Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
sevindim sizde mi çocuk düşünüyorsunuz :)Olmazmi hic:)) ama daha cok erken :/ oylesine bi bakim demstm bende acilms mi topik die. Herkes icin hayrlsi olsun..
evt 2.yi dusunuoruz bakalim gecen ay olmadi bu ay nasip.. mayis oglusumun dogdugu ay :) benm icinde boyle anlamli yani :) ins kardes haberinide bu ay alabliriz :)sevindim sizde mi çocuk düşünüyorsunuz :)
Hayirli olsun ilk mujde senden geldi. İlk bebegin mi olacak?Slm arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyordum kısmet bugünemiş inş bi terslik olmazsa Şubat annesi olacağım dün kandil günü öğrendim hamile olduğumu daha yeni ilk haftalarda inş ultrasonda da görürüz kesesini ...
Tebrik ederim cnm ya wala cok sewndim senn adina ilk hamislik haberi senden oldu böyleceSlm arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyordum kısmet bugünemiş inş bi terslik olmazsa Şubat annesi olacağım dün kandil günü öğrendim hamile olduğumu daha yeni ilk haftalarda inş ultrasonda da görürüz kesesini ...
Sat ve bat neydi cnm?Slm arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyordum kısmet bugünemiş inş bi terslik olmazsa Şubat annesi olacağım dün kandil günü öğrendim hamile olduğumu daha yeni ilk haftalarda inş ultrasonda da görürüz kesesini ...
Bizim senle sayili gunlerimiz bi turlu gecmemisti ama martta dogurduk yahu hahahben 2015 subat annesiyim , zaman ne kadar çabuk geçiyor,bi zamanlar bizde gun sayyorduk .. sayili gun çabuk geçer ..
Allah tamamina erdirsin, kolay dogumlar nasip etsin hepinize hayirliisyla