• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım bende yediremiyorum birşey. Dun meyvesine tarçın kattim yok yine yemedi :KK43:
Hipp sütlü pirinçli aldım meyve suyunu sıkıp onunla hazırladım kıvamlı muhallebi gibi oldu aptamilinde var sütlü pirinçli hangisini istersen alıp bi dene canım benim kızımda tek meyve püresi yemiyordu şimdi alıştı

Kizlar ben bu kizin arkasından tutmaktan.cok yoruldum.habire tutunup kalkıyor.kilo almıyor bu enerji ile :KK43:
Maşallah masallahhhhh... Aynı benim oğlum gibi gözüküyor arkadan. Ya hareketli oldukları içinde kilo alamıyorlar.
Kuzum zayıf olsun saglikli olsunlar.

Hipp sütlü pirinçli aldım meyve suyunu sıkıp onunla hazırladım kıvamlı muhallebi gibi oldu aptamilinde var sütlü pirinçli hangisini istersen alıp bi dene canım benim kızımda tek meyve püresi yemiyordu şimdi alıştı
Canım süt ürünleri yasak bize :( oy maşallah senin kuzuya. Afiyet bal olsun yavrulara

Desitin mor olanı tek geçerim denemediğim krem kalmadı hepsi ilk iki gün geçirir gibi oldu sonra yeniden pörtledi pişik desitinle tamamen geçti çok şükür
Tamam bide onu soyleyim baya krem kullandilar fayda etmedi sureklide degistiriyomus ama felaket pismis hem boynu hem poposu saolun yardiminz icin

Maşallah masallahhhhh... Aynı benim oğlum gibi gözüküyor arkadan. Ya hareketli oldukları içinde kilo alamıyorlar.
Kuzum zayıf olsun saglikli olsunlar.
Aynen canim ya.masallah diyiyim cok hareketli. gram et durdurmuyor vücutta. senin oglani merak ettim :)

Zorlamadan vermeye çalış iyice acıkmasını bekle o zaman ver. Yeni ek gıdaya geçtiysen sulu yap her şeyini süt kıvamında. Git gide koyultursun alışır zamanla
Can'ım kıvam nedeniyle değil kaşığı ağzına hiç sokturmuyor ağzını açmıyor. 5 aylıkken birkaç kez kabak vermiştim çok güzel yemişti. Kaşıkla sevmediği bir vitamin veriyorum zorla acaba ondan mı istemiyor artık bilemiyorum. Zaten bir tuhaf oldu gece bir kere kalkan çocuk 1,5- 2 saatte bir kalkıp emmek istiyor. Bu zamana kadar zar zor emzirmiştim. Şimdi iyice memeye düştü

Kızlar ya yürüteç konusunda ne düşünüyorsunuz? Almak istiyorum ama zararı olmasından da korkuyorum :(

Kizlar ben bu kizin arkasından tutmaktan.cok yoruldum.habire tutunup kalkıyor.kilo almıyor bu enerji ile :KK43:
Daha dur bakalım şimdilik bir yerde duruyor. Yürüdüğü zaman daha yorucu habire kalk otur koş kalk otur koş. :KK45: Maraton başlayacak bugünleri çoook arayacagız :sus:
Saglıklı olsun zayıf olsun modundayım bende :KK36:
Not: badisi çook tatlıymış

Can'ım kıvam nedeniyle değil kaşığı ağzına hiç sokturmuyor ağzını açmıyor. 5 aylıkken birkaç kez kabak vermiştim çok güzel yemişti. Kaşıkla sevmediği bir vitamin veriyorum zorla acaba ondan mı istemiyor artık bilemiyorum. Zaten bir tuhaf oldu gece bir kere kalkan çocuk 1,5- 2 saatte bir kalkıp emmek istiyor. Bu zamana kadar zar zor emzirmiştim. Şimdi iyice memeye düştü
Onunla alakalı olabilir. Kaşığa koşullanmış yani. Ben de bir Zaman bir yerde okumuştum ilaçları kaşıkla vermek tepkiye sebep olabilir diye. Benimki de vitaminini hiç sevmiyor ben de kaşığını kullanmıyorum, evdeki bir damlalılığı kullanıyorum. Sen de biraz unuttur kaşığı istersen canım. Renkli başka bir kaşık da deneyebilirsin. Benim kızın ağzı çok küçük hep döküyorduk şimdi aventin en küçük uçlusunu aldım idare ediyoruz

