- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
- 498
Cok gecmis olsun canimKızlar çok kötüyüm kızım koltuktan düştü akşam 8 gibi mutfakta yemek hazırlıyorum odada koltuk açık genişte baya eşime dedim sen kızın yanında dur tmm dedi 2 dk sonra geldi yanıma dedim kızıda getir ana kucağında dursun çorbayı blendırdan geçirecektim korkar sesten ben gideceğim dedi benlede konuşuyor o ara daldı sonra çığlık çığlığa ağlama koştu eşim bende arkasından koltukta kızım yok eşim şok burda yok diyor yerde de yok hemen duvarın olduğu kısma baktım duvarla koltuk arasında kalmış yerde ağlıyor bende çığlık atıp çektim koltuğu kızımı aldım sarıldım eşime kızıyorum oda bana ver stres oldun hisseder daha çok korkar diyor bundan sonra vermem dedim biraz ağladıktan sonra sakinleşti ama ben çok korktum dr u abarttım eşime acile gidelim mi diye dr 3-4 saat gözlemleyin huzursuz olursa ağlarsa ve kusarsa gidin demiş kızım 3 saat sonra uyudu eşim uyuttu çünkü hep kucakta idi eşim işten geldiğinde kızım ona gitmek istedi gülüyordu ona düştükten sonra ona gitmek istemiyor yüzüne bakmıyor eşim alıyor bana gelmek istiyor hissetti sanki yavrum içim çık acıyor düştüğü yer halı olsa bir nebze daha iyi parkeye düştü duvara biryerleri çarpmıştır belki petekvardı ona bile çarptı düşerken onu yerde gördüğüm an gitmiyor gözümden ve içim parçalanıyor eşimde dr la konuştuktan sonra rahatladı gevşedi iyice ilkte şok oldu bende ona kızdım olabilirmiş benim yüzümden olsa ne olurdu acaba aman kimsenin yüzünden olmasın Allah tüm bebişleri kazalardan belalardan korusun