• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

P

Cnm insanin ailesyle sinanmasi cok zor
Ama ben yine de ne olursa olsun ailedir derim.kirk kat yabanci elden iyidir yine de aile
El yapar ama sonra basina kakar aile daha farkli
Ne kadar noksanlklari da olsa bizim bi parcamzlar.tabi ki içerigni bilemem.belli ki tak demis sana.yine de gorusmemezlk yapma bence.iki gunluk dünya
Ayrica olan biteni eşine amlatma kisminda haksz buldum seni.yarin birgun yuzune vurur.ailenle olan problemin cozulse dahi esin unutmaz kin tutar
Bizler eslermzi herseymz olarak gorup yeri gelince ailelerimzi bile onlara sikayet ediyorz(ki erkekler bunu yapmaz.evlndkten sonra kiymetli olur aileleri.toz kondurmazlar eksikte olsalar)
Ama erkekler bunu sonra kullanirlar cok guzel
Evet dogru diyorsun cnm.dediklerine katiliyorum..artik ok.yaydan cikti..iki gece daha misafirim..gidicem sonra..ben susuyorum.onlarda susuyor .candan samimi bikere sarilmadi babam bu yasima kadar..ben evlatlik edemedim.onlara.bundan sonra da olacak gibi degil..cok uzgunum.aslinda bakma ama onlarda soguk.durdukca yanasamiyorum artik

Evet dogru diyorsun cnm.dediklerine katiliyorum..artik ok.yaydan cikti..iki gece daha misafirim..gidicem sonra..ben susuyorum.onlarda susuyor .candan samimi bikere sarilmadi babam bu yasima kadar..ben evlatlik edemedim.onlara.bundan sonra da olacak gibi degil..cok uzgunum.aslinda bakma ama onlarda soguk.durdukca yanasamiyorum artik
Çok geçmiş olsun canım umarım çocukların iyidir şimdi. bazen büyükler çocuk gibi davranıyorlar canım sakin üzme kendini büyüdükçe akıl küçülur derler ya bu öyle işte.sen genede açık kapı bırak canım tam kus ayrılma annen baban sonuçta içinde kalır daha sonra

Cnm zaten bu duruma seni kendileri getrmistr.cok aci insanin anne babasindan ilgi gormemesi.sonucta onlar caninin parcasi.dünyaya onlarla gözünü aciyosn.onlar da yapmasa kime guveneck insan.bende babamdan çektim cok.baba sonucta diyip susuyorm.yarin obur gun vefat ederse keske dememek ve vicdanimn rahatlgi adina cok sogusam da arar sorarm içimden gelmese dahi konusrum saygıda kusur etmem
ne yapalm secemiyoruz ki onlari
Degismeyecekler
Oldugu gibi kabullenip beklentye girmemek lazim.atsan atilmaz satsan satilmaz demisler.ne olursa olsun 10 yillk evli biri olarak diyorm ki el, ailemin tirnagi etmez
Sonucta bizim ahiretimzdrler.
Maalesf genelde ebeveynler çocuklarınn yüklerini nazlarini cekerken bizim gibilerde roller degisyor
Bazen agir geliyor
Ayse nin babasi ne iyi bir baba kizini nasıl da koruyor onure ediyor.ele karşı nasil da dili uzuyor
Kimi zaman kendi cocuguna imreniyosun ne sansli bi cocuk.babasi annesi ne ilgili..kendi yasayamdklarni goruyosun
El kadar bebeyle kiyasliyosun kiskaniyosun belki de..
Çünkü ne kadar buyusekte anne dahi olsak bir yanimz hep cocuk..
Sevgiye ilgiye oksanmaya hasret bir cocuk..
Yillar gecse de unutamiyor insan.aileden gelince daha çok kaliyor daha cok kanatiyor...
Allah yine de beterini vermistr.beteri de vardr.iyi yonlerini alıp sevelim tutunalm.belki birgun keske hayatta olsaydi evet bi babalk yapmadi ama olsaydi deriz..
hayat cok kısa.kusmeye degmez..

Çok çok kötüyüm böyle orta yerimden çatlayacak gibiyim:( yazmak istedim. Eşimin babası mesele. Evime defalarca icra getiren eşi öldükten sonra 5 yaşından itibaren oğluna babalık yapmayan evime 2 tebligat 1 icra getiren 5aylık hamileyken bana doğmamış çocuğuma tüm aileme ağza alınmayacak küfürler eden bu adamdan bıktım artık. Sarhoş pislik. Her yaptığına eyvallah dedim em son ben hamileyken ettiği hakaretlerden sonra mahkemeye verdim ben bı adamı. Eşime de ya o ya ben dedim. Beni seçti. Bugün öğrendim ki facebooktan bebeğimin fotoğraflarını paylaşıyormuş torunum diye. Eşimi paylaşıyormuş oğlum diye. Ortak birinden instagramdan alıyordur dedim bir de ne göreyim eşimin koymadığı benim telimdeki fotolarda var. Eşime dedim sen gönderdin bu iş bitti diye. Gitti inkar etti ortak bir tanıdıktan almış dedi. İnanmadım tüm kontrolümü kaybettim çünkü söylediği küfürler kimsenin hazmedeceği şeyler değildi. Gitti içmiş içmiş geldi eve şimdi. Ben onu her an bırakabilirmişim artık sevgime inanmıyormuş güvenmiyormuşum çünkü ona. Bebeğim korktu bağrışmalardan çığlık çığlığa ağladı. Ben bu adamdan bıktım artık. Küfürleri de dahil hiç ahlaksızlık yapmadım gittim dava ettim. Mahkemede eşim yanımdaydı. Göz göze gelmedi bile o adamla. Allahım aklım almıyor ya eşim gönderdiyse ya görüşüyorsa beni ezip geçtiyse diyorum. Tüm ailem haberdar olaylardan ve paylaşımlarını ailem görmüş önce zaten. Çok büyük yemin verdim. O adam varsa ben yokum diye. Bencilce gelebilir ama ne yaşadığımı bir Allah bilir bir ben. Hamileyken atlattığım düşük tehlikeleri ayrı. Uyuşmuş durumdayım resmen. Eşim naptı içti içti yapmadım dedi duygu sömürüsünü yaptı geçti şuraya ben suçlu oldum. Yüce Allahım adaletini göstersin. 5 yaşındayken terkettiği oğlu bu ya. Seni de çocuğunu da istemiyorum dediği bebeğim ya. Şimdi ben kötü oldum. Gelmiş diyor ki bana beni o adamla görüşüyor ilan ettin bu kadar yara aldık ayrılcaksan bitirelim dayanamadığım yerde öldürürüm kendimi bilmem ne. Ne diyeceğimi nasıl davranacağımı şaşırdım.

