok mızmızlanınca bende anlattıklarının aynını yapıyorum. Uyuyamiyorsun ama dinlenmis gibi oluyor iyi geliyo. Bide benimki emeklemiyo çok mizmiz bişey isteyince direk ağlıyor taa ki ben istediğini verene kadar. Bi açıdan iyi ortalığı karıştıramiyor ben uyuklarken

Ben calistigim icin uyaniyorum zaten ama haftasonu saat 9'a kadar kestiriyorum valla besiginde cizgifilm izliyor yapicak birsey yok
Sen çalışıyorsun canim olsun o kadar neyse en azından bu konuda yalnız değilmişim :)) bekarken böyle degildim. Malum şimdi bebekle ugrasmaktan dinlenmeye fırsatım olmuyor . Olsun bu kadarida

Bez olarak komili kullaniyorm memnunum islak mendilde unibaby kullanyrm guzel oda tavsiye ederm yani
Ben kucuk bir ilcede yasadigim icin herseyi internetten almak zorunda kaliyoruz. Uni baby e baktim bugun a101de vardi. Onu alacagim ben de sanirim. Dalin de vardi orda da hangisi surekli geliyorsa sorup onu alacagim.

Benim oglan duz duvara tirmaniyo valla yetisemiyorm hizina dun yemek ısıtirken butun tencereler yere dokmustu

Ben kucuk bir ilcede yasadigim icin herseyi internetten almak zorunda kaliyoruz. Uni baby e baktim bugun a101de vardi. Onu alacagim ben de sanirim. Dalin de vardi orda da hangisi surekli geliyorsa sorup onu alacagim.
Anladm canim a101e uni babyin sampuani surekli geliyo sanirim ben hep goruyorm yani burdakinde

Hala iki saatte bir mi kalkiyor.. :/ biz artik bir defa kalkiyoruz.. ama kuzum aklima su geldi acaba fazlami kalin giyindiriyorsun rahat edemiyor olabilirmi?

canım sadece zıbın üstüne uyku tulumu giydiriyorum yatak odamız 18-19 derece arası,
bu akşam emzirmeden yatırdım yarım saatte bir kalktı

Sen çalışıyorsun canim olsun o kadar neyse en azından bu konuda yalnız değilmişim :)) bekarken böyle degildim. Malum şimdi bebekle ugrasmaktan dinlenmeye fırsatım olmuyor . Olsun bu kadarida
Aynen canim ya.. birde bu soguk havalarda insan uyumak istiyor :)

Canim bi tahlil yaptir belki bazi değerler dusuktur onlar halsizlik yapiyordur

Kizlar minnaklarin dogum gunu geliyo neler yapicaz aklinda plan olusturan varmi...pasta borek vs birbirimize yardimci olalim ya yemeklerim iyidir ama pasta borekte el becerim yok denecek kadar az ikramliklar konusunda dusunceliyim kotu olursa diye denenmis tarifler varsa yazalim birbirimize

konsept belirlemedim daha aklımda, bir cok şey var
* figürlü yaş pasta
* büyük boy kapı posteri
* ahşap isimlik
* cupcake
* hediyelikler
*ekteki balon süsü

daha da düşünüyorum neler yapabilirim diye

Eklentiler

• Ekran Resmi 2016-12-22 23.43.41.png
    245,9 KB · Görüntüleme: 82
konsept belirlemedim daha aklımda, bir cok şey var
* figürlü yaş pasta
* büyük boy kapı posteri
* ahşap isimlik
* cupcake
* hediyelikler
*ekteki balon süsü

daha da düşünüyorum neler yapabilirim diye
Hangi sitede bu balonlar güzelmiş. Arka fona güzel olur. Bende düşünüyorum ya neler yapabiliriz farklı. Birde dağıtmalık hediye düşündünüz mü? Fotoğraflı magnet hariç. Ben oda kokusu düşünüyorum bambu çubuklu cam şişede ama biraz pahalıya geliyor. Başka ne olabilir sizce?

Case tekrar doktora gittin mi bn bugün gittim küçük bir kistin var dedi ama çikolata kisti ne benzemiyor dedi yine de kan testine bakalım dedi

İşin bide ikramlık kısmı var. Ben annemlere yaptırıcam börek ve sarmayı. Anneler yok mu sen de öyle yapabilirsin. Tabi uzaktaysa sıkıntı olabilir. Salata tarzı şeyler düşünüyorum. Öncelik börek,sarma,olmazsa olmaz cupcake :) standı aldım bile. Arpa şehriye salatası yada makarna salatası. Değişik kurabiyeler tatlı ve tuzlu, karton bardaklarda mısır patlağı, çocuklar için süslü şekerlemeler.. falan filan daha eklenebilir bir kaç şey daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…