2016 Şubat Anneleri

70.000 sübhanallahi ve bihamdihi yi de unutmuyoruz ilk 4 ay da bitecek bebeklerin sağlıklı ve salih bir kul olmaları için

Bende çok sevindim kuzum iyiler valla sağdan soldan yine başladılar kedi ne olacak demeye,hiçbişey olmayacak düzenimiz aynen devam edecek demekten usanmak üzereyim
Birde banaaa sorrrrrrr ama en inemli sorun annemdi suan yanimda ve kedimle zaman geciriyor ne kadar uslu terbiyeli bir kizim oldugunu gorunce rahatladi da bana caktirmiyor :))

Günaydın kızlar :) bu sabah herkes iyimi? Gün içinde doktora gideceklerin hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bu arada dün akşam ilk defa kokudan dolayı midem bulandı inşallah devamı gelmez.

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER VE ANNE ADAYLARI GÜNÜMÜZ İYİ HABERLERLE GEÇER İNŞALLAH

Arkadaslar aşağıdaki listeye adınızı eklemek için alıntı yapmak yerine tüm tabloyu kopyalayıp asagiya yapıştırın sonra kendi bilgilerinizi ekleyip paylaşabilirsiniz
Anne adayı -- sat -- tahmini doğum tarihi --- yaş-- kaçıncı bebek -- cinsiyet-- isim -- gerçekleşen doğum tarihi şeklinde ilk sayfada tablo oluşturmak için yöneticiye mesaj attım
konuyu devredebilirim demiş ama ben tablo yapmayı bilmiyorum birkaç kişiye mesaj attım ama cevap vermediler hala Yapmayı öğrenincce oraya aktarabiliriz
hem de SAT a göre sıralarız daha iyi olur gibi geliyor
bu konudaki düşünceleriniz varsa yazın arkadaşlar Ya da ben biliyorum yaparım diyen varsa o yazsın

Anne adayı -- sat -- tahmini doğum tarihi --- yaş-- kaçıncı bebek
superisi_33 - 01.05.2015 - 05.02.2015 - 29 - 1.
nesli-m - 02.05.2015 - 07-02-2016 - 26 - 1.
M3rv3_gkn - 25.04.2015 - 30.01.2016- --28 --1.
senginar - 06.05.2015 - ; 09/02.2016 - 33- 1.
deniz-58 - 30.04.2015 - 04.02.2016 - 33 - 1.
@Adre - 08.05.2015- 12.02.2016-- 30- 1.
frozen85 - 29.04.2015 - 04.02.2016 - 30 - 1.
@umudumvar35 -08.05.2015 - 12.02.2016 - 34 - 1.
@Susubebekbekliyor - 06.05.2015 - 10.02.2016 - 24- 1.
Z zeynada - 06-05-2015 - 10-02-2016 - 30- 1
Orkidee0238 - 03.05 2015. - 07.02.2016 - 27. - 1.
Y yeliznuri - 10.05.2015 -12.02.2016 - 27- 3.

blummmm 06.05.2015-10.02.2016-26-1.

günaydın kızlarrr bugun benımde kontrolum var beta guzel çıkarsa ıgnelere başlıycazzz hadı bana dua edın

İ

inşallah canım. Son değerin kaçtı? Kaç çıkması gerekiyor şimdi?
çarşamba 66 ıdı bugun 120 130 falan olmalı eger oyle cıkarsa clexane ıgneye baslıycaz ınsallah yukselır ama ıdrar testım baya koyulastı cnm sanırım yukseldı başım da fena donuyo

Uyarın
bendce bekleme pazARTESI GIT DRA HORMONLARINI ÖLÇSUNLER KAN SAYIMI YAPSINLAR BELKI SIKINTI VARDIR NE BILION BEN IKI SENE ONCE GEBEYKEN 7. HAFTAMDA GITTIM DRA BIDE BAKTILAR TSH FIRLAMIS HEMEN ILACA BAŞLADIM GEC BILE KALMISTIM BENCE GIT DRA
için teşekkür ederim arkadaşım. Ama bunlar hassas konular , yorum yaparken biraz daha dikkat edersek daha iyi olur diye düşünüyorum. 'belki sıkıntı vardır ne biliyon' hoş bi cümle değil. Allah korusun benim bebeğimi ve hepinizin bebklerini inşallah..

ne demek ıstedıgımı coık ıyı anladın ama boyle yaptıgın ıcın cok kırıldım bende vardı bekle sen bılırsın bana ne ben sadece kendımce uyardım gerısı sana kalmıs bıdaha da bana herhangı bısey yazmassın ben de sana yazmam soyledıgım sey hoss degıl ne demek gıt dra kan sayımı yapsınlar bunun neresı hos degıl çatacak yer aramayalım tamam hamılesın hassassın ama bende hamıleyım bende hassassım senın bu dedıgın de hıc hos degıl gercekten sırf ıyılıgın ıcın bırı senı uytarıyo ve hos degıl dıyosun yasına verıyorum sadece

dedıgım gıbı son cevabını vermek ıstersen ver ben sana herhangı bısey yazmam artık cunku başkalarının ne yaptıgı benı ılgılendırmıyor

Uyarın
bendce bekleme pazARTESI GIT DRA HORMONLARINI ÖLÇSUNLER KAN SAYIMI YAPSINLAR BELKI SIKINTI VARDIR NE BILION BEN IKI SENE ONCE GEBEYKEN 7. HAFTAMDA GITTIM DRA BIDE BAKTILAR TSH FIRLAMIS HEMEN ILACA BAŞLADIM GEC BILE KALMISTIM BENCE GIT DRA
için teşekkür ederim arkadaşım. Ama bunlar hassas konular , yorum yaparken biraz daha dikkat edersek daha iyi olur diye düşünüyorum. 'belki sıkıntı vardır ne biliyon' hoş bi cümle değil. Allah korusun benim bebeğimi ve hepinizin bebklerini inşallah..

Uyarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…