canım benim kızımda 2 aylık olunca mem reddi yaşadık sonra sadece uykuda emiyordu sonra 4,5 aylık olunca oda bitti çok uğraştım hep gezdirerek şarkı söyleyerek hoplata zıplata denedim olmadı şimdi de çok iştahsız mamayı zorla çok az içiyor inşallah senin böyle olmaz bence alerji testi yaptır ben geç Akıllandım randevu alamıyorum

Ben de yürürken, hoplatarak emzikle kandirarark veriyorum, uykusda en guzeli oluyo, doktor 4.ay gececek dedi, emmedigi icin gunduz uyumuyor, surekli miz miz,baxen biberonla sutumden veriyorum, ins cabuk gecer

Arkadaşlar biz 6 aylık olduk ama bebeğim ek gıda asla istemiyor kaşıkla hiçbirşeyi yedirmedim. Ezmeden Eline verince yedi o Zaman da boğuluyordu aklım çıktı. Ben ne yapayım beş aylıkken denemiştik çok güzel yiyordu şimdi ne oldu anlamadım

Canim sen emzigi kaynattin mı? ben habire kaynatıyorum düştüğünde falan işte o zaman rengi değişiyor
Ben de emzikleri arada kaynatıyorum arada sıcak su döküveriyorum üstünden. Yalnız emzik değiştirme zamanımız geldi 6-36ay emziklerinden aldık aynı markanın. Ama benim kızlar istemiyor gerçi emziği tam anlamıyla tutmadılar bi türlü. Bi tutuyor bi istemiyor modundayız. Hele çok uykuları geldiyse onu emmekle uğraşmak istemiyorlar evde bi sürü emzik var en çok emdikleri 0-6ay philips avent oldu ama bi büyüğünü istemiyorlar atmam gerekiyor eski emzikleri atamıyorum

Arkadaşlar biz 6 aylık olduk ama bebeğim ek gıda asla istemiyor kaşıkla hiçbirşeyi yedirmedim. Ezmeden Eline verince yedi o Zaman da boğuluyordu aklım çıktı. Ben ne yapayım beş aylıkken denemiştik çok güzel yiyordu şimdi ne oldu anlamadım
Zorlamadan vermeye çalış iyice acıkmasını bekle o zaman ver. Yeni ek gıdaya geçtiysen sulu yap her şeyini süt kıvamında. Git gide koyultursun alışır zamanla

Arkadaslar bise sorucsm size yigenim 50 gunluk falan onu gormeye gittim cocugun boynu kipkirmixi pismis poposuda oylebn kuru temiz tutun falan dedim ama sizler neler onerirsinix krem olarakda sudo kullaniyo ltfen bilgisi olan paylassin bn bildiklerimi soyledim ama bin bilsende bir bilene sor demisler basina boyle nise gelen warmi lutfen yardm edin

Arkadaslar bise sorucsm size yigenim 50 gunluk falan onu gormeye gittim cocugun boynu kipkirmixi pismis poposuda oylebn kuru temiz tutun falan dedim ama sizler neler onerirsinix krem olarakda sudo kullaniyo ltfen bilgisi olan paylassin bn bildiklerimi soyledim ama bin bilsende bir bilene sor demisler basina boyle nise gelen warmi lutfen yardm edin
Tatlim en iyi pisik ilaci bence ilaç gibi olan kremler.benim kızın poposu sicaktan resmen sivilce gibi seyler olmustu her markayi denedim.en pahalisindan en ucuzuna kadar.sonra dur ya benim icin doktorun verdigi ilaci deneyeyim dedim.hametan krem.herkes bilir. bir suruste geçirdi. benim tecrübem bu

Kizlar ben bu kizin arkasından tutmaktan.cok yoruldum.habire tutunup kalkıyor.kilo almıyor bu enerji ile :(

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-11-11-47-03-1.png
    Screenshot_2016-08-11-11-47-03-1.png
    277,9 KB · Görüntüleme: 92
Canım bende yediremiyorum birşey. Dun meyvesine tarçın kattim yok yine yemedi :(

Canım bende yediremiyorum birşey. Dun meyvesine tarçın kattim yok yine yemedi :(

Desitin mor olanı tek geçerim denemediğim krem kalmadı hepsi ilk iki gün geçirir gibi oldu sonra yeniden pörtledi pişik desitinle tamamen geçti çok şükür

Back