- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
Ben hep günlük yapıyorum meyve pek kalmıyor ama kalan sebze püresini yoğurt katıp kendim yiyorum valla gayet lezzetli oluyor denemeni tavsiye ederim canım birde ben tuzsuz lor yaptım sebze püresine katsam mı ayrımı versem bilemedimKızlar hazırladığınız meyve sebze pürelerini aynı gün içinde tüketmek üzere artarsa saklıyor musunuz? Ek gıdaya başlayalı mutfaktan çıkamıyorum :)
canbebe yi de ben sevmedim yaa. benim kızda pişik yaptı.ben sleepy den memnun kaldımCanım bende canbebe kullanıyordum kızıma. 3 numarası kalmamış bende molfix aldım. Ama kızım da biraz pişik olmaya başladı ve yapışkanlı kısımlarıyla alt kısmının orantısı çok garip geldi bana. Bu bitsin de bi daha şaşmam canbebeden
canbebe yi de ben sevmedim yaa. benim kızda pişik yaptı.ben sleepy den memnun kaldım
Neden dusmus acaba mi dedi canim bu 4 aydan sonra kilo alimi azalir 6 aydan sonra kilo alimi iyice duser bunu butun drlar bilir kiii bebegin zaten ufak dogmus bizimki 5 6 ay arasi kilo almadi ek gida veriyorum simdi ve dr soyledigi bundan sonra.kilo cok az alacak oldu devam sutunu muhallebi yapip icine katabilirsinAnneler meraba, acil yardimıniza ihtiyacim var.
Bizim ufaklik dogdugundan beri sdc meme aldi, biberon ne versek olmadi,comotomo diye bi biberon vardi tee kücükken onu aliyordu suan onu da almiyo. Dün doktora gittik, kilosu az dedi,6200 6.ayimiz doldu. Zaten 2430 dogduk da. Ama dedi ki ilk 3 ay 1 er kilo alip sonraki 2 ay 600 gr bu ay 400 gr almasi iyi degil dedi, neden düsmüs acaba dedi ve SMA devam sütý tavsiye etti.
Ek gidaya gectik yavastan,tavuklu sebze corbasi ve meyve veriyorum günlük.
Simdiii, benim böbüsüm almiyi biberonu, bisküyi mamayla yaptim yine yemedi. Nasil vericem bu devam sütunü ben
Bebeklerin kilo alımı iyice azaldı.. Bizim ki de düşük kiloda devam ediyor hala. Havalar sıcak, dış çıkardı , asi oldu..Anneler meraba, acil yardimıniza ihtiyacim var.
Bizim ufaklik dogdugundan beri sdc meme aldi, biberon ne versek olmadi,comotomo diye bi biberon vardi tee kücükken onu aliyordu suan onu da almiyo. Dün doktora gittik, kilosu az dedi,6200 6.ayimiz doldu. Zaten 2430 dogduk da. Ama dedi ki ilk 3 ay 1 er kilo alip sonraki 2 ay 600 gr bu ay 400 gr almasi iyi degil dedi, neden düsmüs acaba dedi ve SMA devam sütý tavsiye etti.
Simdiii, benim böbüsüm almiyi biberonu, bisküyi mamayla yaptim yine yemedi. Nasil vericem bu devam sütunü ben
Cnm devam sutuyle mama yap piric unlu.kaşıkla yedirebilirsnAnneler meraba, acil yardimıniza ihtiyacim var.
Cnm valla benim ikinci cocugum ama 3 gun kuralina uymadm hic ikisinde de :)tecrübeli annelere bi sorum olacak simdi ek gidaya geçişte 3gun deneme kuralı varya diyelim ki gün patates verdim sonraki 3gun kabak sonra baska bi sebze deneyim en son mu bu sebzelerin hepsini denedikten sonra karistirip verebilicez öyle de baya uzun süre gececek karisim verene kadar
Cnm insanin ailesyle sinanmasi cok zorCanim.ailemle bi iletisim kopuklugu var..kimse normal yapmasi gerekeni yapmiyor ben yonlendirince onlara karisiyor beenmiyor oluyorum.en basitinden bebeklerin var duzenli bi yemek yapilip sofra kurulmasi olayi ..ki kizim hep kucakta miy miy aglak bisey..dusun 6 gun hastanede yattim 1 saat uzaklikta annemlere..tek basima kaldim..yan odada kadin hemsire 3 yasinda kizi atesleis yaninda bide annesi vardi yani j
Kadinin....evden esya istedim.minibuse kotup.yolladilar bide cocuklari hastanede birine emanet edip yola indim vs vs ..eczaneye gidilcek oluyor ...yada suyun bitiyor..cok rahatlar.bizimkiler dunya yansa umrunda olmuyolar...esim.kizdi bidaha yok dedi anam.babam vs gitmiyorsum gorurmiycem dedi cunku oda skildi.burda beni anlayan destek.olan olmayinca bende arayip ona anlatiyorum skiliyor artik.he bide kizkardesm var sorunlu deprasan iciyor kinseye hayr yok kafasina gore calisir girer cikar eve.bisey desen atarlanir .erkek kardesim var hasta akil geriden geliyor ..hoş yine iclerinde en merhametli akillisida o ya .epey faydasi olur ogun keyfi iyiyse..yani saglam adam.yok ..benim.psikolojimide bozuyolar artik .bende birdaha girusmeme karari aldim..keske herkes gibi normal.bi ailem.olsaydi..bakinca normaller aslinda abartilcak biseyleri yok beterin.beteri var ama uzun sure icinde yasayinca bunye kaldirmiyor.