Ben de emzikleri arada kaynatıyorum arada sıcak su döküveriyorum üstünden. Yalnız emzik değiştirme zamanımız geldi 6-36ay emziklerinden aldık aynı markanın. Ama benim kızlar istemiyor gerçi emziği tam anlamıyla tutmadılar bi türlü. Bi tutuyor bi istemiyor modundayız. Hele çok uykuları geldiyse onu emmekle uğraşmak istemiyorlar evde bi sürü emzik var en çok emdikleri 0-6ay philips avent oldu ama bi büyüğünü istemiyorlar atmam gerekiyor eski emzikleri atamıyorum
Evet ya ilk emziklerini bıraktırmak çok zor. biz chicconun 0 4 ay emziklerinden almıştık ağzına küçük geldiği halde bırakmak istemedi . dediğin gibi aynı markanın 6 12 ayını aldık oyun oynuyor bununla:)hoş öbürünü de pek almıyordu bende almaz tam bırakır diye önce değiştirmedim .bırakmadıgini görünce bi büyüğünu aldım. ya zamane bebislerı biraz tuhaf hem emzik istemiyorlar hem olsun istiyorlar olmadan da olmuyor tam da emmiyorlar. ya tatlım benim canım sıkkın biraz 5. Ay bebeğim sadece 200 gr aldı bu ayda sanırım öyle bi şey aldı randevumuz var yarın dr de. niye öyle oluyor anlamıyorum ek besine de başladık yedirirken sıkıntıda çekmiyorm bu ayda iyi süt emdi ama kg ye gelince yok:(ne yapmalıyım ya

Daha dur bakalım şimdilik bir yerde duruyor. Yürüdüğü zaman daha yorucu habire kalk otur koş kalk otur koş. :KK45: Maraton başlayacak bugünleri çoook arayacagız :sus:
Saglıklı olsun zayıf olsun modundayım bende :KK36:
Not: badisi çook tatlıymış
Ayyy teşekkürler teyzesi.demek durmak yok haa.offf ben sicaklardan da olsa gerek yeter yaa bi soluklan diyorum ve cok yoruluyorum.
Ikinci aydan sonra kilo alımı cok yavasladi.simdi kati gidayi baya yiyor alır diyorum yok yine almıyor:KK12::dua:

Ayyy teşekkürler teyzesi.demek durmak yok haa.offf ben sicaklardan da olsa gerek yeter yaa bi soluklan diyorum ve cok yoruluyorum.
Ikinci aydan sonra kilo alımı cok yavasladi.simdi kati gidayi baya yiyor alır diyorum yok yine almıyor:KK12::dua:
bende de aynı durum var canım ya 5.ay ve sanırım bu ayda öyle olacak az kg almaya başladı senin dediğin gibi ek gıda da yiyor

Koşullanmış olabilir canım eline elma salatalık falan ver onunla biraz oynasın yesin öyle dene. Bilge tadına bakmadan yemiyor hiç bi şeyi. Dudaklarına değdiriyorum bi süre yalanıyor bekliyorum o ara ikizi nerdeyse karnını doyurmuş oluyor sonra ağzını açıyor öyle veriyorum bi de su içmeden yemiyor. Belki seninkinin de öyle bi isteği vardır dene her türlü şeyi eninde sonunda yiyecek. Artık süt yetmez vücutlarına canım daha çabuk acıkır tabi o yüzden kalkıyordur

Evet ya ilk emziklerini bıraktırmak çok zor. biz chicconun 0 4 ay emziklerinden almıştık ağzına küçük geldiği halde bırakmak istemedi . dediğin gibi aynı markanın 6 12 ayını aldık oyun oynuyor bununla:)hoş öbürünü de pek almıyordu bende almaz tam bırakır diye önce değiştirmedim .bırakmadıgini görünce bi büyüğünu aldım. ya zamane bebislerı biraz tuhaf hem emzik istemiyorlar hem olsun istiyorlar olmadan da olmuyor tam da emmiyorlar. ya tatlım benim canım sıkkın biraz 5. Ay bebeğim sadece 200 gr aldı bu ayda sanırım öyle bi şey aldı randevumuz var yarın dr de. niye öyle oluyor anlamıyorum ek besine de başladık yedirirken sıkıntıda çekmiyorm bu ayda iyi süt emdi ama kg ye gelince yok:KK43:ne yapmalıyım ya
Ek gıda ne veriyorsun canım sadece meyve yoğurt veriyorsan belki yetmiyordur kilo aldırmaz onlar. Sebze çorbasına irmik falan koy daha tok tutar. Bildiğim kadarıyla minimum 400gr alması gerekiyor 4.ve5.ayda.

Back