2016 Şubat Anneleri

Kızlar hazırladığınız meyve sebze pürelerini aynı gün içinde tüketmek üzere artarsa saklıyor musunuz? Ek gıdaya başlayalı mutfaktan çıkamıyorum :)
Ben hep günlük yapıyorum meyve pek kalmıyor ama kalan sebze püresini yoğurt katıp kendim yiyorum valla gayet lezzetli oluyor denemeni tavsiye ederim canım birde ben tuzsuz lor yaptım sebze püresine katsam mı ayrımı versem bilemedim

canbebe yi de ben sevmedim yaa. benim kızda pişik yaptı.ben sleepy den memnun kaldım

Canbebe bizdede pisik yapti sleepy cok kalin geldi.molfixde kalin prima igrenc kokuyor bimin bezini dediler hic begenmedim komili hosuma gitti biraz yeni 1 paket aldim iyi gibi komili komili komili
canbebe yi de ben sevmedim yaa. benim kızda pişik yaptı.ben sleepy den memnun kaldım

Anneler meraba, acil yardimıniza ihtiyacim var.
Bizim ufaklik dogdugundan beri sdc meme aldi, biberon ne versek olmadi,comotomo diye bi biberon vardi tee kücükken onu aliyordu suan onu da almiyo. Dün doktora gittik, kilosu az dedi,6200 6.ayimiz doldu. Zaten 2430 dogduk da. Ama dedi ki ilk 3 ay 1 er kilo alip sonraki 2 ay 600 gr bu ay 400 gr almasi iyi degil dedi, neden düsmüs acaba dedi ve SMA devam sütý tavsiye etti.
Ek gidaya gectik yavastan,tavuklu sebze corbasi ve meyve veriyorum günlük.
Simdiii, benim böbüsüm almiyi biberonu, bisküyi mamayla yaptim yine yemedi. Nasil vericem bu devam sütunü ben

Neden dusmus acaba mi dedi canim bu 4 aydan sonra kilo alimi azalir 6 aydan sonra kilo alimi iyice duser bunu butun drlar bilir kiii bebegin zaten ufak dogmus bizimki 5 6 ay arasi kilo almadi ek gida veriyorum simdi ve dr soyledigi bundan sonra.kilo cok az alacak oldu devam sutunu muhallebi yapip icine katabilirsin

Kizlar bu aventin emziginden almıştık biz.rengi bugulandi emzik tarafinin.ici de su damlacikli olmuş. İçi temizlenebiliyormu bu emzigin

Bebeklerin kilo alımı iyice azaldı.. Bizim ki de düşük kiloda devam ediyor hala. Havalar sıcak, dış çıkardı , asi oldu..
Biberon olarak lansinoh momma tavsiye edebilirim. Sizde bir araştırın isterseniz. Ogluma su içmesi için 2 tane biberon aldım. Hiç birini kullanmadı. En son başka bir biberon ucuna lansinoh biberon ucu taktim Allah tan uydu suyu onda içiriyorum şuanda

Cnm devam sutuyle mama yap piric unlu.kaşıkla yedirebilirsn

Cnm valla benim ikinci cocugum ama 3 gun kuralina uymadm hic ikisinde de :)
Ilk gunden azar azar verdm.iki cesit sebzeyle yaptm.cok karisnca sevmiyolar.bir gün patates havuc birgun kabak patates vs oyle veriyorum.

P
Cnm insanin ailesyle sinanmasi cok zor
Ama ben yine de ne olursa olsun ailedir derim.kirk kat yabanci elden iyidir yine de aile
El yapar ama sonra basina kakar aile daha farkli
Ne kadar noksanlklari da olsa bizim bi parcamzlar.tabi ki içerigni bilemem.belli ki tak demis sana.yine de gorusmemezlk yapma bence.iki gunluk dünya
Ayrica olan biteni eşine amlatma kisminda haksz buldum seni.yarin birgun yuzune vurur.ailenle olan problemin cozulse dahi esin unutmaz kin tutar
Bizler eslermzi herseymz olarak gorup yeri gelince ailelerimzi bile onlara sikayet ediyorz(ki erkekler bunu yapmaz.evlndkten sonra kiymetli olur aileleri.toz kondurmazlar eksikte olsalar)
Ama erkekler bunu sonra kullanirlar cok guzel

Canm ben hep molfix kullanıyordm ama bu bezin dokusu elime alır almaz farklı gelmişti pişik oldu yavrum.
Bazi paketler korsan olabiliyor maalesef ama pisigin baska birseyden olma ihtimali de var
Herzaman verdiğim şeyleri verdm yani ıslak mendilde kullanmıyorum poposunu her değiştirdiğimde yıkıyorum bezden gibi gelmişti bana da. Korsan bezse ne yapmam gerekirki kızım basl pişik oldu ya

Canım ben muhallebi ve kaşık mamalarını devam sütü ile yapıyordum. O zaman kaşık mamaları ve muhallebi daha lezzetli oluyor.
Birde arkadaşım sebze pürelerine bile katıyordu. Sende az katıp deneyebilirsin

50 kilo ile hamile kaldım 72 kiloyla doğum yaptım bebeğim 37 günlük ve ben 65 kiloyum 10 kilo versem yeter bana..

3.asimizida yaptirdik muanede oldu hersey yolunda damaklari kabarmis 1 ay icinde diş çıkarır dedi boy 62 kilo 6600..800gram almis baş 40 olmuş kan damlasi verdi inş bi sorun olmaz

Cnm devam sutuyle mama yap piric unlu.kaşıkla yedirebilirsn

Tamam tesekkür ederim, muhallebi ve kasik mamasini bi deneyeyim. Ins alir.
Bana göre de kilo alimi iyi, dedigim miktarlarda aldi asafi yukari. Yani memeyi reddetmedigine sukrediyorum. Ama 1 hafta deneyelim dedi doktor. Ugrascam mecbur.

çok hareketliler koltuk açıktı birde baya da geniş yatak gibi nerdeyse çok kısa bir zamanda yere düşmüş o an korkudan kızımın ağlamasından o kadar korktum ki Allah bir daha yaşatmasın kimseye birde benim kuzım çok iştahsız çok az yiyor maşallah çok hareketli sanırum iyi yese yürüyecekti

canım lansinoh momma dene birde benim kızımda biberon almıyordu bunu aldı birçok kişide işe yaradı sende dene

Kızlar 3 gün kuraliyla gidiyoruz ya patates kabak denedim şimdi yoğurda geçeyim diyorum. Yoğurt verirken meyve de versem nasıl olur ki? Meyveyi cam rendeden geçirip direk veriyorsunuz dii mj? İrmikle pisiriliyormus.

Bir de kan damlası bize yaramadı değerlere bakıp bıraktık. 6 ay dolunca pekmez verilebilir diyorlar. 1 tatlı kaşığı kadar. Azar azar başlayıp vermeli mi ki? Onda da 3 gün beklicez galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…