2016 Şubat Anneleri

Dostum profilindeki cümlenin anlamı ne.. Hangi dil bide çok çılgın Fotoğraflar payşlaşıyosun baya sırıtıyor insan bakarken
CANIMM yhaa tesekkur ederım ben de eger bı fotoya bakıp gulmuyosam onu paylaşmıyorum galıba

profıl mesajım lazca ben rızelıyımm
akıl hıyar değil ki koparıp vereyım anlamına gelıyor

CANIMM yhaa tesekkur ederım ben de eger bı fotoya bakıp gulmuyosam onu paylaşmıyorum galıba

profıl mesajım lazca ben rızelıyımm
akıl hıyar değil ki koparıp vereyım anlamına gelıyor
Hımmm güzelmiş yani vermeyince mabud neylesin Mahmud

Birde banaaa sorrrrrrr ama en inemli sorun annemdi suan yanimda ve kedimle zaman geciriyor ne kadar uslu terbiyeli bir kizim oldugunu gorunce rahatladi da bana caktirmiyor :))
Valla kim ne derse desin tarçınım benimle,annem şimdilik sesini çıkarmıyor ama o da birgün elbet söyleyecek benim oğlumda usludur ama ne yazıkki tırnak kestirmekte problemli biraz,o zorlayacak bizi

Kızlar bende niye bisey yok ya cok erken diye dusunuyordum ama burda ki subat annelerin de hep bi belirti var korkmaya basladim valla..hamile olmadan once nasilsam su anda oyleyim. Benim gibi olan var mi acaba???

Bende de bişey yok. Adet dönemime yakın kasık ağrım oldu. Göğüslerim acıdı falan. Şimdi hala var göğüs ağrısı. bi de damarlar hafif çıkmaya başlamış o kadar. Ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne halsizlik. Hiç bişi yok

uğraşıyorum ama olmuyor birisinden yardım almaya çalışıyorum o da formülü yazınca tablo olarak çıkıyor yapamadık yani
sen biliyor musun

Ya bende denedim ama yapamadım ocak annelerine bi sor istersen

Valla kim ne derse desin tarçınım benimle,annem şimdilik sesini çıkarmıyor ama o da birgün elbet söyleyecek benim oğlumda usludur ama ne yazıkki tırnak kestirmekte problemli biraz,o zorlayacak bizi
Aaaa benimki kuzu kuzu bilirsin bayanlar guzelligine meraklidir :))) manikuru sever :))) senbkendinmi kesiyorsun veterinerdemi ?

Kızlar bişey sorucam akıntı için günlük ped kullanıyorum ama akıntı çok olduğundan acaba sakıncası olurmu mikrop falan kaparmıyım ne kadar sağlıklı emin olamadım.

Aaaa benimki kuzu kuzu bilirsin bayanlar guzelligine meraklidir :))) manikuru sever :))) senbkendinmi kesiyorsun veterinerdemi ?
Canım tarçının ilk tırnak kesiminde veteriner onu çok korkuttu veterineri değiştirdik ama korkusu kaldı evde mümkün değil veterinerde bir seferde hepsini kesemiyor düşün evde zaten mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…