Canm ben hep molfix kullanıyordm ama bu bezin dokusu elime alır almaz farklı gelmişti pişik oldu yavrum.Canım bende canbebe kullanıyordum kızıma. 3 numarası kalmamış bende molfix aldım. Ama kızım da biraz pişik olmaya başladı ve yapışkanlı kısımlarıyla alt kısmının orantısı çok garip geldi bana. Bu bitsin de bi daha şaşmam canbebeden
Herzaman verdiğim şeyleri verdm yani ıslak mendilde kullanmıyorum poposunu her değiştirdiğimde yıkıyorum bezden gibi gelmişti bana da. Korsan bezse ne yapmam gerekirki kızım basl pişik oldu yaBazi paketler korsan olabiliyor maalesef ama pisigin baska birseyden olma ihtimali de var
Canım ben muhallebi ve kaşık mamalarını devam sütü ile yapıyordum. O zaman kaşık mamaları ve muhallebi daha lezzetli oluyor.Anneler meraba, acil yardimıniza ihtiyacim var.
50 kilo ile hamile kaldım 72 kiloyla doğum yaptım bebeğim 37 günlük ve ben 65 kiloyum 10 kilo versem yeter bana..
3.asimizida yaptirdik muanede oldu hersey yolunda damaklari kabarmis 1 ay icinde diş çıkarır dediboy 62 kilo 6600..800gram almis baş 40 olmuş kan damlasi verdi inş bi sorun olmaz
Neden dusmus acaba mi dedi canim bu 4 aydan sonra kilo alimi azalir 6 aydan sonra kilo alimi iyice duser bunu butun drlar bilir kiii bebegin zaten ufak dogmus bizimki 5 6 ay arasi kilo almadi ek gida veriyorum simdi ve dr soyledigi bundan sonra.kilo cok az alacak oldu devam sutunu muhallebi yapip icine katabilirsin
Bebeklerin kilo alımı iyice azaldı.. Bizim ki de düşük kiloda devam ediyor hala. Havalar sıcak, dış çıkardı , asi oldu..
Biberon olarak lansinoh momma tavsiye edebilirim. Sizde bir araştırın isterseniz. Ogluma su içmesi için 2 tane biberon aldım. Hiç birini kullanmadı. En son başka bir biberon ucuna lansinoh biberon ucu taktim Allah tan uydu suyu onda içiriyorum şuanda
Cnm devam sutuyle mama yap piric unlu.kaşıkla yedirebilirsn
Tamam tesekkür ederim, muhallebi ve kasik mamasini bi deneyeyim. Ins alir.Canım ben muhallebi ve kaşık mamalarını devam sütü ile yapıyordum. O zaman kaşık mamaları ve muhallebi daha lezzetli oluyor.
Birde arkadaşım sebze pürelerine bile katıyordu. Sende az katıp deneyebilirsin
çok hareketliler koltuk açıktı birde baya da geniş yatak gibi nerdeyse çok kısa bir zamanda yere düşmüş o an korkudan kızımın ağlamasından o kadar korktum ki Allah bir daha yaşatmasın kimseye birde benim kuzım çok iştahsız çok az yiyor maşallah çok hareketli sanırum iyi yese yürüyecektinisancan kızlar bebekler artık Dönüyor az çok.baya oldu ama ben koltukta 2 dk bıraktım 1 ay oldu sanırım.önüne karpuz yastık koydum.hiç kıpırdayamıyordu önceden.abartısız söylüyorum sadece 2dk lığına mutfağa gittim.bizimki koltuğa tekme ata ata kendini çevirmiş.altında da oyun Halısı vardı.o da kaygan tabii daha kolay oldu işi.öamayı karıştırırken dedim gitcem ama şimdi bakim napıyor.ana bi de gittim bizimkinin başı koltuktan sarkmış ,tepetaklak Odayı izliyor ve hala tekmeler atıyor.ben duru diye bağırıp bir koştum ki yanına....dizlerimin bağı çözüldü,ellerim titriyor.hem sarılıyorum hem diyorum naptın sen öyle...Gülüyor suratıma bi de...
Ay çok korkunçtu.sağlam bi kaza atlattık.
canım lansinoh momma dene birde benim kızımda biberon almıyordu bunu aldı birçok kişide işe yaradı sende deneAnneler meraba, acil yardimıniza ihtiyacim var.
bence yenisini al canım ben her ay değiştiriyorum emziğiKizlar bu aventin emziginden almıştık biz.rengi bugulandi emzik tarafinin.ici de su damlacikli olmuş. İçi temizlenebiliyormu bu emzigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?