• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar yine bır sorum var :)) tecrubeli anneler yardım.. oglum anne sütü alıyor. 10 aylık. Ek gıdayla aramız bozuktu zaten daha önce yazmıştım ıkı aydır falan düzeldi bu durum şükürler olsun. Ama şimdide ben wk gıda ve anne sütü arasındakı dengeyi kuramıyorum. Sabah ögle akşam ve yatarken birer cay bardagı kadar ek gıda verıyorum. Sabah yogurt yumurta cevız falan karıştıryorum . Öglen çorba. Akşam et vs. Yatarkendw muhallebi. Ama bunlarla doydugu için oglum artık emmiyor pek . Şimdi ben ne yapayım bılemedım :((

Kizlar ya bebisimin alti pisik oldu bezden. Prima kullaniyordum ama ayni pakette iki cesit bez oluyor. Altini temizlerken bas bas bagiriyor kizim. Siz hangi bezi kullaniyorsunuz bana hangi bezi onerirsiniz???

Bende prima yeşil paketini kullanıyorum. Bebeğim bir kere pişik oldu ilaç yaptı bez yaptı sanmıştım. Prima nın yeni paketini almıştık hiç ilaç olacağı aklıma gelmemişti seninde farklı birşey den olmuş olabilir mi. Bebek yağ sürmüştüm bn sonra krem geçmişti

Komilimin zeytinyagli olan bezini denedi gorumcem memnun kaadi bu dedigim beze denk gelirsen denemeni tavsiye ederim
Kızlar ben ilk oğlumda sonuna kadar prima kullanmıştım. Çünkü çok memnundum. Bu bebişdede prima ilr devam ediyordum taki primanın degiştirilmiş yeni versiyon bezlerine kadar. Sabaha kadar dayanmıyor ve çıkıyor. :kızgın: bende komiliye geçtim. Çook memnunum bezden mis gibi zeytinyagı kokusu geliyor. Pişikde yapmadı poposu yumuşacık. Ben çok memnunum.
Kızlar yine bır sorum var :)) tecrubeli anneler yardım.. oglum anne sütü alıyor. 10 aylık. Ek gıdayla aramız bozuktu zaten daha önce yazmıştım ıkı aydır falan düzeldi bu durum şükürler olsun. Ama şimdide ben wk gıda ve anne sütü arasındakı dengeyi kuramıyorum. Sabah ögle akşam ve yatarken birer cay bardagı kadar ek gıda verıyorum. Sabah yogurt yumurta cevız falan karıştıryorum . Öglen çorba. Akşam et vs. Yatarkendw muhallebi. Ama bunlarla doydugu için oglum artık emmiyor pek . Şimdi ben ne yapayım bılemedım :KK43:(
Canım her ek gıda öncesi emzir sonra ek gıda ver. Adı üstünde şimdilik ek gıda sadece. Annesütün varsa o daha önemli. Gerekirse ek gıda hiç almasa bile annesütü doymasına yeterli. Önce emzir sonra ne veriyorsan ver yediği kadar yesin. 1 çay bardagı gibi bir ölçü düşünme. Bebekler bazı yiyecekleri 1 çay bardagı yer bazısını 1.5 2 çay bardagı yer. Bazende canı istemez hetzaman severek yediğini yemez. Sıkıntı yapma ;)

Benim kızımda 10 aylık en son 7 kilo 750 gramdı yanlış hatırlamıyorsam . Bu ay kilo aldığını sanmıyorum (hastalanınca düzen alt üst oldu) kızlar erkeklerden daha minyon ondan olsa gerek :110:emmek için uyanma sebebi seni emzik niyetine kullanmak mı yoksa cidden acıktığından mı. Emzik veriyor musun gece uyandığında? Eğer tok olduğundan eminsen emzik kullanabilirsin uykuya dalmasını sağlar. Benim kızım gece uyanınca uyku haliyle emziğini bulup emiyor tekrar uykuya dalıyor. ben emzirmiyorum da direk aklıma emzik geldi kurtarıcı olarak.
köy sütü mü veriyorsunuz acaba yoksa devam sütü mü

tebrik ederim. ben d 15 haftalik hamileyim. hatirlar misiniz beni bilmem. 2016 subat annesiyim. tup bebekti kuzum ikincisi mucize kendisi geldi.
gecen aklimdan gecmistin hatim baslatmistin yanlis hatirlamiyorsam. keske bu grupta da baslatan olsa demistim. mayis ya da haziran ANNESI okucam insallah ben de :KK66:
Ayyy tatlim sagolasin iyi hatirda kalmisim seni unutur muyum yaa.hayirli olsun senin kereta daha bi erkenci çıkmış.cok sevindim dogal olmasina.

Merhaba kızlar. Yoktuk bir süre. Hamişler ve bebişler nasıl bakalım?
Gece beslenmesini kestik. 2 hafta oldu. Akşam yiyor bir daha kahvaltıya kadar yemek yok. Gece deliksiz uyuyor olsaydı daha çok işime yarardı ama buna da şükür. Hiç değilse mama hazırlamak için kalmıyorum.

Merhaba kızlar. Yoktuk bir süre. Hamişler ve bebişler nasıl bakalım?
Gece beslenmesini kestik. 2 hafta oldu. Akşam yiyor bir daha kahvaltıya kadar yemek yok. Gece deliksiz uyuyor olsaydı daha çok işime yarardı ama buna da şükür. Hiç değilse mama hazırlamak için kalmıyorum.
Ne guzel ben kesemedim bi turlu gece beslenmesini.emzirmeye devam ediyorum ama tabi memelerin eski performansi yok.nasil kestin gece emmesini canim

Haha bizde öyle oğlan analarının vazgeçilmez kaderi :rapci: daha bu neki bizi ne koşturmalı günler bekliyor. Ahh keşke emeklediği zamanki hali olsa diyecegiz :halay:

bu hali bile dönemediği günleri arattırıyor, birde yürürse bakalım neler olacak :D

Back