as hosgeldınnn amınn hepımızın yavrusu sag salım tam vaktınde gelır ınsallahSelam kizlarrrrrallah hepimize yawrularimizi hayirlisiyla kucaklamamizi nasip etsinn
Dostum profilindeki cümlenin anlamı ne.. Hangi dil bide çok çılgın Fotoğraflar payşlaşıyosun baya sırıtıyor insan bakarkenas hosgeldınnn amınn hepımızın yavrusu sag salım tam vaktınde gelır ınsallah
CANIMM yhaa tesekkur ederım ben de eger bı fotoya bakıp gulmuyosam onu paylaşmıyorum galıbaDostum profilindeki cümlenin anlamı ne.. Hangi dil bide çok çılgın Fotoğraflar payşlaşıyosun baya sırıtıyor insan bakarken
Hımmm güzelmiş yani vermeyince mabud neylesin MahmudCANIMM yhaa tesekkur ederım ben de eger bı fotoya bakıp gulmuyosam onu paylaşmıyorum galıba
profıl mesajım lazca ben rızelıyımm
akıl hıyar değil ki koparıp vereyım anlamına gelıyor
KAN VERECEK MİSİN BUGÜN TEKRARCANIMM yhaa tesekkur ederım
Aynennnn o anlama gelio akil yonundenHımmm güzelmiş yani vermeyince mabud neylesin Mahmud
Valla kim ne derse desin tarçınım benimle,annem şimdilik sesini çıkarmıyor ama o da birgün elbet söyleyecek benim oğlumda usludur ama ne yazıkki tırnak kestirmekte problemli biraz,o zorlayacak biziBirde banaaa sorrrrrrr ama en inemli sorun annemdi suan yanimda ve kedimle zaman geciriyor ne kadar uslu terbiyeli bir kizim oldugunu gorunce rahatladi da bana caktirmiyor :))
KAN VERECEK MİSİN BUGÜN TEKRAR
Kızlar bende niye bisey yok ya cok erken diye dusunuyordum ama burda ki subat annelerin de hep bi belirti var korkmaya basladim valla..hamile olmadan once nasilsam su anda oyleyim. Benim gibi olan var mi acaba???
uğraşıyorum ama olmuyor birisinden yardım almaya çalışıyorum o da formülü yazınca tablo olarak çıkıyor yapamadık yanicanım merhaba tabloyu yaptınmı
uğraşıyorum ama olmuyor birisinden yardım almaya çalışıyorum o da formülü yazınca tablo olarak çıkıyor yapamadık yani
sen biliyor musun
Aaaa benimki kuzu kuzu bilirsin bayanlar guzelligine meraklidir :))) manikuru sever :))) senbkendinmi kesiyorsun veterinerdemi ?Valla kim ne derse desin tarçınım benimle,annem şimdilik sesini çıkarmıyor ama o da birgün elbet söyleyecek benim oğlumda usludur ama ne yazıkki tırnak kestirmekte problemli biraz,o zorlayacak bizi
sordum canım sağolsun nurbebek istiyorla mesajlaşıyoruz çok yardımcı olmaya çalışıyor ama yapamadık sen de denemeye devam ader misinYa bende denedim ama yapamadım ocak annelerine bi sor istersen
canım yönetici senin bildiğini söyledi Eğer biliyorsan sen yap sana devredecekmiş kabul eder misincanım merhaba tabloyu yaptınmı
canım yönetici senin bildiğini söyledi Eğer biliyorsan sen yap sana devredecekmiş kabul eder misin
Canım tarçının ilk tırnak kesiminde veteriner onu çok korkuttu veterineri değiştirdik ama korkusu kaldı evde mümkün değil veterinerde bir seferde hepsini kesemiyor düşün evde zaten mümkün değilAaaa benimki kuzu kuzu bilirsin bayanlar guzelligine meraklidir :))) manikuru sever :))) senbkendinmi kesiyorsun veterinerdemi ?